// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Muizen of ratten in je vakantiehuis - chalet of stacaravan

Muizen of ratten in een chalet of stacaravan is niets nieuws. Het komt maar al te vaak voor dat plaagdieren zoals muizen en ratten er ook woonplezier van hebben. Het is ook een moeilijke taak om deze ongenode gasten buiten de vakantiehuizen te houden. Chalets, bungalows en stacaravans staan vaak op plaatsen waar van nature ook muizen en ratten aanwezig zijn.  

muizen%20of%20ratten%20in%20je%20chalet%20-%20stacaravan%20-%20bungalow-%20pest%20free%20anti-muis%20systeem.jpg

Het is daarom raadzaam om preventieve maatregelen te nemen. 

Genoeg voedsel in de buurt

In bosrijke gebieden en op grote bungalowparken valt er altijd wel wat te halen. Er is vaak voedsel genoeg voor handen. Dit trekt het ongedierte als een magneet aan. Zeker als het wat kouder gaat worden zoeken ratten en muizen hun heenkomen op een recreatiepark in de bungalows, chalets of stacaravans.

Als muizen of ratten zich eenmaal hebben genesteld onder en in een bungalow of chalet dan kan men er vaak moeilijk of niet meer bij komen. Ze nestelen onder in de holle ruimte, de geïsoleerde wanden, boven het verlaagd plafond en achter de keukenkastjes. Bestrijding met giftige stoffen help vaak maar voor even. Bovendien is het zeer slecht voor het milieu, en andere beesten kunnen er ook door vergiftigd worden. 

Waar mensen zijn willen ratten en muizen ook zijn

Het grote probleem is dat vaak velen mensen op een recreatiepark verblijven. Een deel van die mensen gooit etensresten buiten om vogeltjes of eendjes te voeren. Er staan vaak vuilnisbakken genoeg, maar die worden niet altijd gebruikt waarvoor ze bestemt zijn. Dat muizen en ratten graag in de buurt van mensen verblijven is niet verwonderlijk. 

Om te voorkomen dat muizen of ratten zich in je chalet, stacaravan of vakantiebungalows gaan huisvesten zullen er voldoende preventieve maatregelen genomen moeten worden. Je kunt alle openingen naar binnen vaak niet allemaal voldoende dicht krijgen en je hebt nog altijd te maken met een grote holle ruimte onder je paleisje. 

Pest Free Anti-Muis systeem

Pest Free heeft speciaal voor bungalows, stacaravans en chalets het Anti-Muis systeem ontwikkeld. Hiermee voorkom je dat muizen of ratten zich gaan nestelen in of onder je het vakantiehuis. Het Pest Free anti-muis systeem is een duurzame, gifvrije oplossing. Dier- en milieuvriendelijk.

Lees meer op onderstaande link

Muizen of ratten in je Chalet of stacaravan. Zo los je het op!

Referentie : Buitenplaats Oudendijke maakt reeds succesvol gebruik van het Pest Free Anti-Muis systeem

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.