// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

De werking van Plug In Pest Free

De werking van Plug In Pest Free wil ik nog eens graag wat verder uitleggen. Plug In Pest Free wordt vaak vergeleken met ultrasoon apparatuur en dat is het absoluut NIET. Het principe en de werking zijn totaal anders. De technologie van Plug In Pest Free is gepatenteerd en de effectieve werking is wetenschappelijk aangetoond en bewezen aan de vooraanstaande Universiteit van Nieuw Engeland in Australië.

Een Plug In Pest Free unit werkt door het in- en uitschakeling van een spoel over de actieve en neutrale bedrading van de elektrische voeding.

Dit veroorzaakt een korte uitbarsting van een elektromotorische kracht van 50 Hz, gevoed door de bedrading van het bestaande elektromagnetische veld in een pand. De automatische in- en uitschakeling van de spoel zorgt telkens voor een korte, maar zeer effectieve modulatie van 50 Hz van dat bestaande elektromagnetische veld.

Pest Free Commercial

De technologie van de Pest Free “commercial” unit heeft een extra werking.

Plug In Pest Free Commercial unit klein

De Plug In Pest Free Commercial unit produceert tevens een pulserende vibratie die wordt uitgestraald door zijn behuizing en wordt overgebracht naar de aardedraad van de voedingskabel, en dus ook in het aardecircuit van het elektriciteitsnetwerk. Dit betekent dat alle aangesloten apparatuur deze pulserende trillingen uitstralen. Het maakt de omgeving onacceptabel voor ongedierte zoals ratten, muizen, kakkerlakken en zilvervisjes. Zij zullen binnen 1 tot 6 weken, en vaak zelfs eerder, vertrekken uit de aangesloten ruimtes.

Des te meer elektrische bekabeling des te effectiever de werking van Plug In Pest Free.

De effectiviteit van Pest Free bestaat alleen uit het moduleren van de al bestaande achtergrond van het elektromagnetische veld, gevoed door de al aanwezige bekabeling in een pand. Inschakeling van Pest Free geeft geen aanzienlijke veranderingen of verhogingen in dat magnetische veld, het zorgt slechts voor een minimale modulatie ervan. Pest Free produceert geen magnetisch veld om ongedierte op te jagen.

Pest Free Domestic

De Plug In Pest Free Domestic unit genereert alleen extreem lage niveaus van straling variërend van 8 tot 100 milligauss, afhankelijk van de pulserende cyclus. De gebruikte technologie maakt, in vergelijking met veel andere elektrische apparaten zoals bijvoorbeeld een elektrische deken die 10 tot 500 milligauss genereert, of een haardroger met 500 tot 1000 milligauss, Pest Free is simpelweg veel veiliger.

Pest Free Domestic Unit staand

De normale 50Hz stroming, geproduceerd door het elektriciteitsnet dat al door de structuur van gebouwen stroomt, is volkomen aanvaardbaar voor ratten, muizen, zilvervisjes en kakkerlakken. Pas als de Plug In Pest Free is aangesloten en is ingeschakeld verandert de geprogrammeerde chip de bestaande stroming van elektriciteit in het al aanwezige elektromagnetisch veld, en door middel van de aan-uit modulatie worden onder andere de evenwichtsorganen van het ongedierte verstoord.

Het ongedierte zal, zo snel als maar mogelijk is, proberen zo ver mogelijk van deze modulatieverstoring te vluchten. Het is voor hen onmogelijk om resistent of immuun voor deze modulatie te worden, wat niet het geval is geval bij de chemicaliën en het gif die al zo lang gebruikt worden.

Pest Free is zowel veilig als humaan en maakt geen gebruik van gif of giftige stoffen die geuren achterlaten van ontbindende kadavers die een groter en toenemend gezondheidsrisico vormen voor families, personeelsleden en klanten dan de ziektes die het ongedierte zelf met zich mee draagt en kan verspreiden.

Hoe beïnvloed Pest Free muizen, ratten en kakkerlakken

Iedereen die reeds een Plug In Pest Free unit heeft aangeschaft weet dat het een goedkoop en effectief alternatief is. Ongediertebestrijding met gif, lokstoffen en vallen ter bestrijding van ratten, muizen en kakkerlakken in de omgeving van dierbaren, personeelsleden en klanten is en ongezonde zaak. Ongediertepreventie zonder gebruik van giftige stoffen is het alternatief. Duurzaam, milieuvriendelijk, veilig, hygiënisch en diervriendelijk.

Pest Free Pro Unit

Wereldwijd zijn er al klanten die ruim meer dan 10 jaar het plezier hebben van ongediertepreventie zonder gif met Plug In Pest Free. Vergelijk dat maar eens met de kosten die zij zouden hebben betaald aan de reguliere ongediertebestrijders. Plug In Pest Free is wetenschappelijk getest, en heeft  meerdere exportsubsidies ontvangen van de Australische overheid. Het is sinds 1993, dus al 20 jaar lang, veelvuldig getest en goedgekeurd door diverse consumentenorganisaties en wetenschappers, en om die reden ook sinds 1996 geboycot door sommige ongediertebestrijders.

Pest Free Benelux is een gediplomeerd ongediertebestrijding bedrijf en volgt regelmatig bij- en nascholing bij het KAD en is lid van Brancheorganisatie PLAN

logo-kad-kenniscentrum-dierplagen                      Platform Plaagdierbeheersing Nederland

Lees hier meer over de werking

Hoe werkt Plug In Pest Free?

Hoe beïnvloed Pest Free muizen, ratten en kakkerlakken?

Als uw omgeving en uw gezondheid belangrijk voor uw zijn, dan is het belangrijk voor u om te weten dat Plug In Pest Free een effectief gifvrij alternatief is.

Heeft u vragen ? Neem gerust contact met ons op.

Hoeveel units heb je nodig

 

Reacties

Naam: Nelly Aksu
Datum 22-09-2017 23:33
Is Pest free schadelijk voor honden en katten ? wat is de levensduur van pest free unit

Naam: François Iersel
Datum 24-09-2017 07:35
Beste Nelly, Pest Free units zijn erop gemaakt om minimaal 10 jaar mee te gaan. Natuurlijk gaan er soms ook wel eerder stuk. Wij geven in ieder geval 2 jaar fabrieksgarantie, mocht er binnen 2 jaar iets me gebeuren krijg je onvoorwaardelijk een nieuwe. ER mag dan uiteraard geen schade zijn van breuk of iets dergelijks. Pest Free heeft geen invloed op honden en katten. Heb je nog vragen dan verneem ik die graag. Vriendelijke groet Francois

Pest free

Naam: J.maas
Datum 01-12-2019 12:20

Is dit apparaat schadelijk voor vogels

schadelijk voor vogels

Naam: François van Iersel
Datum 05-12-2019 00:05

Beste heer Maas, dank voor uw reactie. Pest Free units zijn niet schadelijk voor vogels

. Met vriendelijke groet Francois

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.