// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzame Ongediertepreventie en Ongediertebestrijding

Duurzame Ongediertepreventie en Ongediertebestrijding zonder gebruik van giftige chemicaliën. Er worden nog steeds ontzettend veel giftige chemicaliën gebruikt in de strijd tegen ongedierte zoals muizen en ratten.

Deze giftige bestrijdingsmiddelen worden in vakjargon rodenticiden genoemd. Jij en ik noemen het muizen- of rattengif.

Conventionele ongediertebestrijding met giftige bestrijdingsmiddelen kan heel goed werken, maar het biedt in de meeste gevallen slechts een tijdelijke oplossing. Er zullen meer acties genomen moeten worden om structureel minder overlast van muizen of ratten te hebben. Gif plaatsen is nooit een duurzame oplossing.

Duurzame ongediertepreventie is het sleutelwoord met als doelstelling geen giftige stoffen meer nodig te hebben. Milieuvriendelijk, veilig en hygiënisch.

Giftige chemicaliën zijn schadelijk

Giftige chemicaliën zijn belastend voor het milieu en zijn niet duurzaam. Ze zijn slecht voor onze gezondheid en voor de gezondheid van dieren. Muizen en ratten die vergiftigd zijn kunnen namelijk ook andere dieren ziek maken. Denk aan prachtige landroofdieren en mooie roofvogels die muizen en ratten als voedsel nodig hebben. Roofdieren die vergiftigde muizen of ratten eten worden dus ook vergiftigd middels doorvergitiging.

Duurzame Ongediertepreventie en Ongediertebestrijding bestaat uit een aantal essentiële stappen.  Afhankelijk van de situatie zullen die doorlopen dienen te worden om een langdurig effect te bewerkstelligen. Vragen die daarbij gesteld dienen te worden zijn :

  • Hoe is mijn omgevingssituatie
  • Hoe is de bouwkundige staat
  • Zijn er verplaatsingsmogelijkheden
  • Wat kan er veranderd worden
  • Welke preventieve maatregelen ga ik nemen

Hoe werkt duurzame ongediertepreventie van Plug In Pest Free

Elk huis en bedrijf heeft van zichzelf een elektromagnetisch veld. Door middel van een unit in te pluggen wordt er een verandering aangebracht in het reeds bestaande elektromagnetisch veld.

Vanaf het moment dat een unit is ingeplugd, veranderd het bestaande elektromagnetische veld en de elektromagnetische structuur welke reeds standaard aanwezig is in uw woning of bedrijfsgebouw. Deze verandering in het elektrische veld kunnen ratten en muizen niet verdragen en zullen daardoor weg gaan, en ook niet meer terug komen. Simpel gezegd wordt een prettige leefomgeving veranderd in een vijandige leefomgeving. Komen ze wel terug dan is daar altijd een oorzaak voor. Als je die ook weet te vinden dan verkrijg je een duurzame oplossing voor je ongedierteprobleem.

De unit werkt door het schakelen van een elektrische spoel die over de fase en nul draden loopt van de elektrische installatie in een gebouw. Dit leidt tot krachtige uitbarstingen van elektromagnetische beweging van 50 Hz. Deze uitbarstingen worden tot stand gebracht door de bestaande voeding uit de elektrische bedrading effectief te moduleren. Zo ontstaan als het ware schokgolven en trillingen van 50 Hz die door de Plug In Pest Free units worden geactiveerd. Lees hier meer hoe het werkt.

Duurzame ongediertepreventie en bestrijding

Voor woonhuizen is het in gebruik nemen van Plug In Pest Free units meestal voldoende. Ik adviseer wel om toch altijd weringsmaatregelen te nemen.

Voor zakelijke gebruikers zullen er meestal meerdere zaken uitgevoerd dienen te worden om tot een duurzame oplossing te komen.

Duurzame Ongediertepreventie en Ongediertebestrijding werkt het beste als de algemene hygiëne ook op orde is. Welke vorm van ongediertebestrijding en preventie ook wordt gekozen. Hygiëne en bouwkundige voorzieningen blijven de belangrijkste factoren.

Plug In Pest Free kan u helpen met zowel hygiëne als bouwkundige voorzieningen en advies over preventieve maatregelen.

Ongedierte-advieslijn

 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.