// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

EKO 1000 ekologisch vangsysteem voor muizen en ratten

Het EKO 1000 ekologische vangsysteem voor ratten en muizen is een systeem dat vele voordelen heeft. Het werkt kosteneffectief en is geschikt voor binnen en buiten. 

Ekologische toepassing

Als gifvrije ekologische aanvulling op ons assortiment van gifvrije toepassingen kunnen wij je helpen met het EKO 1000 vangsysteem. EKO 1000 is een geweldige aanvulling die perfect aansluit bij de Plug In Pest Free producten en filosofie. Het is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor ongedierteproblemen met muizen en ratten.

EKO 1000 is heel goed te combineren met het Plug In Pest Free systeem. Samen bieden de systemen een totaal gifvrije oplossing voor problemen met muizen en ratten. Plug In Pest Free is een verjaagsysteem en EKO 1000 is een vangsysteem. In sommige situaties is een combinatie van deze systemen aan te raden, maar ze kunnen ook stand-alone ingezet worden.

Voordelen EKO 1000

Het grote voordeel van het EKO 1000 systeem is dat het muizen en ratten vangt en die ook gelijk registreert. Hierdoor weet men hoe groot ongeveer de ongediertepopulatie was. Door het direct wegvangen kan op veel plaatsen het ongedierteprobleem met ratten en muizen vaak sneller opgelost worden. Bedrijfsmatig passen beide systemen perfect in elke IPM werkwijze.

1-   100% natuurlijk lokaas
2-   volledig biologisch afbreekbaar
3-   geen resistentie
4-   directe monitoring
5-   veilig voor bezoekers
6-   veilig voor huisdieren
7-   geen kadavers in en rondom uw gebouw
8-   ook preventief
9-   voor binnen en buiten
10- HACCP en BRC geschikt
11- hygiënisch
12- geen lokdoosjes
13- direct wegvangen
14- geen nare geurtjes
15- geen gevaar van giftige stoffen

Geen rodenticiden nodig maar effectieve gifvrije toepassingen

Als ratten en muizen worden bestreden met gif, weet je nooit exact wat het effect en het resultaat is. Met het EKO 1000 vangsysteem weet je dat wel, omdat je kunt zien wat er gevangen is. Het werken met giftige stoffen blijft altijd een risico voor bedrijven die met voedsel werken en ze bieden geen duurzame oplossing.

Natuurlijk Lokaas

Het natuurlijk lokaas dat wij speciaal samenstellen om het extra lekker te maken voor ratten en muizen wordt in het EKO 1000 vangsysteem gelegd. Op het moment dat ze de weg hebben gevonden naar het vangsysteem dan wordt het geactiveerd en in werking gesteld. je staat versteld hoe effectief deze rodenticiden vrije en milieuvriendelijke methode is.

eko 1000 muizen ratten vangen   eko 1000 ratten muizen vangen

Wij noemen het EKO 1000 systeem ook wel``Het Lekkerste Restaurantje`` omdat we het zo aantrekkelijk mogelijk maken met lokaas waar muizen en ratten dol op zijn. Hierdoor weten ze al snel de weg te vinden en daardoor is het een heel effectieve manier om het ongedierte te vangen.

Waar is het EKO 1000 systeem toepasbaar

Het EKO 1000 systeem  is zowel binnen al buiten toepasbaar. Vaak wordt het ingezet bij grotere projecten en buitenplaatsen zoals :

 • bedrijfshallen
 • hotels
 • distributiecentra
 • veehouderijen
 • landbouwbedrijven
 • voedingsmiddelenindustrie
 • recreatieparken
 • havens
 • ziekenhuizen
 • camping
 • vakantieparken
 • winkelcentra
 • benzinestations
 • gemeenten
 • boerderijen

Pest Free Benelux is constant op zoek naar toepassingen om het gebruik van RODENTICIDEN uit te bannen. Het EKO 1000  is daar een heel mooi voorbeeld en aanvulling van.

Plug In Pest Free kan particulieren en bedrijven helpen met een totaal gifvrije oplossing voor ongedierteproblemen met muizen en ratten.

Lees ook:

EKO 1000 rattenvanger voor buitengebruik

EKO 1000 Gebruikers handleiding

EKO 1000 voor de voedingsmiddelindustrie

Wil je meer weten over het EKO 1000 vangsysteem voor ratten en muizen neem dan contact op middels het formulier hier onder. 

 

 

 

Reacties

Ratten plaag

Naam: Diana Pieters
Datum 09-09-2018 21:01

Beste, We zijn ten einde raad! Vorig jaar een professioneel ratten verdelger ingeschakeld maar na een half jaar is deze afgehaakt uit pure frustratie dat er maar 1 rat gevangen was. Het heeft ons veel geld gekost ook nog. We hebben een manege waar het wemelt van de ratten. Ze zijn zo slim dat er geen val is waar ze ingaan. Alles met handschoenen aan gedaan en we hebben heerlijk voer waar ze gek op zijn maar we vangen bijna niks. Mijn honden en katten doen hun best maar het zijn er teveel. Ik vraag mij af of de Eko1000 dit probleem aan kan? Graag uw reactie

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.