// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

``Het Lekkerste Restaurantje`` EKO 1000 voor de voedingsmiddelenindustrie

Het EKO 1000 vangsysteem in de voedingsmiddelenindustrie is de gifvrije oplossing voor ongedierte zoals ratten en muizen. ``Het Lekkerste Restaurantje`` zoals wij het ook wel noemen is overal inzetbaar, en kan in elk HACCP en BRC gecertificeerd bedrijf worden gebruikt.

Vang ratten en muizen door ze te verleiden

Maak het EKO 1000 vangsysteem zo lekker dat je muizen en ratten verleidt om erin te trappen. Wees slimmer dan het ongedierte waarvan je last hebt, en je kunt ze vangen.

De kunst van het EKO 1000 vangsysteem is dat je het zo lekker kunt maken als je maar wilt. Vette zaden en zonnebloempitten zijn muizen en ratten dol op, maar als je producten gebruikt die ze aanvreten kan het ook heel goed werken.

Hebben ratten en muizen eenmaal de loop gevonden naar ``Het Lekkerste Restaurantje`` EKO 1000, dan sta je versteld van de drukte er naar toe. Deze slimme manier van ratten en muizen vangen is de meest effectieve, en ook nog eens zeer hygiënisch. Één van de grote voordelen is dat je kunt zien wat je vangt. Monitoren is kinderspel geworden met ``Het Lekkerste Restaurantje`` EKO 1000.

eko 1000 muizen en ratten vangen

Monitoring – vangen - uitschakelen

Monitoring, vangen en uitschakelen met een geheel gifvrije methode. Geen lokdoosjes meer verspreid door het gehele bedrijf.  ``Het Lekkerste Restaurantje`` EKO 1000 wordt op strategische plaatsen geplaatst.

Een ideale uitkomst voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Nooit geen extra werkzaamheden meer. Verschillende functies en taken worden uitgevoerd door ``Het Lekkerste Restaurantje`` EKO 1000. Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat zelfs door het bedrijf zelf gecontroleerd kan worden. Je werkt immer niet met giftige bestrijdingsmiddelen. Wij kunnen je een training geven zodat je zelf muizen en ratten kunt vangen als dat wenselijk is.

Kosteneffectief door minder arbeid

Als er nu lokdoosjes worden geplaatst met lokaas dan dienen die met regelmaat gecontroleerd te worden. Daarbij komt nog eens dat muizen of ratten 3 tot 18 dagen van giftig lokaas moeten eten om er vervolgens langzaam aan dood te gaan. Voor die tijd kun je monitoren met niet giftig lokaas, maar dan ben je muizen en ratten aan het voeren.

Met het EKO 1000 systeem behoort dit tot het verleden. Je kunt het namelijk ook preventief opstellen. Muizen of ratten die er dan in komen worden direct gevangen en humaan gedood. Door de conserverende werking behoeft het systeem niet zo vaak gecontroleerd te worden en bespaart dus veel kosten.

Voordelen EKO 1000 vangsysteem

Voordelen van het EKO 1000 vangsysteem zijn:

 • Minder arbeidsintensief
 • Kosten besparend
 • Hygiënisch
 • Veilig in gebruik
 • Geen giftige bestrijdingsmiddelen
 • Bewezen effectief
 • Reukloos
 • Veel soorten lokaas mogelijk
 • Veilig voor huisdieren en kinderen
 • Geen rondslingerende en stinkende kadavers
 • Geschikt voor HACCP en BRC bedrijven
 • Ideaal voor monitoring en preventie
 • Voor binnen en buiten
 • Inzichtelijk wat er is gevangen

Wat als er giftig bestrijdingsmiddel wordt ingezet

Wordt er giftig bestrijdingsmiddel ingezet dan dient dit in het begin elke 3 dagen gecontroleerd te worden. Je dient dan te controleren wat en hoeveel opname van het bestrijdingsmiddel is. Is er opname dan dien je het aan te vullen want anders heeft het geen effect en ben je muizen en ratten alleen maar aan het voeren. Veel bedrijven weten dat niet en vaak gebeurd het ook niet uit kostenoverweging.

Met ``Het Lekkerste Restaurantje`` EKO 1000 werkt dat anders. Als muizen of ratten eenmaal hun weg hebben gevonden naar het systeem dan worden de deuren pas geopend. Op het moment dat de deuren zijn geopend worden ze met open armen ontvangen en gevangen. Als het systeem aan staat is het een continue proces dat weinig onderhoud nodig heeft.

Zoek je een duurzame en effectieve manier voor overlast van muizen of ratten. Dan is ``Het Lekkerste Restaurantje`` EKO 1000 de oplossing. Dit systeem wordt ook vaak ingezet in combinatie met ander onze andere gifvrije toepassingen.

Wil je meer weten hoe dit systeem werkt en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen vul dan hier onder het formulier in zodat wij snel contact met je op kunnen nemen.

EKO 1000 rattenvanger voor buitengebruik

EKO 1000 ekologisch vangsysteem voor ratten en muizen

EKO 1000 Gebruikers handleiding

Neem voor prijs- en/of productinformatie contact op middels het formulier hier onder. Wij nemen spoedig contact met je op.

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.