// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Ervaringen

"Na een proeftijd hebben wij unaniem besloten om gebruik te maken van de Plug In Pest Free"

Boutique Hotel Estheréa Amsterdam
Lees meer

Hotel Estheréa is een 4 sterren hotel gelegen in het hartje van Amsterdam. Dit prachtige hotel is gevestigd in een zeventien eeuws oud grachtenpand dat onderdeel uit maakt van de grachtengordel , die door de UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed.

Na een proeftijd van enkele maanden heeft de directie en het management unaniem besloten om Plug In PestFree als extra preventieve maatregel in het hotel te laten installeren. De Pest Free units maken deel uit van het IPM beleid dat wordt gevoerd door het hotel.

Voor Hotel Estheréa is duurzaamheid en het milieu een belangrijk aspect. Plug In Pest Free units passen perfect in het IPM systeem daar er geen milieuonvriendelijke stoffen meer nodig zijn.

Hotel Estheréa werkt met Plug In Pest Free Commercial units

"Een perfect resultaat en op een diervriendelijke wijze"

Mevr de Wit Rosmalen
Lees meer

Beste meneer.

Hierbij wil ik even laten weten,dat ik versteld sta van het resultaat van uw Domestic apparaat.
Mijn zus had al heel lang last van muizen onder de vloer.
daar werd ze s,nachts zelfs wakker van.

Na een telefoontje naar u, bent u het apparaatje wezen plaatsen,en na een paar dagen waren de eerste
resultaten al merkbaar en de muizen minder.
Ook het gegeven dat u zelfs een proef periode het apparaat gewoon hebt laten staan ,in afwachting van het resultaat
geeft maar aan dat er veel vertrouwen in is.

Nu na een tijdje zijn al de klachten verdwenen, en de overlast helemaal weg.

Een perfect resultaat en op een diervriendelijke wijze, ook een groot pluspunt geen klem of iets dergelijks nodig.
Ik kan iedereen die last heeft van ongedierte , aanraden met pestfree contact op te nemen.

Wij zijn van de klachten af en heel erg tevreden.
Bedankt voor de service, en veel succes.

Mevr de Wit
Rosmalen.

"Bedankt voor mijn goede nachten zonder muizen"

Gezin uit Oosterhout
Lees meer

Beste François,

Inmiddels zijn we zo’n 9 maanden verder. En ik ben nog steeds dik tevreden over de Plug In Pest Free! Er zijn ook in de tussentijd mensen in de kennissen kring, die ook last hebben van ongedierte. En die ben ik ook aan het adviseren om dit product te kopen. Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne service, en mijn goeie nachten zonder muizen.

Joey Govers

"Na gif en een ultrasone apparaat met de Pest Free Plug in Unit wel resultaat!"

Gezin uit Rosmalen
Lees meer

Afgelopen winter hoorden wij ineens getrippel en geknaag boven ons hoofd bij de overloop en slaapkamer. Even later drong het door dat er muizen zaten tussen de plafondplaten van de zolder en de slaapkamer! Meteen actie ondernomen door eerst wat gif te strooien. Even afgewacht, maar dat bracht geen verandering. Meerdere malen gif gestrooit in enkele weken tijd. Kort daarna hadden we een ultrasone apparaat aangeschaft wat op internet een goed cijfer, maar ook wisselende referenties gaf, ook hier geen resultaat.

Ondertussen vond ik het wel genoeg want we hebben drie kleine kinderen. Niet dat de muizen nou direct bij ons zaten, maar het idee stond me niet aan.
Toen ben ik verder gaan kijken op internet. Uiteindelijk kwam ik bij ‘pest free’! Goede referenties, dus meteen contact gezocht. En het ook nog eens bij mij in de straat! Na een week of twee nog af en toe wat getrippel te horen verdwenen de muizen, en nu hoor ik al enige poos helemaal niks meer! Erg tevreden dus.

"Het werkt, ik hoor ze niet meer in het plafond"

Studentenkamer Amsterdam
Lees meer

Hoi Peter.

Ik heb niks meer gevonden/gezien, dus volgens mij werkt het prima! Ik heb ze ook niet meer in het plafond horen lopen..

Er staat alleen op het doosje dat het apparaatje de hele tijd moet knipperen, maar dat doet ‘ie niet altijd, soms brandt ‘ie constant

"Prettig contact en een perfecte oplossing!"

Grachtenpand Utrecht
Lees meer

Ruim 22 jaar geleden betrokken wij een groot grachtenpand in Utrecht. Het pand is uit het bouwjaar 1860 met hoge stucplafonds en oude houten vloeren. We hebben in de loop der jaren heel veel last gehad van muizen, naderhand kwamen daar nog eens zilvervisjes bij. De keukenvloer werd elke dag gedweild, de kast met flesjes en potjes twee keer per week schoongemaakt. Je kon gewoon zien dat er muizen hadden gelopen, muizen-urine en muizenkeutels. Ook in de pannenla troffen we regelmatig muizenkeutels aan.

Allerlei muizenvallen, korrels etcetera aangeschaft. We vingen wel eens een muis, maar het probleem bleef.

Begin september 2013 belde een vriendin die een folder van Plug In Pest Free in de bus had gekregen. Ik ben gaan Googelen en zag dat het een nieuw apparaat was, dat onlangs op de Nederlandse markt was gebracht.

Ik ben meteen gaan bellen en François van Iersel maakte nog een afspraak voor diezelfde week

Wellicht was ik door de omstandigheden wanhopig geworden. Er lag voor de zoveelste keer een dode muis te stinken op het verwarmingselement van de koelkast.

Ik zag meteen dat het goed was met het product en met François. Hij heeft mijn huis geïnspecteerd en adviseerde twee units in de stopcontacten te plaatsen.

Eén in de keuken en één op de slaapkamer. Hij beloofde mij niet dat ik direct van het probleem af zou zijn. Wel op den duur omdat het een oud grachtenpand is. De muizen zouden door de verandering van het elektromagnetisch veld niet meer gaan nestelen. Het betrof natuurlijk wel een groot en oud pand, met diverse gaten in vloeren en nestelmogelijkheden tussen de plafonds.

Van de week heb ik François gemaild en gezegd dat ik helemaal tevreden ben.

Tot nu toe hadden we mailcontact over de stand van zaken. Pas tegen december 2013 begon ik het gevoel te krijgen dat het muizenprobleem minder begon te worden. De zilvervisjes waren al eerder verdwenen.

Het contact met François verliep uitermate prettig. Hij heeft de units zelf geïnstalleerd. Hij was in het volste vertrouwen het muizen en zilvervisjes probleem op te kunnen lossen.

Er was geen enkel gepush om de units te kopen.

Een zeer tevreden klant!

"Goede en diervriendelijke producten"

Jolanda uit Lunteren
Lees meer

Goedendag Francois,

Het is gelukt hoor. In het begin hoorde ik nog af en toe een muisje maar nu is het stil.
Gelukkig, bedankt voor je goede product en zonder de beestjes te hoeven doden…

Groeten, Jolanda

"Preventieve manier van ongediertebestrijding sprak mij erg aan, de service is van Pest Free daarnaast erg goed"

Hotel Brasserie Rebecca - Texel
Lees meer

Hotel Brasserie Rebecca Texel is een tevreden gebruiker van Plug In Pest Free units. Sinds mei 2013 zijn er in mijn restaurant hotel een aantal units geplaatst door François van Iersel van Plug In Pest Free Benelux. Ik was een beetje sceptisch over de werking van dit systeem, maar heb toch besloten om het aan te schaffen. Het milievriendelijke en duurzame karakter van deze preventieve manier van ongediertebestrijding sprak mij erg aan.

Ik kan dit systeem aan iedereen aanbevelen. Bij mij is de preventieve werking erg belangrijk omdat ons hotel restaurant landelijk is gelegen op Texel. De service van François en Pest Free is erg goed.

"Van een serieuze muizenplaag, naar geen muis meer te vinden"

Familie Donders Ammerzoden
Lees meer

Lees meer

In het voorjaar dit jaar ontdekte we “op zolder” muizen keutels en niet te weinig ! Binnen 2 dagen hadden we 4 muizen gevangen met klemmen dus een serieus probleem. Gelukkig sloeg het weer om en werd het warmer buiten zodat onze huisdieren niet meer naar binnen hoefde voor de kou. Begin augustus van dit jaar kwamen de muizen toch weer naar binnen en vonden we keutels. Op 8 augustus hebben we een Pro Unit gekocht en geplaatst. Gelukkig is het hier in eerste instantie niet erger geworden na het plaatsen van de Pro Unit. Tot op heden geen keutels meer gevonden en hopelijk blijft het zo…. Dus een aanrader voor iedereen die last heeft van muizen….

Ik kan Pest Free en hun producten van harte aanraden!

Aanbeveling uit Amsterdam
Lees meer

20-12-2015

Beste Pieter,

In de huurdersvergadering kwam vanochtend aan de orde dat huurders veel last hebben van ratten en muizen. Ik had ook last van muizen in ons hotel in het centrum en dat was snel opgelost met de aanschaf van speciale kastjes die het elektromagnetische veld veranderen. Na 2 weken was het hele probleem in een keer opgelost en we hebben sindsdien geen muis meer gezien. Ik kan het bedrijf dan ook van harte aanraden. Ik stuur François van Iersel van Pest Free een kopie van deze mail.  Zou jij zijn website www.pestfree.nl kunnen doorsturen naar de huurders? Het was namelijk nog niet duidelijk of er vanuit management iets zou gebeuren of dat de huurders ieder op eigen houtje een contract zouden moeten afsluiten.

Groeten, Caroline

 

"Wij hebben alles al geprobeerd maar niks hielp meer. Totdat ik de Plug In Pest Free Domestic kreeg"

Karin uit Maastricht
Lees meer

Al jaren hebben wij in ons wijk blauw dorp gelegen te Maastricht last van muizen. Onder onze huizen liggen namelijk de kazematten wat vroeger gebruikt werd tijdens de oorlog. In die kazematten leven dus muizen en die komen dus ook via die gangen tot onze huizen.

Ik had ze overal in huis zitten van zolder tot de schuur die is aangebouwd aan het huis. Zelfs het cement tussen de stenen buiten hebben ze opgegeten en onder het huis een nest gemaakt…….Wij hebben alles al geprobeerd van muizenvallen tot gif wat wij kregen van de stad Maastricht maar niks hielp meer.

Totdat ik de Plug In Pest Free Domestic kreeg.

In het begin merkte ik niks ervan maar na 3 weken hoorde ik al niks meer tussen de plafond van de huiskamer. Daarna na heb ik het uitgeprobeerd door een zak voer op de vloer neer te zetten, normaal gesproken was dat iets van 1 dag en dan hadden ze de zak kapot geknaagd.

Maar na drie dagen was de zak dus nog altijd heel, geen muis wat eraan gezeten had. Wel had ik de muizen nog in de tuin zitten daar rende ze van hot naar haar…..Maar na 6 weken heb ik helemaal niks meer gezien en gehoord

Ook hadden we last van kakkerlakken in de tuin maar zelfs die waren verdwenen na 3 weken.

Nou Plug In Pest Free ik dank u uit de grond van mijn hart.

Niet verdelgen, maar verjagen voor een blijvende oplossing

Gezin in Amsterdam
Lees meer

Ik ben erg blij met de Plug In Pest Free. Ik had veel last van muizen, maar had mijn kinderen beloofd een muisvriendelijke oplossing te gebruiken. Heb een val gekocht waar je de muis levend in kunt vangen, maar daar trapten ze letterlijk niet in. Stond al op het punt om toch gif te kopen, toen ik in contact kwam met François, die zei een betere oplossing te hebben.

Ik heb de plug in nu twee maanden in het stopcontact zitten en waarempel het werkt, geen muis meer gezien. Het mooie vind ik dat je ze niet verdelgt, maar verjaagt, en dat het een blijvende, duurzame oplossing is, waar geen gif of muizenval aan te pas komt. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ik woon met mijn kinderen in Amsterdam op een appartement waar veel water aanwezig is op het Java-eiland.

groeten Marijke

 

"Het werkt perfect"

Studentenkamer Amsterdam
Lees meer

Ik heb eigenlijk dezelfde ervaring als Manon. De eerste dagen hoorde ik de muizen wel iets meer lopen en bewegen, maar nu hoor ik helemaal niets meer. En ik hoor ze dus ook niet meer tussen de plafonds lopen Dus volgens mij werkt het perfect!

"Succes na geduld en vertrouwen"

Ben van Kamerverhuur Antwerpen - België
Lees meer

13-10-2013 Mijnheer Van Iersel, goeiedag,

Hartelijk bedankt voor uw interesse. Onze kamers zijn alle vijf verhuurd. Wij hebben dit jaar een Nederlandse (Jawel!-), een Limburgse en een Poolse verdieping. Daarmee is deze studentenwoning een weerspiegeling van de globaliserende maatschappij waarin wij leven.

Wat de muizen(issen) betreft, kan ik u het volgende melden: tot een drietal weken na de installatie van de derde eenheid (Ik meen mij te herinneren dat u ons die eind augustus toegestuurd heeft.) hebben wij een -weliswaar bescheiden- hoeveelheid ontlasting aangetroffen op het gelijkvloers. Ook een koekjestest in het midden van elke kamer (met gesloten deur), leerde ons dat onze kleine bezoekers nog opdoken op het gelijkvloers en in de achterkamer van de eerste verdieping. Ondertussen echter -en dan nu het goede nieuws!- zijn onze huurders vier weken daar en hebben wij nog niets van hen gehoord m.b.t. het muizenprobleem.

UPDATE: 12-11-2013 Mijnheer van Iersel,

Sinds ons laatste contact hebben wij geen enkele opmerking ontvangen van onze huurders i.v.m. de eventuele aanwezigheid van muizen in huis. Plug In Pest Free heeft daarmee wat ons betreft zijn efficiëntie bewezen.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw geduld en vertrouwen. En verder wens ik u nog veel succes met uw onderneming.

Ben

"Nooit meer een muis gezien!"

Patrick van Zonsbeek
Lees meer

Echt een aanrader had zelf last van muizen sinds dat François een apparaat heeft geplaatst nooit meer een muis gezien.

"Dit hadden we veel eerder moeten doen!"

Mevrouw van Rooij
Lees meer

Mevrouw van Rooij schreef op 8 augustus op onze FaceBook pagina

Wij hebben dit nu sinds 3 mnd. We zijn ondzettend tevreden. Geen last meer van muizen. Super geweldig. En we hadden ook veel last van zilvervisjes, ook helemaal weg. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Nogmaals helemaal super. Raad dit iedereen aan, die hier last van heeft. Plug In Pest Free.

Groetjes

"Wij zijn op de goede weg"

Ben van een studentenhuis in Antwerpen België
Lees meer

Op 20 juni 2013 23:38 schreef Ben Ben het volgende

Mijnheer van Iersel,

Hartelijk bedankt voor uw interesse. Bij navraag onder onze huurders bleek dat ‘zolang het apparaatje aan staat de muizen stil zijn, maar van zodra het uitstaat…’. Wij hebben hen natuurlijk onmiddellijk op de hoogte gebracht van het feit dat de Plug In Pest Free continu in het stopcontact moet blijven, maar hebben t.z.t. kunnen vaststellen dat op het gelijkvloers de bekende sporen van muizen er nauwelijks nog waren. Het ziet er dus naar uit dat we op de goede weg zijn.

Ik wens u nog veel (tevreden) klanten toe. Zo kan ook u als een tevreden man door het leven gaan.

Hartelijke groet.

B.S.

"Verlost van de muizen die iedere nacht feest vierden!"

G. Bonnemaijers
Lees meer

Na vele slapeloze nachten ben ik eindelijk verlost van de muizen die onder mijn dak elke nacht een feestje vierden!
Al vele middelen geprobeerd en met toch beetje sceptisch gevoel heb ik 3 weken geleden de Plus in Pest Free Domestic Unit geplaatst.
Al ruim 1 week is er geen muizenactiviteit meer te bespeuren! Ik ben dus zeer tevreden en zou het iedereen willen aanbevelen. G Bonnemaijers.

"Goedkoper dan een bestrijdingsbedrijf."

Banketbakkerij in Capelle Aan Den IJssel
Lees meer

We hadden in onze banketbakkerij niet echt veel last van muizen, maar af en toe zagen we er eentje wegschieten. Op een beurs kwamen wij in contact met ”Plug In Pest Free” en hadden daar een folder meegekregen. Later een Pro unit besteld en heb die midden in het pand ingeplugd.

Vanaf die tijd hebben we niets meer gezien en blijft alles lekker schoon. Zijn heel erg blij dat er geen giftige stoffen meer gebruikt hoeven te worden. Zelfs op onze bovenwoning nemen we niets meer waar. Kortom: deze oplossing is aan te bevelen en is voordeliger dan een bestrijdingsbedrijf te laten komen.

"Overstag met de niet goed geld terug garantie en nu muisvrij"

Horeca ondernemer Noord-Brabant
Lees meer

Na een verbouwing hadden wij wat last van muizen. We zijn deze gaan bestrijden door het plaatsen van lokdoosjes met gif. Dit mocht echter niet baten.

Na enige tijd kwamen wij in contact met een vertegenwoordiger van Plug-In Pest Free Nederland. Hij adviseerde ons een Pro unit. We hadden er weinig vertrouwen in, maar we kregen garantie en ons geld terug als het niet zou werken. We zijn het gaan proberen en langzaam maar zeker zagen we steeds minder keutels.

Na 14 dagen belde ik de vertegenwoordiger op met de mededeling dat er geen keuteltjes meer te bekennen waren. Inmiddels is dat een aantal maanden geleden . De unit is bij ons medio oktober 2012 geplaatst.

"Iedereen zou er een moeten hebben"

Lydia van Haasteren uit Rotterdam
Lees meer

De Plug- In Pest Free is zo veilig als wat. Bij mij gaf de unit ook nog eens een gevoel van vrijheid nadat ik daarvoor met een lamp aan ging slapen en bij ieder geritsel het plafond en de vloer af loerde of ik ze ergens zag. Na het plaatsen wist ik dat het goed was en dat stelde mij gerust. Mijn muizenplaag in mijn huis is zo goed als over. Graag zou ik zien dat andere bewoners en/of portieken ook zo’n unit zouden krijgen. Ik hoop  dat wij dat met elkaar mogelijk kunnen maken, want bij mij zijn ze wel zo goed als weg maar in de andere huizen niet.

"Vanwege onze hondjes geen vergif, binnen 14 dagen verlost van muizen"

Mel van D uit Den Bosch
Lees meer

Wij hebben met enige regelmaat muizen op onze zolder en die hoor je dan lopen s`nachts. Ook lagen er zichtbaar keutels en er was zelfs een nest gebouwd tussen dekens die wij op zolder hadden liggen. Via een vriend zijn wij in contact gekomen met Plug-In Pest Free en wij hebben direct een Domestic unit besteld. Vanwege onze Chihuahua hondjes willen wij absoluut geen vergif neerzetten. Binnen 14 dagen hoorden wij niets meer op zolder en de keuteltjes zijn er ook niet meer.

"Het werkt en onze katten hebben er geen last van."

Lou Fornier - Rosmalen
Lees meer

Wij hadden periodiek last van muizen in de keuken. Totdat wij kennis maakten met de Pro Unit. Dit product werkt nu bijna een maand en ons probleem van muizen is volledig verdwenen. En onze katten hebben er helemaal geen last van. Dus wij zijn heel tevreden over dit milieuvriendelijke product.

"Sinds Plug In Pest Free geen last meer van muizen"

The Ritz Hotel - Londen
Lees meer

Ik wil graag zeggen dat we nu sinds 3 jaar geen meldingen meer hebben van muizen in onze gebouwen. We werken nu 3 jaar met units van Plug-In Pest Free. Ik zal niet aarzelen om aanbevelingen te doen voor andere gebouwen.

"Enthousiast na een proefopstelling."

Café Restaurant Floor te Rotterdam
Lees meer

22 OKTOBER 2013

Café restaurant Floor kiest ook voor extra bescherming tegen ongedierte met Plug In Pest Free. Café Floor is een restaurant dat direct aansluit aan de Rotterdamse Schouwburg midden in het centrum van Rotterdam.

Ongeveer 6 maanden geleden kwamen Café Restaurant Floor en Plug In Pest Free met elkaar in contact. Pest Free was op dat moment in de opstart fase en zocht enkele horeca gelegenheden om een samenwerking aan te gaan.

Samenwerking om te laten zien dat er ook hele goede alternatieve manieren zijn om ongedierte te weren zonder gebruik van giftige stoffen.

Café Floor is een voorstander van milieuvriendelijke preventieve maatregelen en zei direct ja tegen een proefopstelling. Na een proef van 6 maanden heeft Floor gekozen voor extra preventieve bescherming die duurzaam en milieuvriendelijk is.

Wij zijn erg blij en trots om Café restaurant Floor tot ons klantenbestand te mogen rekenen.

Café Floor is een soort grand café met een gezellige stadstuin. Er worden heerlijke biologische producten geserveerd en goede service staat er hoog in het vaandel. Zeker de moeite waard als u in het centrum van Rotterdam vertoefd.

"Samen met Pest Free houden wij de hygiëne hoog en het ongedierte buiten"

Café Reinders - Den Bosch
Lees meer

Café Reinders uit Den Bosch is een tevreden klant van Plug In Pest Free Nederland.
In het najaar van 2013 zijn bij Café Reinders een tweetal units geplaatst om overlast van ongedierte te voorkomen.
Wij willen de hygiëne in ons café op een zo hoog mogelijk peil houden.
Het milieuvriendelijke, de preventieve werking en de kostenbesparing spreekt ons erg aan.
Ik kan jullie systeem iedereen aanbevelen. Verder is de service van Plug In Pest Free Nederland prima.

"Ik geloof echt in dit product en kan het iedereen aanraden"

Skidiscovery Den Haag
Lees meer

Jarenlang heb ik aan de ongedierte bestrijding duizenden euro’s uitgegeven om de vele muizen tegen te houden.
Zins 1,5 jaar mogen zij niet meer werken met gif, omdat de muizen resistent worden. Door muizenvallen te plaatsen kon de ongedierte bestrijding de muizen aardig aan, echter werd het contract nog duurder.

Toen stuitte ik op Pest Free en heb het goedkoopste apparaat aangeschaft voor een ruimte van 30 bij 15 meter.
Het resultaat…….bijna geen muizen meer en die vieze zilvervliesjes zijn wij ook kwijt.

Omdat ik altijd angst heb voor brandgevaar ontstaat door het geknaag aan de elektra heb ik voor de zekerheid vandaag de Pro bij besteld. Ik geloof echt in dit product en kan het iedereen aanraden.

De units zijn naar tevredenheid geinstalleerd bij Skydiscovery te Den Haag

"Zowel in de bakkerij als thuis kies ik voor de Plug in Pest Free"

Bakkerij Piekfijn Kaatsheuvel
Lees meer

Bakkerij Piekfijn is een kwaliteits-bakkerij in Kaatsheuvel. Inzake ongediertepreventie werken zij volgens de IPM methode, waarbij het belangrijk is om duurzame en milieuvriendelijke maatregelen te nemen. Hygiëne en bouwkundige maatregelen zijn daarbij zeer belangrijk aspecten. Bakkerij Piekfijn werkt nu sinds twee jaar met Plug In Pest Free units als extra preventieve maatregel. De eigenaar is zeer tevreden over de resultaten en heeft privé ook gekozen om een Plug In Pest Free unit te installeren als preventief middel.
Elk bedrijf dat met voedsel werkt is verplicht om aan ongediertepreventie te doen om de voedselveiligheid te waarborgen. Bakkerij Piekfijn neemt alle mogelijke maatregelen die een duurzaam en milieuvriendelijk karakter hebben. Plug In Pest Free sluit daar perfect bij aan en het is een onderhoudsvrij systeem. De ongediertepreventie specialist ondervindt er geen hinder van en kan zelfs gemakkelijker werken