// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

FAQ

Werkt Plug In Pest Free ook buiten?

Nee, Plug In Pest Free werkt buiten niet simpelweg omdat daar geen elektra voldoende aanwezig is, en omdat ratten en muizen zich gemakkelijk naar een plek kunnen verplaatsen waar ze sowieso niet beïnvloed worden. 

Heeft Pest Free invloed op WIFI?

Neen. Pest Free heeft geen invloed op WIFI. 

Hoe werkt Plug-In Pest Free?

Zoals de naam al doet vermoeden werkt Plug-In Pest Free héél simpel. De units zijn stekker klaar en dus direct werkzaam als ze zijn ingeplugd.

Vanaf het moment dat een unit is ingeplugd, veranderd het bestaande elektromagnetische veld en de elektromagnetische structuur welke standaard reeds aanwezig is in uw woning of bedrijfsgebouw.

Deze verandering in het elektrische veld kunnen Ratten, Muizen en Kakkerlakken niet verdragen en zullen daardoor weg gaan, en ook niet meer terug komen. Simpel gezegd wordt een prettige leefomgeving veranderd in een vijandige leefomgeving.

Hierdoor gaat het ongedierte weg en komen ze ook niet meer terug omdat de omgeving vijandig blijft zolang een van de units is ingeplugd.

De unit werkt door het schakelen van een elektrische spoel die over de fase en nul draden loopt van de elektrische installatie in een gebouw. Dit leidt tot krachtige uitbarstingen van elektromagnetische beweging van 50 Hz.

Deze uitbarstingen worden tot stand gebracht door de bestaande voeding uit de elektrische bedrading effectief te moduleren. Zo ontstaan als het ware schokgolven en trillingen van 50 Hz die door de Plug-In Pest Free units worden geactiveerd.

Werkt Plug-In Pest Free echt?

Ja, Plug-In Pest Free produceert en verhandelt deze apparaten al sinds 1995 en heeft er vele honderdduizenden van verkocht door heel Australië en in de rest van de wereld. Plug-In Pest Free heeft enorm veel positieve reacties ontvangen van klanten en gebruikers.

Op dit moment (2013) worden de apparatuur van Plug In Pest Free in 14 landen met succes op de markt gebracht. Inmiddels zijn alle patenten en licenties rond voor de Verenigde Staten en Canada. Daar gaat Plug In Pest Free eind 2013 de markt op.

Deze groei zou niet mogelijk zijn als de units hun werk niet zouden doen.

Hoe gebruik ik Plug In-Pest Free?

Het is heel eenvoudig, steek de Plug-In Pest Free unit simpelweg in een onafhankelijk stopcontact en houd hem altijd ingeschakeld. Geen gedoe, inpluggen en klaar. Plaats de units altijd op afstand van grote stroomverbruikers voor het beste effect. Plaats unit daarom nooit in de keuken en niet in de meterkast. 

Hoe reageert ongedierte op de units?

Binnen 2 weken zult u een verandering of toename kunnen zien in de activiteit van het ongedierte. Het kan zijn dat u tijdelijk meer ongedierte ziet dan normaal. Dit komt doordat de leefomgeving niet meer prettig aanvoelt voor het ongedierte. Doordat het ongedierte zich niet kan aanpassen aan de nieuwe vijandige omgeving zal het weg gaan en niet meer terug komen.

Hoe lang duurt het voordat het ongedierte weg is?

Dit is afhankelijk van de grote van de plaag. Het kan zijn dat er binnen enkele dagen al geen ongedierte meer aanwezig is. Binnen 4-6 weken moet het probleem opgelost zijn en zal het ongedierte niet meer bij u binnen zitten. Natuurlijk speelt hier de netheid en de algemene hygiëne in en rondom het gebouw een grote rol. Het treffen ven weringsmaatregelen is een belangrijk punt voor een duurzame oplossing.

Gaat het ongedierte dood van deze methode?

Nee, met deze methode gaat het ongedierte niet dood. Doordat de Plug-In Pest Free unit 24 uur per dag zijn werk doet raakt het ongedierte verward en gestrest. Omdat ze geen fijne plek meer kunnen vinden zullen ze het pand / gebouw verlaten.

Is het gebruik veilig voor mensen?

Ja, het gebruik is veilig voor mensen. Alle units zijn volledig getest en voldoen aan alle wettelijke eisen. Alle units zijn CE gecertificeerd.

Heeft het gebruik invloed op andere apparatuur?

Nee, het gebruik van een Plug In Pest Free unit heeft absoluut geen invloed op andere apparatuur zoals computers, beeldschermen, televisie, koelkasten of machines e.d. Alle units zijn CE gecertificeerd en voldoen aan alle elektrische normen. Onze units worden zelfs in ziekenhuizen en gevangenissen zonder enig probleem ingezet. Dit zijn toch organisaties waar veel gevoelige en high tech apparatuur wordt gebruikt.

Diepvriezers en koelkasten zijn grote stroomverbruikers en daardoor is het elektromagnetisch veld daar naar toe ook sterker. Plaats units daarom op afstand van deze apparatuur zodat er een sterk elektromagnetisch veld naar toe loopt dat door Pest Free veranderd kan worden. Grote stroomverbruikers zorgen voor een extra sterke werking van Plug In Pest Free.

Hoe weet ik dat de unit werkt?

Op elke unit zit een pulserend lampje. Dat geeft aan dat de unit werkt. Als het lampje constant brand is de unit in de rust modus. De units gaan automatisch 163 seconden aan en 163 seconden uit. Om en om.

Hoe lang gaan de units mee?

De componenten die in de hoogwaardige producten van Plug In Pest Free zitten zijn erop gemaakt om 8 tot 10 jaar mee te gaan. Voor de Commercial units geld zelfs een levensduur van 10 tot 15 jaar. De lange levensduur maakt Plug In Pest Free zeer kosteneffectief.

Wat kost het om de units in gebruik te hebben?

De kosten om de units in gebruik te hebben zijn erg laag. Zeker als u deze vergelijkt met wat conventionele bestrijding kost. Afhankelijk wat u betaald voor 1 KWh bij uw stroom leverancier. De Domestic unit verbruikt 7 watt. De Pro unit verbruikt 13 watt. De Commercial unit verbruikt 150 watt.

Hoeveel units heb ik nodig voor mijn huis of pand?

Één Plug-In Pest Free Domestic unit is voldoende voor een gelijkvloerse woning tot maximaal 175 m2 woonoppervlakte. Dit is een ideale unit voor een flat, appartement of een bungalow.Twee Plug-In Pest Free Domestic units worden aanbevolen voor huizen met 2 verdiepingen. Hier kan ook 1 Pro unit voor gebruikt worden. Beide systemen werken goed, echter met de Pro unit heeft u een dubbel functionerend systeem en de Domestic unit is enkelwerkend.

Één Plug-In Pest Free Pro unit werkt perfect voor woningen en bedrijfsruimten tot 375 m2. Deze units zijn speciaal ontworpen voor grotere huizen, en kleinere bedrijfsruimten. Hier moeten we echter een kanttekening bij maken dat het aantal vierkante meters een richtlijn is. In een winkel, een kantoor of een klein restaurant is de Pro unit perfect in te zetten.
Is de bedrijfruimte echter kleiner dan 375 m2, maar zijn er meerdere machines aanwezig en is er een veel groter elektriciteitsnetwerk, wat het geval kan zijn bij bakkerijen, slagerijen en restaurants dan zal men eerder een Commercial unit nodig hebben. Neem bij twijfel contact met ons op voor het beste advies.

Één Commercial unit is voldoende voor een ruimte tot maximaal 800 m2. Dit is een richtlijn. Supermarkten hebben bijvoorbeeld vaak meerdere units nodig omdat er een groot elektriciteitsnetwerk aanwezig is en omdat er veel stroom verbruikers aanwezig zijn. Het kan dus zijn dat er voor 800 m2 meer dan 1 unit nodig is.

Zie hier meer informatie

Hoe kan ik een Plug-In Pest Free unit aanschaffen?

De Domestic en Pro unit zijn via onze site te bestellen. Binnen 2 dagen wordt de unit bij het door u opgegeven adres afgeleverd.

Voor de Commercial unit dient u altijd een offerte aan te vragen. Dit omdat het erg verschillend is hoeveel units er nodig zijn. Hiervoor komt er altijd een adviseur van Plug In Pest Free Nederland bij u op het bedrijf komt kijken hoe de situatie is.

Wat als ik twijfel of sceptisch ben?

Wij kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of sceptisch bent. Dat is helemaal geen probleem. Als u vragen heeft kunt u die ook altijd stellen aan ons. U kunt via onze contact pagina informatie vragen. U kunt ook vragen of wij u even kunnen bellen. Wat u het prettigst vindt. Wij hebben geen telefonische klantenservice die op kantoortijden open is.

U kunt ook op onze referentiepagina kijken. Daar komen regelmatig nieuwe referenties bij die voor zich spreken.

Welke garanties geeft Plug-In Pest Free?

De garanties van Plug In Pest Free zijn op alle units 2 jaar volledige fabrieksgarantie op fabricage fouten. Alle units worden uitvoerig getest alvorens ze de fabriek verlaten. Uiteraard mogen de units niet beschadigd of kapot zijn door eigen toedoen.

Wat kunnen oorzaken zijn dat ongedierte terug komt?

Oorzaken dat ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken terug komen zijn:

A – Slechte onhygiënische omstandigheden.
B – Opgestapelde oude verpakkingen van karton, papier, textiel enz.
C – Uw pand beschikt niet over voldoende elektrische bedrading om het signaal van de unit te geleiden.
D – De unit staat uit of krijgt geen stroom.
E – Andere gebieden in de buurt met een ernstig ongedierte probleem dat niet te beheersen is.
D- De unit of units zijn niet ingeplugd.

Wat is het effect op ongedierte?

Zie hier hoe Plug In Pest Free muizen, ratten en kakkerlakken beïnvloed. Zie hier hoe Plug In Pest Free werkt.

Zijn de units getest?

Ja, alle units worden getest op hun werking. Tevens heeft Plug-In Pest Free een wetenschappelijk onderzoek laten doen aan de Universiteit van New England te Australië. Er is wetenschappelijk aangetoond en bewezen dat Plug-In Pest Free écht werkt en geen effect heeft op mensen, honden, katten, vogels, vissen en andere elektrische apparatuur en machines.

Zijn de units toepasbaar in kwaliteits- / hygiënecode?

Met name de Pro en de Commercial units zijn uitermate geschikt voor bedrijven waar een HACCP plan of een Hygiëne code van toepassing is. De units hebben zelfs een Internationaal HACCP certificaat. Deze units zijn heel goed inzetbaar in bedrijven waar de hoogste normen nageleefd dienen te worden. Er dient wel een andere werkwijze in het plan of in de code te worden opgenomen, maar dat is een éénmalige actie.

Waarom is deze alternatieve vorm van ongediertebestrijding zo goedkoop?

Deze alternatieve vorm van ongediertebestrijding is zo goedkoop omdat de units een lange levensduur hebben. Het aankoopbedrag gedeeld door de gemiddelde levensduur van 10 jaar maakt duurzame ongediertebestrijding de goedkoopste vorm van ongediertebestrijding ten opzichte van conventionele ongediertebestrijding.

Is het ook als brandpreventie in te zetten

Absoluut JA. Onze units zijn zeer zeker in te zetten tegen brand en ander schade aan elektrische apparatuur door knaagdieren zoals ratten en muizen. Omdat de units juist gebruik maken van het elektriciteitsnetwerk in uw woning of bedrijfsgebouw werkt het tegen aanvreten van ratten en muizen van uw elektriciteitskabel.

De pulsmodulatie die wordt veroorzaakt door onze units kunnen ratten en muizen niet verdragen. Dit is voor de knaagdieren tot ongeveer een meter rondom het elektriciteitsnetwerk voelbaar. Omdat het zo vijandig aanvoelt zullen ze niet meer aan uw elektriciteitsnetwerk knagen. Zie hier brand en ongediertepreventie.

Werkt het ook tegen zilvervisjes?

Ja, Plug In Pest Free werkt ook tegen zilvervisjes, maar het is geen 100% oplossing. Zilver- en papiervisjes duurzaam en zonder giftige bestrijdingsmiddelen onder controle houden betekend dat je meerdere maatregelen dient te nemen. Al deze maatregelen tezamen zulle leiden tot een succesvolle beheersing van deze insecten. 

Uit ervaring van vele klanten wereldwijd blijkt dat wanneer een Plug In Pest Free unit is ingeplugd, na verloop van tijd ook Zilvervisjes verdwijnen op plekken waar elektriciteitsbekabeling loopt. De werking tegen Zilvervisjes is niet wetenschappelijk aangetoond, maar gezien het aantal klanten die dit kunnen bevestigen kunnen we zeggen dat het ook werkt om Zilvervisjes te verjagen.

Deze alternatieve vorm van bestrijding en preventie tegen Zilvervisjes is duurzaam en niet schadelijk voor je gezondheid.

Plug In pest Free biedt geen 100% oplossing tegen zilver- en papiervisjes. Zie hier een effectieve methode tegen zilvervisjes.

Zorgt Plug-In Pest Free er voor dat ongedierte het huis of bedrijfspand niet binnen komt?

Nee, niets kan voorkomen dat ongedierte niet binnen komt. Een goede hygiëne en goed onderhoud van het huis of bedrijfspand zal bijdragen tot het verminderen van de overlast.
Bouwkundige voorzieningen zoals het dicht maken van gaten en sleuven zijn maatregelen die u kunt nemen.

In combinatie met onze TIPS en ADVIEZEN heeft u met Plug In Pest Free een duurzame, veilige en milieuvriendelijke oplossing in handen.

Waar kan ik Plug-In Pest Free gebruiken?

Plug In Pest Free kunt u eigenlijk overal gebruiken als er voldoende elektriciteitsbekabeling aanwezig is. Plug-In Pest Free heeft oplossingen voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Voor grotere projecten zal er altijd eerst een adviseur van Plug In Pest Free ter plaatsen komen kijken. In veel gevallen zal hij vragen om een plattegrond van het gebouw om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Een hal, garage of opslag ruimte waar alléén in of aan het plafond elektra zit daar zal Plug In Pest Free geen effect hebben. Neem bij twijfel contact met ons op zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien.

Heeft een slechte hygiëne invloed op het gebruik van de Plug-In Pest Free?

Ja. een slechte hygiëne heeft zeer veel invloed op ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Een goede algemene hygiëne is een zeer belangrijk onderdeel van ongediertepreventie en ongediertebestrijding. Daar waar voedingsbodem is, is ook ongedierte aanwezig. Een goede algemene hygiëne is daarom van zeer groot belang. Er is geen enkel systeem dat ongedierte weg houdt als er voedingsbodem aanwezig is. Schoonmaken is voor bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt een belangrijke factor in de strijd tegen ongedierte zoals ratten, muizen en kakkerlakken.

Wat zijn de garantie voorwaarden?

Wij geven een 60 dagen geen resultaat geld terug garantie ( minus de verzendkosten à € 6,95 ) en 2 jaar fabrieksgarantie op de units. De 60 dagen geen resultaat geld terug garantie vervalt als de algemene hygiëne niet volgens de branche geldende hygiënecode wordt gewerkt. Hiermee bedoelen wij dat als de hygiënische toestand niet voldoende is of niet op orde is, dat de garantie komt te vervallen. Er is niets en geen enkel product ter wereld dat ongedierte ervan weerhoudt om binnen te komen als de algemene hygiëne niet op orde is. Er dient gewerkt te worden volgens de hygiëne codes welke er voor elke branche zijn waar met voedsel word gewerkt.

Daar waar Plug In Pest Free actief is zal het ongedierte zich in ieder geval nooit gaan nestelen. Ratten, muizen en kakkerlakken kunnen gewoonweg niet kunnen leven in een omgeving waar deze units actief zijn. Zie hier hoe het werkt.

Kan een huis of gebouw een 1 fase of 3 fase elektrische aansluiting hebben?

Ja, normaal heb je in een gebouw  1 fase of 3 fase aansluitingen en bedrading. Wanneer er stroom opgewekt wordt in een draad, levert het een elektromagnetisch veld (ongeveer 1 meter radius) rond die draden voor puls modulatie.

Ontstaat het magnetisch veld tussen een fase (bruin draag) en de nul (blauw draad)?

Nee, niet per se omdat we gebruik maken van zowel de nul en aarde bedrading. Dit betekent dat wij  bij elk circuit  de nul en aarde draad mee aansluiten. Het zal dan op zijn beurt weer een elektromagnetisch veld opwekken door de aarde naar alle groepen aangesloten op een verdeelinrichting. Er moet echter worden opgemerkt dat in grotere gebouwen die meerdere eenheden vereisen, deze eenheden gelijkmatig verdeeld worden door het gebouw en op verschillende verdeelinrichtingen (verdelen over verschillende groepen). Door het plaatsen van Pest Free eenheden gelijkmatig  door het hele gebouw heen zal de bedrading voor voldoende dekking zorgen.

Wanneer heeft Pest Free het meeste en beste effect?

Pest Free units worden effectief als er een stroom door de bedrading loopt om de elektromagnetische puls te genereren. Hoe hoger de stroom is die door een draad loopt hoe effectiever een Pest Free unit zal werken om het gewenste resultaat te leveren. Meerdere klanten hebben extra bedrading aangelegd (verlengkabels ed), om probleem gebieden te bestrijden. Hierbij moet opgemerkt worden dat er een belasting op deze tijdelijke bedrading aangesloten moet worden. Dit kan b.v. al met een lamp van 75 watt of meer. Maar om effectiever te zijn kan meer bedrading en belasting aangesloten worden.

Ruimtes waar alléén aan het plafond elektra zit daar zal Plug In Pest Free geen of minder resultaat hebben. Neem bij twijfel contact met ons op zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien.

Wat moet ik doen als ik meerder units nodig heb?

Als u meerdere units nodig heeft moet worden opgemerkt dat in grotere gebouwen, deze units gelijkmatig verdeeld worden door het gebouw en op verschillende verdeelinrichtingen (verdelen over verschillende groepen). Door het plaatsen van Pest Free eenheden gelijkmatig  door het hele gebouw heen zal de bedrading voor voldoende dekking zorgen.

Is er altijd een aarde aansluiting nodig?

Nee er is niet altijd een aarde aansluiting nodig. In een verdeelkast, zoals thuis of in de industrie, komt altijd 1 of meerdere fase draden binnen met een nul- en aarde leider. Omdat er maar 1 nul en aarde aanwezig is worden deze naar alle afgaande groepen en kabels doorverbonden. Daardoor kunnen dus alle afgaande groepen door een unit voorzien worden van elektromagnetische pulsen.

Is de Plug-In Pest Free schadelijk voor mijn gezondheid?

Nee, Plug In Pest Free is niet schadelijk voor uw gezondheid. Pest Free genereert extreem lage stralingsniveaus tussen de 8 en 100 mG. Een haardroger genereert een stralingsniveau tussen de 500 tot 1000 mG. Een Plug In Pest Free unit creëert zelf ook geen elektromagnetisch veld. Pest Free maakt gebruik van het reeds bestaande elektromagnetisch veld. In elk pand is standaard een elektromagnetisch veld aanwezig. Het reeds bestaande elektromagnetische veld neemt niet toe en het neemt niet af als Pest Free actief is.

Ik merk dat het groene lampje soms knippert, is dat de bedoeling?

Dat het groene lampje knippert hoor zo. Het knippert ongeveer 3 minuten en het brand ongeveer 3 minuten constant. Dit gebeurt om en om. Als het knippert doet de unit zijn werk.

Is Plug-In Pest Free ultrasoon apparatuur?

Nee, Plug In Pest Free is absoluut GEEN ultrasoon apparatuur. Plug In Pest Free maakt absoluut geen geluid en werkt heel anders dan ultrasoon apparatuur.

Krijgen honden, katten en vogels last van Pest Free?

Nee, honden, katten en vogels worden niet beïnvloed door Plug In Pest Free en merken er niets van. In tegenstelling tot een ultrasone muizenverjager. Deze kunnen huisdieren wel beïnvloeden omdat de huisdieren deze geluidsgolven horen. Pest Free is absoluut GEEN ultrasoon muizenverjager.

Wat zijn de retour voorwaarden om een product terug te sturen?

Plug In Pest Free is duidelijk in haar retour en teruggave beleid. Zie hier ons teruggave beleid.