Overslaan en naar de inhoud gaan

Garantie

Geen resultaat, geld terug!

Wij hebben zoveel ervaring met onze Pest Free producten dat wij je de ‘geen resultaat, geld terug’-garantie geven, zonder kleine lettertjes. Natuurlijk moet je er zelf voor zorgen dat het product niet beschadigd wordt en dat het op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Mocht de Pest Free-unit echter niet het gewenste resultaat opleveren binnen 60 dagen, dan kun je het product retourneren en krijg je je geld terug, maar neem altijd eerst even contact op met Pest Free Benelux om te bespreken wat de oorzaak zou kunnen zijn. 

Op maat hulp

Vanzelfsprekend zullen wij graag eerst onderzoeken wat de oorzaak is van het niet werken van het product. Laat die ons weten zodat wij je kunnen helpen. In 98% van de gevallen is er een logische verklaring en kunnen we er alsnog voor zorgen dat de unit wél werkt. 

Spelregels bij de ‘geen resultaat, geld terug’-garantie

  • Garantietermijn is 60 dagen.
  • Het product mag niet beschadigd zijn.
  • Je kunt het product naar ons toesturen volgens ons teruggavebeleid.

Pest Free Benelux is een gediplomeerd ongediertebestrijdingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in muizen- en ratten bestrijding zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Onze manier van werken is anders dan de ouderwetse manier van ongediertebestrijding. Pest Free Benelux is lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en van Brancheorganisatie PLAN.

 

Kenniscentrum dierenplagen logo
Brancheorganisatie PLAN logo