// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

GoodNature automatische rattenval - muizenval

 

Automatische rattenval - muizenval van GoodNature

Ik ben constant op zoek naar gifvrije, duurzame en milieuvriendelijke producten om overlast van muizen en ratten op te lossen en beheersbaar te maken. Ik ben blij dat ik deze automatische val heb gevonden die zeer effectief en divers is in te zetten. Dit product komt uit Nieuw Zeeland en heeft zich daar inmiddels dubbel en dwars bewezen. Lees hier onder meer over deze geweldige aanvulling op gifvrije assortiment.

 

GoodNature revolutionaire muizenval - rattenval

De GoodNature E2 is niet gewoon een eenvoudige ratten- en muizenval. GoodNature is geoptimaliseerd om automatisch ratten en muizen uit te schakelen, betrouwbaar en effectief, via een humane methode van doden zonder giftige bestrijdingsmiddelen of langdurig lijden.

GoodNature vangt en dood ratten en muizen automatisch. In werkelijkheid lokt GoodNature de knaagdieren op zo’n effectieve wijze dat ratten en muizen zelfs over dode knaagdieren kruipen om het lokaas te bereiken dat zich in de val bevindt. De lokstof die wordt gebruikt is het succes van deze automatische ratten- en muizenval.

GoodNature is een milieuvriendelijke oplossing waarbij geen giftige bestrijdingsmiddelen worden gebruikt om ratten en muizen te vangen en te doden. Het natuurlijke, gifvrije lokmiddel lokt knaagdieren effectief naar het E2 vangsysteem, waar een hogedruk houder de val aandrijft om de knaagdieren snel te doden. Doordat er geen giftige bestrijdingsmiddelen worden gebruikt zijn er geen risico’s van secondaire doorvergiftiging van andere dieren zoals roofvogels, landroofdieren en soms zelfs huisdieren zoals honden.

goodnature-muizenval-rattenval

Goodnature E2 knaagdier controlesysteem. De revolutionaire automatische humane ratten- en muizenval.

Goodnature E2 is een multi-dodingssysteem, betrouwbaar en effectief, dat zorgt voor het humaan doden van knaagdieren zoals zwarte ratten (Rattus rattus), bruine ratten (Rattus norvegicus) en muizen ( Mus Musculus).

De GoodNature E2 is een multi-dodingssysteem, betrouwbaar en effectief, dat zorgt voor het humaan doden van ratten en muizen.

De automatisch muizen- en rattenval werkt op samengeperst gas in een kleine, herbruikbare houder. De automatische val treed  in werking als de schakelaar die erin zit wordt aangeraakt. Het gaspatroon zorgt ervoor dat val automatisch verschillende malen opnieuw ingesteld wordt voordat het gaspatroon vervangen moet worden.

De GoodNature muizen- en rattenval slaat op de schedel van de muis of rat met een glasvezelversterkende polymeer zuiger, waardoor het ongedierte direct gedood wordt. Dit is belangrijk want het zorgt ervoor dat andere muizen en ratten er niet van worden weerhouden om de val zelf te onderzoeken waardoor zij ook gedood worden.

In werkelijkheid hebben veldproeven aangetoond dat deze automatisch muizen- en rattenval meerdere muizen en/of ratten kan doden in één nacht, waarbij de knaagdieren over de dode lichamen klimmen van hun vriendjes om bij het zeer aantrekkelijk niet giftig lokaas te kunnen komen. Dit lokaas dat speciaal is ontwikkeld heeft een enorme aantrekkingskracht op ratten en muizen en draagt voor een groot deel bij aan het succes van deze automatische val.

goodnature-automatische-muizen-rattenval   goodnature-automatische-rattenval-muizenval

GoodNature Natuurlijk Lokmiddel – het ULTIEME Geheim voor Succes

Het natuurlijke, gifvrije lokmiddel lokt ratten en muizen effectief naar de automatische val.

 • Bij het ontwikkelen van giftig lokaas (bestrijdingsmiddel), moet je het muizen of ratten naar het lokaas lokken, en dit moet ook zeer smakelijk zijn om ervoor te zorgen dat ze een dodelijke hoeveelheid gif consumeren. Ratten en muizen dienen dit lokaas 3 tot 18 dagen te eten om vervolgens een langzame en pijnlijke dood te sterven. Dit in tegenstelling tot het lokaas van de GoodNature muizen- en rattenval, hier worden ratten en muizen naar de lokstof gelokt, waardoor ze tegen de Leaf360 Trigger™ aankomen en worden geëlimineerd.
 • Er worden geen giftige bestrijdingsmiddelen gebruikt en de knaagdieren eten niet van het lokaas. Het aantrekkelijke lokaas doet letterlijk wat het zeg. Aantrekken van muizen en ratten. Hoewel GoodNature het recept van dit lokaas voor muizen en ratten niet kan en wil onthullen, kunnen ze wel aantonen dat dit lokmiddel een wetenschappelijk onderzoek heeft ondergaan. Om ervoor te zorgen dat er een maximale aantrekkingskracht ontstaat op ratten en muizen heeft Goodnature zich gefocust op de geuren die het meeste effect hebben. De onweerstaanbare aantrekkingskracht van dit lokmiddel is het echte geheim van dit succesvolle automatische systeem.
 • De gevorderde scheikunde van GoodNature zorgt er voor dat het lokaas langzaam vrijkomt in de juiste concentratie voor langdurige periodes. Één lokaaspatroon gaat ongeveer zes maanden mee, doch niet langer dan 6 maanden. Aangezien deze val weinig onderhoud nodig heeft, zijn de kosten beperkt.
 • De GoodNature muizen- en rattenval was oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik bij projecten voor het behoud van wildernis in Nieuw Zeeland, waar de vallen op 50 – 100 m afstand van elkaar geplaatst werden. Inmiddels worden ze op veel verschillende plaatsen met succes ingezet.
 • Bij gebruik van de automatische GoodNature muizen- en rattenval in een stedelijke omgeving raden wij aan om de vallen voor het vangen van muizen op 10 meter van elkaar te plaatsen en voor het vangen van ratten op 30 meter van elkaar.

goodnature-natuurlijke-lokstof-muizen-en-ratten

Hoe werkt deze automatische muizen- en rattenval?

De GoodNature val doodt muizen en ratten op een betrouwbare en humane manier en reset zichzelf automatisch zodat de val gereed is voor de volgende indringer.

De GoodNature val werkt via een CO2 Houder, waarin de druk varieert van 1,500 - 13,000 kPa, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Als de houder bevestigd is, stroomt het gas door een regelaar welke de druk die vrijkomt in de val beperkt tot ongeveer 500 kPa.

De met precisie vervaardigde interne drukreservoirs binnenin de automatische vak worden in evenwicht gebracht bij 500 kPa. De druk achter het zuigdiafragma sluit deze, waardoor het zuiggat wordt afgesloten.

Het Natuurlijke Ratten en Muizen Lokaas wordt geplaatst boven in de lokkamer. Het lokaas trekt ratten en muizen aan om het te onderzoeken. Als de kop van het knaagdier zich juist in de lokkamer plaatst komt het tegen de gevoelige Leaf360 Trigger™, (ingesteld op een druk van slechts 20 g).

Dit opent de ontluchtingsklep en ventileert het gas uit de reservoiropening en vanachter het zuigdiafragma in de lucht. De hogere druk in het zuigreservoir explodeert dan in het zuiggat, waardoor de glasvezelversterkte polymeer zuiger in de lokkamer wordt gedrukt met een kracht van 30 Kg, waardoor de rat or muis meteen gedood wordt. De zuiger blijft 0,25 seconde op zijn plaats staan voordat de muis of rat wordt losgelaten.

Nu de interne druk is vrijgekomen, wordt er meer CO2 vrijgelaten door de CO2 houder en het zuigdiafragma sluit het zuiggat weer. Een klein veertje brengt de zuiger terug in de schietpositie. De val is nu automatisch herladen en gereed om de volgende muis of rat te doden.

hoe-werkt-goodnature-muizenval-rattenval

Digitale teller voor elektronisch gegevensregistratie

Als je wilt weten hoe vaak de automatische diervriendelijke val is afgegaan, hebben we een Digital Teller als optie.

Deze zit in een kleine verpakking, de teller past om de CO2 houder en brengt de dag meestal slapend door. De digitale teller komt alleen in actie als de val afgaat. Aangezien deze digitale teller steeds maar enkele seconden in gebruik is, hoef je de batterijen slechts één keer in de vijf jaar te vervangen, zelfs als je wekelijks controleert!

digitale-teller-goodnature-muizenval-rattenval

Ontworpen voor de natuur en perfect te gebruiken in stedelijke omgevingen

Revolutionair onderzoek heeft de GoodNature muizen – en rattenval ontworpen voor langdurig gebruik buitenshuis zonder kans op secondaire doorvergiftiging naar niet doelgroep dieren zoal roofvogels en landroofdieren. 

Het ontwerp achter de GoodNature muizen- en rattenval  komt voort uit het beheer van ratten in grote programma’s voor het behoud van wildernis in Australië en Nieuw Zeeland. Dit systeem heeft daarom zeer weinig onderhoud nodig. Het is volledig betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Het doodt ratten en muizen met constant succes.

opstelling-goodnature-muizenval-rattenval

Het GoodNature systeem bevat geen giftige lokaas componenten waardoor het de perfecte oplossing is voor moderne milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Het risico op secondaire doorvergiftiging vergiftiging van vogels, zoogdieren en onze huisdieren via giftig lokaas voor muizen en ratten wordt normaliter goed gedocumenteerd. Ongediertebestrijders die met giftig lokaas werken dienen dit bij te houden in een logboek.

Dit is bij de GoodNature automatische muizen- en rattenval niet nodig omdat er simpelweg geen bestrijdingsmiddel aan te pas komt. Het risico op doorvergiftiging wordt eenvoudig geëlimineerd met het gebruik van de GoodNature muizen- en rattenval. Ter aanvulling is het een multi-dodingsval, die in staat is om talrijke muizen en ratten te doden, sneller en efficiënter dan conventionele bestrijdingsmiddelen.

GoodNature is een systeem dat relatief duur is voor particulieren. Lees hier hoe je zelf eenvoudig en goedkoop ratten kunt vangen in je tuin. 

Technische specificaties

De GoodNature muizen- en rattenval heeft een robuust ontwerp voor het gebruik in stedelijke en landelijke gebieden.

Aantal doden Ongeveer 24 door één CO² patroon. Het exacte aantal is afhankelijk van de milieufactoren.
Toepassingsgebied Robuust ontwerp voor het gebruik in de meest extreme omstandigheden. Het is bestand tegen grote hoogtes en zee nevel.
Temperatuurbereik -22 Celsius tot 50+ Celsius.
Gewicht ongeveer 600 g
Afmeting verpakking 220 x 150 x 80 mm
Natuurlijk Knaagdier Lokaas Levert een kleine hoeveelheid lokstof voor een continue periode van 300 dagen. We raden aan om het iedere zes maanden het lokaas te verwisselen.
Materialen Spuit gegoten polypropyleen (PP) met UV-beschermer

Spuit gegoten nylon -12 met UV-stabilisator

·         Spuit gegoten DuPont Hytrel 6032, 6074

·         Spuit gegoten Acrylonitrile Ethylene Styrene (AES).

·         Roestvrijstaal 316 – Roestbestendig

·         Messing 352 - Marine Klasse Messing

·         De val is ontwikkeld om zijn belangrijkste componenten te beschermen tegen regen en weer. De buitenste componenten zijn UV stabiliserend om slijtage tegen te gaan wanneer het in direct zonlicht geplaatst wordt.

CO²  Houder De CO² houder heeft zeer zuivere CO² als inhoud en een laag restolie gehalte. De olie zit erin om te zorgen voor veiligheid en soepel houden van de afsluitingen in de val. Bij gebruik van niet-goedgekeurde CO²  houders vervalt uw garantie.
Humane doden De GoodNature muizen- en rattenval zorgt voor het onmiddellijk doden van doelsoorten zoals ratten en muizen en heeft een onafhankelijke humane evaluatie ondergaan door de NZ MAF National Animal Welfare Advisory Guidelines (NAWAC) en het voldoet ook aan de Klasse A Norm (hoogste Norm).
Plaatsing van de val In programma’s voor het behoud van dieren en agrarische situaties wordt het aangeraden om deze te plaatsen op een afstand van 50 tot 100 meter van elkaar, rondom het land. Voor gebruik in stedelijke plaatsen wordt een afstand van 20 m van elkaar aangeraden voor muizen en voor ratten een afstand van 30 m, met plaatsing op plaatsen waar andere diersoorten niet makkelijk toegang hebben.
Waar te gebruiken ·

·         Achtertuinen/Achteruitgangen

·         Tussen- en ondervloeren

·         Dak ruimtes

·         Rondom fabrieken, opslagplaatsen

·         Rondom boerderijen

·         Rondom omheiningen

·         Beheers programma’s

·         Dierentuinen

·         Opslag van voeding

·         Veehouderijen

·         Graanopslag

·         Bulkhandelaren

·         Silo`s

·         Gemeenten / Overheden

·         Vakantieparken

·         Attractieparken

Deze revolutionaire muizenval / rattenval kopen

Bestel de revolutionaire GoodNature automatische en humane ratten- en muizenval als een complete set met daarin :

 • 1 x Automatische muizen- en rattenval
 • 1 x lokstof flacon goed voor maximaal 6 maanden
 • 1 x CO² patroon goed voor maximaal 24 muizen of ratten
 • 1 x 3 lokstof kaarten

goodnature-muizval-rattenval-complete-kit

bestel-muizenval-rattenval

CO² patronen, lokstof flacons en digitale tellers zijn per stuk bij te bestellen.

 • De GoodNature automatische muizen- en rattenval is een Multi-dodingssysteem dat betrouwbaar en effectief is en zorgt voor een humane doding van muizen en ratten.
 • Revolutionair onderzoek heeft de GoodNature val ontwikkelt voor langdurig gebruik buitenshuis met geen kans op secondaire doorvergiftiging.
 • Het werkt door middel van een klein CO² patroon dat goed is voor maximaal 24 ladingen.
 • Hierdoor treedt de val in werking en deze wordt verschillende malen opnieuw ingesteld voordat deze vervangen moet worden.
 • Is kant-en-klaar voor gebruik, compleet met GoodNature val unit, Lokaas & CO² Houder.
 • Het CO²patroon bevat samengeperst gas waarmee de GoodNature val ongeveer 24 keer kan toeslaan. De val reset zichzelf automatisch na iedere aanslag.

Bestel hier CO² patronen voor de automatische GoodNature Muizen- en Rattenval

Bestel hier de onweerstaanbare lokstof voor de automatische GoodNature Muizen- en Rattenval

Bestel hier de digitale teller voor de automatische GoodNature Muizen- en Rattenval

Bestel hier de GoodNature lok- detectie- monitorkaartjes 

Natuurlijk, Gifvrij Lokaas dat muizen en ratten effectief lokt naar de GoodNature automatische val. Het lokaas dient minimaal elke 6 maanden vervangen worden.

Waarschuwing

Ook al zijn er geen giftige componenten in de E2 muizen- en rattenval, u kunt toch een waarschuwing plaatsen bij de unit om argeloze mensen te waarschuwen omtrent het gebruik van het apparaat.

Gepatenteerd Multi-dodingstechnologie

Reset automatisch om tot 24 ratten of muizen per CO² patroon te doden.

·         Humaan

Dood onmiddellijk zonder lijden – is onafhankelijk getest door NAWAC en voldoet aan de Klasse A Norm.

·         Niet giftig

Bevat geen vergif. Geen risico op secondaire vergiftiging van wilde dieren of huisdieren.

·         Economische

Grotere afstand tussen vallen, minimaal onderhoud en maximale efficiency.

GoodNature is een systeem ontwikkeld in Nieuw Zeeland voor het beheersbaar houden van knaagdier populaties in grote en natuurlijke gebieden. Dit systeem heeft haar effectiviteit reeds bewezen en is op verschillende locaties en omstandigheden uitvoerig getest. Het is een duurzaam, veilig en milieuvriendelijke methoden voor het elimineren van muizen en ratten. Deze automatische muizen- en rattenval is op veel diverse plaatsen in te zetten.

 

Veel gestelde vragen over de GoodNature Muizenval - Rattenval

Ratten en muizen bestrijding met GoodNature

Reacties

Naam: arietta
Datum 17-05-2017 04:45
kunnen er ook per ongeluk egels i terecht komen?

Naam: François Iersel
Datum 01-06-2017 00:32
Beste Arietta, Hartelijk dank voor je bericht. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat er egels in komen. Ze zijn te breed om in de opening naar boven te gaan en de val te activeren. Heb je nog vragen dan verneem ik graag van je. Met vriendelijke groet François

Naam: Joyce de Leeuw
Datum 10-08-2017 05:37
En kunnen er ook eekhoorntjes en/of andere bosdieren, zoals marters?

Naam: François Iersel
Datum 10-08-2017 10:59
Beste Joyce, hartelijk dank voor je bijdrage. Als je bedoelt of er ook ander dieren in kunnen, dan is dat in theorie mogelijk. Het lokaas wat erbij wordt geleverd is speciaal ontwikkelt voor ratten en muizen. Een marter zal er niet in kunnen, maar een eekhoorntje wel. In de praktijk blikt dat dit niet vaak gebeurd. Als je nog vragen hebt verneem ik ze graag. Groet François

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.