// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Handleiding Plug In Pest Free Domestic unit

De Plug In Pest Free Domestic unit is voor gelijkvloerse woningen, zoals appartementen, bungalows, kleine kantoren of praktijkruimten tot maximaal 175 m².  Voor ruimten van deze afmeting heb je aan 1 Domestic unit voldoende.

Heb je een kleine eengezinswoning met een begane grond tot 45m² dan heb je voldoende aan 1 Domestic unit. Is je begane grond groter dan 45m² met een verdieping en een zolder dan heb je voor boven ook 1 Domestic unit nodig.

De Domestic unit is ontworpen voor het verjagen van muizen, ratten en het onder controle houden van kakkerlakken en zilvervisjes.

  1. Haal de unit uit de verpakking
  2. Plaats de unit op een centrale plaats in uw woning of bedrijfsruimte

Op de Domestic unit zit een groen controlelampje. Vanaf het moment dat de unit is ingeplugd  brand het lampje ongeveer 3 minuten constant en daarna knippert het drie minuten. Deze cyclus wordt constant herhaald.

Wil je, of heb je de Plug In Pest Free Domestic unit aangeschaft voor muizen of ratten dan kun je het volgende verwachten.

Eerst zal je een periode van rust opmerken. Deze periode kan enkele dagen duren. Na deze periode kun je wat meer activiteit van het ongedierte waarnemen. Ze raken gedesoriënteerd en in de war waardoor ze zich anders gaan gedragen. Het Pest Free systeem zorgt ervoor dat ze gestrest raken en zullen daarom je woning of bedrijfsruimte gaan verlaten. Zie hier hoe het werkt.

Heb je de unit aangekocht of wil je er een kopen tegen kakkerlakken en zilvervisjes dan verloopt het proces trager en zal er ook iets meer aandacht van je verwacht worden. Deze insecten zitten vaak op plaatsen waar je moeilijk bij kunt en waar niet altijd elektra in de buurt zit. Hierdoor zijn ze wat lastiger te beïnvloeden met Pest Free. In geval van overlast zilvervisjes is Pest Free een hulpmiddel in combinatie met andere maatregelen.

Ik adviseer je om tegen kakkerlakken valletjes te plaatsen die speciaal bedoelt zijn voor het vangen van kakkerlakken en de S-Trap valletjes die speciaal ontwikkeld zijn voor het vangen van zilvervisjes en papiervisjes.

Belangrijke maatregelen die je helpen in de strijd tegen genoemd ongedierte !!

Duurzame ongediertepreventie waar ik hier over praat, is een methode zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Ik geloof dat elk huis vrij kan zijn van ongedierte als er aan een aantal criteria wordt voldaan.

Ongedierte dat zich niet kan verschuilen en dus niet kan nestelen heeft niets te zoeken bij jou in huis of bedrijf. Ongedierte dat geen voedsel heeft vindt jou huis ook niet interessant. Ongedierte dat geen water heeft kan niet overleven. Met deze drie stelregels in je achterhoofd zijn dat de dingen waar je zelf iets aan kunt doen.

Opmerking : Plug In Pest Free units produceren op zichzelf geen elektromagnetisch veld. Ze brengen slechts een verandering aan op de achtergrond van het reeds aanwezige elektromagnetisch veld. Om effectief te zijn is het noodzakelijk dat er stroom door je elektriciteitsbekabeling heen gaat omdat er anders geen elektromagnetisch veld is. Het kan daarom soms noodzakelijk zijn om in het begin op sommige plaatsen het licht te laten branden voor een uurtje of 3 per dag. Normaal gesproken wordt er voldoende stroom verbruikt om het ongedierte te beïnvloeden, soms zijn er echter uitzonderingen.

Plug In Pest Free bestaat sinds 1993 en is een Australisch kwaliteitsproduct dat zijn werking reeds heeft bewezen bij honderdduizenden huishoudens en bedrijven wereldwijd.

Heb je vragen over de werking, wil je meer uitleg, of heb je advies nodig bel mij dan gerust op. 

Contact-met-plug-in-prest-free.jpg

 

< Terug naar het overzicht van de handleidingen

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.