// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Handleiding Plug In Pest Free

Plug In Pest Free Benelux dankt je hartelijk voor je vertrouwen. Wij zijn erg blij dat je voor een duurzame, gifvrije en milieuvriendelijke toepassing hebt gekozen. Pest Free Benelux is een gediplomeerd ongediertebestrijdingsbedrijf en heeft zich gespecialiseerd in gifvrije toepassingen en methodieken tegen muizen en ratten in en om gebouwen.

Zelf werken wij dagelijks met onze Plug In Pest Free units bij bedrijven en particulieren, en weten als geen anders dat ze absoluut effectief zijn. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen waarbij niet het gewenste resultaat wordt behaald. In 98% van de gevallen werken de Plug In Pest Free units zoals omschreven. In de ander gevallen komen we meestal ook wel tot een oplossing. Waar het om gaat is dat er een duurzame en milieuvriendelijke oplossing wordt verkregen en dat is waar wij voor gaan. 

Hoe werkt Plug In Pest Free ?

Zoals de naam al doet vermoeden werkt Plug In Pest Free héél simpel. De units zijn stekker klaar en dus direct werkzaam als ze zijn Ingeplugd.

Vanaf het moment dat een unit is ingeplugd, veranderd het reeds bestaande elektromagnetische veld en de elektromagnetische structuur welke standaard reeds aanwezig is in je woning of bedrijfsgebouw. De units zijn voorzien van een groen lampje dat om en om knippert en constant brand. Elk steeds voor drie minuten. Als het groene led lampje constant brand is de unit in ruststand, knippert het groene lampje dan is de unit actief. 

Verandering elektromagnetisch veld

De verandering van het elektromagnetische veld kunnen Muizen en Ratten niet verdragen en zullen daardoor weg gaan. Simpel gezegd wordt een prettige leefomgeving veranderd in een vijandige leefomgeving. Muizen en ratten kunnen simpelweg niet leven in een omgeving waar ze constant gestrest raken. Plug In Pest Free helpt ook in het onder controle houden van kakkerlakken en zilver- papiervisjes.

Het ongedierte gaat weg omdat de omgeving vijandig blijft zolang de units zijn ingeplugd. Gaat het ongedierte niet weg dan is er altijd een oorzaak waarom het niet werkt. Sporen we deze oorzaak op dan is je probleem met ratten of muizen duurzaam onder controle en dat is waar wij voor willen gaan.

Weren van ongedierte en hygiëne zijn ook zeer belangrijke onderdelen van duurzame en milieuvriendelijke ongediertepreventie cq bestrijding.
Een Plug In Pest Free unit werkt door het schakelen van een elektrische spoel die over de fase en nul draden loopt van de elektrische installatie in een gebouw. Dit leidt tot krachtige uitbarstingen van elektromagnetische beweging van 50 Hz.

Deze uitbarstingen worden tot stand gebracht door de bestaande voeding uit de elektrische bedrading effectief te moduleren. Zo ontstaan als het ware schokgolven en trillingen van 50 Hz die door de Plug In Pest Free units worden geactiveerd. Er dient wel stroom verbruikt te worden anders is er ook geen elektromagnetisch veld. Normaal gesproken wordt er voldoende stroom verbruikt in woonhuizen en bij bedrijven om het ongedierte te beïnvloeden.

Plaatsing van Plug In Pest Free units

Plaats Plug In Pest Free units zo centraal mogelijk in je woning of bedrijfspand, of juist tegenovergesteld van elkaar. Plaats een Pro unit altijd in een geaard stopcontact. Een Domestic unit kan ook in en niet geaard stopcontact. Het beste is het om de unit direct in een stopcontact te doen, en niet in een verlengsnoer of iets dergelijks. Plaats de unit niet in het probleem gebied, maar juist op een afstandje. Het is belangrijker dat er elektriciteitsbekabeling loopt en dat er stroom wordt verbruikt. Plaats units nooit in de keuken of in de meterkast maar juist op afstand daarvan.

Grote stroomverbruikers zoals koelkasten, diepvriezers, cv ketels, boilers, en andere grote stroomverbruikers veroorzaken een hoog elektromagnetisch veld. Het is daarom belangrijk om Plug In Pest Free units op afstand van grote stroomverbruikers te plaatsen. 

Normaliter wordt er stroom genoeg verbruikt in een woning en bedrijfspand om muizen of ratten te beïnvloeden met de Pest Free techniek. Soms kan het zinvol zijn om in het probleem gebied tijdelijk, een uurtje of 3 per dag de verlichting of een andere stroomverbruiker aan te laten. Zo ontstaat daar ook een elektromagnetisch veld waardoor muizen of ratten beïnvloed worden, zodat ze daar weg gaan. Des te meer stroomverbruik des te sterker de verandering in het elektromagnetisch veld, des te effectiever.

Onze producten


Pest Free Domestic Unit

Domestic Unit


Pest Free Pro Unit

Pro Unit


Plug In Pest Free Commercial unit klein

Commercial Unit

 

 

PS heb je ervoor gekozen om een kleinere of te weinig units te nemen? Dan kan het zijn dat de werking niet effectief genoeg is.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat kun je verwachten ?

In het begin kan het ongedierte wat rustiger worden. Deze periode kan enkele dagen duren. Denk dan niet dat het ongedierte al weg is. Na deze periode kan het zijn dat je ongewoonlijke of toegenomen activiteit van het ongedierte ervaart gedurende enkele dagen. Deze toename in activiteit van het ongedierte komt doordat de unit het ongedierte forceert om hun normale schuil- en nestelplaatsen te verlaten, waar ze voorheen veilig waren voor sprays, giftige walmen of vallen. In elke situatie is dit proces anders. In woonhuizen is het probleem meestal zeer snel opgelost als het gaat om overlast van muizen of ratten. Bedrijfsmatig heb je te maken met meerdere factoren. Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Om het proces te versnellen kan het soms raadzaam zijn dat je voor een paar uurtjes per dag verlichting laat branden van minimaal 65 watt. Het mag ook een ander stroomverbruiker zijn. Hierdoor ontstaat er een elektromagnetisch veld waardoor het ongedierte beïnvloed wordt en eerder weg zal gaan. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je muizen hoort lopen boven het plafond van je slaapkamer.

Soms kan het nuttig zijn om vallen te gebruiken om het ongedierte wat sneller te verwijderen en het proces te versnellen. Alles wat je vangt heb je direct te pakken en bezorgt je geen overlast meer. Dit is afhankelijk van het soort ongedierte. Herhaal deze procedure dagelijks totdat het bestaande probleem compleet onder controle is. Voor Kakkerlakken mag je lijmvallen gebruiken, voor zilver- en papiervisjes kun je speciale S-Trap valletjes gebruiken en voor ratten en muizen is het verboden om lijmvallen te gebruiken. Dat is wettelijk zo geregeld, maar je kunt wel onze professionele muizenvallen of rattenvallen gebruiken.

In de meeste gevallen zal binnen 1 tot 14 dagen overlast van muizen of ratten verdwenen zijn, en alleen opnieuw opduiken wanneer er nog een nestje uit komt. Echter zullen deze ook opgejaagd worden door de Plug In Pest Free unit.

Ongediertebestrijding met Pest Free

Ongediertebestrijding zonder GIF door middel van een Plug In Pest Free unit is Duurzaam, Maatschappelijk Verantwoord, Mensvriendelijk, Veilig, Hygiënisch, Milieuvriendelijk en Diervriendelijk.

Invloed op huisdieren en andere apparaten

De Plug In Pest Free technologie heeft geen invloed op Katten, Honden, Vogels en andere huisdieren. Hou konijnen, cavia`s, tamme ratten en dergelijke huisdieren, hou ze dan rondom minimaal 1,5 meter van elektra vandaan. De units hebben absoluut geen invloed op computers, andere elektrische apparatuur of op de elektrische stromen in een gebouw. Gebruik van de units is 100% veilig.

Over Pest Free

Plug In Pest Free is een Australisch bedrijf en bestaat sinds 1993. De units zijn sinds 1995 op de markt in diverse landen. De effectieve werking is Wetenschappelijk aangetoond en bewezen. Wereldwijd heeft Plug In Pest Free honderdduizenden tevreden klanten.

Pest Free Ongedierte Advies TIPS

 • Maak gaten en openingen in buitenmuur dicht. Doe dit twee a drie weken na installatie.
 • Zorg dat deur- en raamkozijnen goed afsluiten
 • Laat vuilnis niet open en bloot staan
 • Zorg dat containers goed afsluiten
 • Laat geen vuile vaat staan
 • Sla etenswaar op in goed afsluitbare plastic bakken
 • Maak leidingdoorvoeren dicht
 • Controleer of er voedingsbodem in de buurt is
 • Strooi geen eten voor vogels
 • Sla geen oude spullen op waar ongedierte in kan nestelen
 • Maak gaten, kieren en openingen binnen ook dicht

Plug In Pest Free kan je helpen met 100% natuurlijke en gifvrije toepassingen tegen diverse soorten ongedierte. Zie hier onze webwinkel.

Heb je niet het gewenste resultaat of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het gifvrij en duurzaam oplossen van van problemen met muizen, ratten en ander ongedierte.

< Terug naar het overzicht van de handleidingen