// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Hartelijk dank en het aller beste voor 2020

happy new year pest free

Beste mensen,

Namens het gehele Pest Free Benelux team wil ik iedereen graag hartelijk danken voor het afgelopen jaar.

Het was een mooi en succesvol jaar waarin veel is goed gegaan, maar waarin ook dingen zijn misgegaan. Voor dat laatste willen wij onze oprechte excuses aanbieden. 

Pest Free is een echt en hecht familiebedrijf waar, en je zult het geloven of niet, waar ook ECHTE mensen werken. Juist daarom worden er bij ons ook wel eens fouten gemaakt. 

Zolang we die recht kunnen zetten is er niets aan de hand. Als dat niet lukt, en helaas lukt dat niet altijd, dan zullen we daar soms de vervelende gevolgen van onder ogen moeten zien. 

Wij doen ons uiterste best en werken er elke dag hard aan, om het steeds beter en beter te doen. Gelukkig lukt dat en krijgen wij daar ook steeds meer waardering voor. Dat is waar wij het tenslotte voor doen. 

Ons familiebedrijf bestaat uit 4 zeer betrokken familieleden. Hoe kan het ook anders in een familiebedrijf. 

Voor 2020 hebben wij grote plannen want het blijkt dat ons advies, onze gifvrije toepassingen en ons blog boordevol met tips en advies steeds beter wordt gevonden en gewaardeerd. Daar zijn wij trots op, maar nog meer blij.

Na bijna 8 jaar kei en keihard werken kunnen we zeggen dat onze formule met gifvrije en duurzame toepassingen goed zijn ingeburgerd en dat het alleen nog maar mooier kan worden. 

Nogmaals wil ik iedere klant, websitebezoeker en geïnteresseerden hartelijk danken voor zowel de positieve als negatieve reacties. Wij leren er elke dag weer opnieuw van.

happy newyear

Het Pest Free Benelux team wenst iedereen het allerbeste, veel succes, veel kracht, veel wijsheid, veel doorzettingsvermogen en vooral veel gezondheid in 2020. 

Wij gaan door op weg welke we zijn ingeslagen en alleen met jullie support kunnen wij er samen en ervoor zorgen dat er steeds minder giftige bestrijdingsmiddelen in het milieu komen. Vergif is in bijna alle gevallen overbodig. 

Fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2020.

Het Pest Free Benelux Team

Pim
Pranom
Karin
Francois 

De allerbeste wensen voor 2020 het pest free benelux team
 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.