// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe werkt Plug In pest Free ?

Plug In Pest Free beste muizenval

Plug In Pest Free units zijn gebouwd rondom een computer chip welke hard is gecodeerd, of in een andere term geprogrammeerd is. Hiermee wordt al het bestaande elektromagnetische veld, dat wordt geproduceerd door de elektriciteit die door uw bedrading stroomt verandert. De werking van Plug In Pest Free is gebaseerd op het aanbrengen van een verandering in het elektromagnetisch veld.

Verandering in het reeds aanwezige elektromagnetische veld

Er is altijd een elektromagnetisch veld aanwezig als er stroom wordt verbruikt. Normaliter wordt er in een woning of bedrijf voldoende stroom verbruikt. Voor een vakantiewoning is dat niet altijd het geval. Des te meer stroom en des te meer bekabeling des te effectiever de werking van Plug In Pest Free. Normaliter wordt er voldoende stroom verbruikt voor een effectieve werking.

Het reeds standaard in uw huis aanwezige magnetisch veld neemt niet toe en het neemt niet af. Een Plug In Pest Free unit brengt er tijdelijk een verandering in aan. Dit gebeurd om en om. Drie minuten wel en 3 minuten niet. Als de unit in werking is knippert het groene led lampje. In ruststand brand het groene led lampje constant.

Normaal is de frequentie van dit elektromagnetische veld 50 Hz, volledig acceptabel voor ratten, muizen, kakkerlakken en zilvervisjes. De modulatieverandering die Plug In Pest Free veroorzaakt in de elektromagnetische frequentie, verstoort het evenwicht van ratten, muizen, zilvervisjes en kakkerlakken (ondanks dat wetenschappers ons vertellen dat we kakkerlakken alleen maar kunnen beheersen en nooit zullen kunnen uitroeien).

De belangrijkste reactie van het ongedierte op deze modulatie is dat ze er zo snel en zo ver mogelijk vandaan willen. Normaal gesproken zijn problemen met muizen en ratten binnen 1 tot 14 dagen in woningen opgelost. Zakelijk hebben we vaak met veel meer factoren te maken en zal er een ander traject gevolgd moeten worden.

Plug In Pest Free is dus zowel volledig veilig als vriendelijk en dat zónder het gebruik van gif. 

  • Goedkoop
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Veilig
  • Hygiënisch
  • Geen chemicaliën
  • Geen geuren en dampen
  • Zeer zuinig in gebruik
  • HACCP gecertificeerd

Plug In Pest Free is absoluut GÉÉN ultrasoon apparatuur of ultrasoon muizenverjager. Zie hier hoe Plug In Pest Free ongedierte beïnvloed.

Hoe werkt een Plug In Pest Free unit?

Plug In Pest Free zal zich ten allertijde sterk blijven maken voor gifvrije oplossingen. Samenwerking met conventionele ongediertebestrijders schuwen wij dan ook niet. Het gebruik van giftige stoffen wordt meer en meer aan banden gelegd. Ik geloof echt dat we juist door samen te werken tot hele goede gifvrije oplossingen kunnen komen.

pest free home pagina

Welk product heb ik nodig?

Reacties

Naam: Reijnders
Datum 17-10-2014 17:50
Wat voor invloed heeft het op konijnen die binnen vertoeven? Ondervinden deze een nadelige invloed?

Naam: Francois van Iersel
Datum 20-10-2014 08:46
Geachte heer / mevrouw Reijnders, Het kan zijn dat Pest Free konijnen beïnvloed. Dat is redelijk snel te merken aan hun gedrag. Staan de konijnen bij elektra in de buurt dan raad ik aan om dat goed in de gaten te houden voor minimaal 14 dagen. Staan ze niet bij elektra in de buurt dan kan het sowieso geen kwaad. Heeft u nog vragen dan verneem ik die graag van u,

Naam: C. Van ewijk
Datum 28-06-2017 20:37
Er muizen tussen dakpannen en de dakplaten, ze kunnen niet naar binnen, er lopen geen electrische bedradingen door het schuine dak, werkt het dan wel? En hoe lang gaat zo'n plugin mee?

Naam: François Iersel
Datum 02-07-2017 08:37
Beste Carine, hartelijk dank voor je reactie. Pest Free is effectief op plaatsen waar elektra loopt. Tussen dakpannen zal het dus geen resultaat opleveren. Pest Free units zijn erop gemaakt om 10 tot 15 aar mee te gaan. Wat je wel kunt doen tegen muizen onder je dakpannen is wering aanbrengen onder de laatste rij pannen bij de dakgoot. Heb je nog vragen dan verneem ik graag van je. Met vriendelijke groet François van Iersel

Naam: Nelly Aksu
Datum 21-09-2017 23:46
Wij overwegen een Pest Free aan te schaffen. We hebben echter nog 2 vragen. 1. Wat voor effect heeft de Pest Free op katten en honden? 2. Wat is de levensduur van een Pest Free unit

Naam: François Iersel
Datum 24-09-2017 07:42
Beste Nelly, Pest free units zijn erop gemaakt om minimaal 10 jaar mee te gaan. Natuurlijk kan er altijd eerder iets mee gebeuren maar dat komt gelukkig niet veel voor. Je hebt sowieso 2 jaar fabrieks garantie op normaal gebruik. Pest Free heeft geen invloed op honden en katten. Heb je nog vragen dan verneem ik die graag. Met vriendelijke groet Francois van Iersel

Plug in

Naam: Noor
Datum 31-08-2018 13:35

Gaat die plug in ook door de muren heen?

Plug In

Naam: François van Iersel
Datum 31-08-2018 16:13

Beste Noor, Plug In Pest Free is overal actief waar elektriciteitsbekabeling loopt. Muren, plafonds en dubbele wanden waar elektra loopt worden dus meegenomen en via de kabels gaat het effect ook door muren heen. Dank voor je reactie en vriendelijke groet Francois van Iersel

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.