Kakkerlakken bestrijding

Kakkerlakken bestrijding. In kakkerlakken bestrijden heb ik 3 stappen beschreven die u helpen in de strijd tegen kakkerlakken. In dit deel beschrijf ik de laatste 3 stappen. Het is erg belangrijk om de stappen serieus te nemen om uw kakkerlakken overlast onder controle te krijgen.

Stap 4. Kakkerlakken bestrijding

Schuilplaatsen verwijderen

Kakkerlakken leven in zijn algemeenheid in groepen. Er zijn tal van plaatsen te bedenken waar kakkerlakken zich schuil kunnen houden. Inspecteer je huis op gaten, sleuven,naden en kieren. Maak deze allemaal dicht met daarvoor bestemde producten.

Kijk in en onder kasten en apparatuur. Kijk onder de koelkast, het fornuis en magnetron.

Ruim materialen en papier wat u niet meer gebruikt op. Opgeruimd staat netjes en je neemt schuilplaatsen weg van kakkerlakken. Overvolle garages, zolders en kelders geven gelegenheid tot schuilplaatsen voor kakkerlakken.

Kranten, tijdschriften, oude boeken en karton zijn ook een voedingsbodem voor kakkerlakken. Ze eten zelfs boekenlijm. Ruim spullen en materialen op die je toch niet gebruikt. Ik snap heel goed dat opruimen soms moeilijk is, maar het is echt noodzakelijk in de strijd tegen kakkerlakken.

Kakkerlakken begeven zich ook tussen planten, elektronica, boeken, fotolijstjes en achter schilderijen. Sla niets over tijdens het inspecteren van uw huis.

Repareer naden in uw vloer en van de plinten.

Stap 5. Kakkerlakken bestrijding

Monitoren van kakkerlakken

Om in de gaten te houden hoe het staat met de overlast van kakkerlakken dient u dat te monitoren. Dit kunt u doen door lijmplankjes neer te leggen. Leg ze op plaatsen waar voorheen de kakkerlakken zaten. U kunt op de lijmplankjes zien of er nog kakkerlakken zitten.

Door het monitoren met lijmplanken kunt u zien waar u eventueel nog overlast heeft.

Stap 6. Kakkerlakken bestrijding

Behandeling

Hoe lang een behandeling tegen kakkerlakken duurt is moeilijk te zeggen. In de regel gaat er wel wat tijd over heen.

Belangrijk is het om de stappen 1 tot en met 5 te volgen. Hiermee ontneemt u kakkerlakken de toegang tot uw huis en u neemt hun levensbehoeftes weg zoals voedsel en water.

Komt u nog kakkerlakken tegen neem ze dan weg met een stofzuiger. Doe de stofzak in een plastic zak en sluit deze goed af voordat u deze weg gooit.

Neem geursporen weg met 1 deel azijn met 1 deel water.

Mijn advies is om zelf geen spuitbussen,sprays, bommen of vernevelaars te gebruiken. Bestel geen spullen op internet uit het buitenland, deze bevatten vaak giftige stoffen die hier niet toegelaten zijn. Deze zijn vaak giftiger dan bestrijdingsmiddelen die hier te koop zijn, en dus gevaarlijker voor uw gezondheid.

Alle bestrijdingsmiddelen zijn giftige stoffen en deze zijn bij verkeerd gebruik schadelijk voor uw gezondheid. Als u bestrijdingsmiddelen wilt gebruiken laat het dan altijd door een professional doen.

Plug In Pest Free kan u helpen in de strijd tegen kakkerlakken. Plug In Pest Free beïnvloed het navigatiesysteem van de kakkerlakken. Hierdoor raken ze gedesoriënteerd en zijn ze gemakkelijk te vangen met lijmvallen. Zie hier hoe.

Regelmatige controle volgens de omschreven stappen blijft natuurlijk altijd raadzaam.

Weetjes over kakkerlakken

Kakkerlakken bestrijden

Hoe krijg je kakkerlakken in huis ?

home pest free thuis pagina

 

Laat een reactie achter

Wat voor soort woning heb je?

Wat is de grootte van je woning?

Wat is de grootte van de begane grond?

Wat is de grootte van je woning?