// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Kruipende insecten GIFVRIJ bestrijden Pest Free diatomeeënaarde

 

Kruipende insecten GIFVRIJ bestrijden met Pest Free diatomeeënaarde is het alternatief voor giftige bestrijdingsmiddelen. Pest Free diatomeeënaarde is een 100% natuurlijk product vervaardigd uit fossiele planton en is reukloos. Dit product is zeer effectief tegen mieren en andere kruipende insecten zoals zilvervisjes, papiervisjes, kakkerlakken, pissebedden, maar ook tegen bloedluis bij vogels en pluimvee, mijten en vlooien bij honden en katten.

bloedluis bestrijden met Home Shield

Kruipende insecten GIFVRIJ bestrijden met Pest Free diatomeeënaarde

Kruipende insecten GIFVRIJ bestrijden met Pest Free diatomeeënaarde  werkt zeer effectief en langdurig. Het is een zeer fijn poeder dat je aanbrengt in de openingen en op plekken waar insecten kruipen. Kruipende insecten nemen het Pest Free diatomeeënaarde poeder mee naar hun nest, en het doet direct zijn werk. Pest Free diatomeeënaarde zorgt ervoor dat het beschermlaagje van de huid verdwijnt waardoor kruipende insecten uitdrogen. Het poeder werkt snel en is zeer effectief.

Kruipende insecten GIFVRIJ bestrijden  op basis van fossiel plankton is 100% natuurlijk

De basis van dit 100% natuurlijk product is fossiele plankton. Fossiele plankton bestaat uit microscopische kleine omhulsels van eencellige plantaardige plankton (Phytoplanton). Dit natuurlijk product zet zich al meer dan 100 Miljoen jaar af in rustige baaien en binnenzeeën.  Fossiel plankton is een heel belangrijk onderdeel van het water en zet zich in grote hoeveelheden af als sediment op de bodem van de zee.

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Pest Free diatomeeënaarde wordt uit deze grondstof vervaardigd tot een zeer effectief middel tegen vele soorten kruipende insecten zoals:

  1. Mieren
  2. Zilvervisjes
  3. Papiervisjes
  4. Pissebedden
  5. Kakkerlakken
  6. Honden en katten vlooien
  7. Mijten
  8. Bloedluis

Hoe werkt Pest Free diatomeeënaarde

Kruipende insecten hebben van naturen een beschermlaag welke bestaat uit een soort waslaagje over hun buitenste omhulsel. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de insecten niet uitdrogen. Het fossiele plankton in Pest Free diatomeeënaarde heeft een zeer sterk absorberende eigenschap. Oliën, wassen en vetten worden door Pest Free diatomeeënaarde zeer goed opgenomen door de sterk absorberende eigenschap.

Kruipende insecten die in aanraking komen met Pest Free diatomeeënaarde raken hun beschermlaagje kwijt, waardoor ze uitdrogen en zeer snel dood gaan. Pest Free diatomeeënaarde is een 100% natuurlijk alternatief voor giftige bestrijdingsmiddelen tegen kruipende insecten zoals genoemd.

Pest Free diatomeeënaarde is Duurzaam – Milieuvriendelijk – Natuurlijk – Veilig

Specifieke eigenschappen van Pest Free diatomeeënaarde

Het werkingsmechanisme van Pest Free diatomeeënaarde natuurlijk en is gebaseerd  op  puur fysieke natuurwetten en is daardoor totaal onschadelijk voor mens en dier. Milieubewuste consumenten en mensen die gevoelig zijn voor chemische middelen kiezen voor Pest Free diatomeeënaarde omdat het een volledig natuurlijk alternatief is voor chemische bestrijdingsmiddelen. Opname van fossiele plankton is veilig voor mens en dier. Omdat de werking niet chemisch of biologisch is, is de Europese biociderichtlijn ( in Nederland : de bestrijdingsmiddelenwet) niet van toepassing.

ADVIES: ondanks het feit dat Pest Free diatomeeënaarde  een volledig veilig en natuurlijk product is dien je het wel buiten bereik van kinderen te houden. Het is een zeer fijn stofachtig poeder dat bij inname problemen kan geven. Hou sowieso alle middelen die niet bedoelt zijn voor consumptie buiten bereik van kinderen. Veiligheid dient altijd op de eerste plaats te staan.

Optimaal resultaat met Pest Free diatomeeënaarde

Om het optimale uit dit 100% natuurlijk product te halen wordt als volgt aanbevolen.  Pest Free diatomeeënaarde is een zeer fijn poeder dat gemakkelijk te verstuiven is met de bijgeleverde stuifdop.  Verstuif het poeder in en rondom nest- en schuilplaatsen en op plekken waar insecten kruipen, middels  het voorzichtig inknijpen van het flacon.

De benodigde hoeveelheid poeder die nodig is (ongeveer 5 gram per m²) hangt af van de ernst van het insectenprobleem en de verblijfplaats van de insecten. Pest Free diatomeeënaarde is ook eenvoudig aan te brengen in spleten en kieren. Licht bestuiving van het poeder is voldoende voor een goed resultaat.

Uitgebreide testen en praktijkervaringen hebben reeds aangetoond dat de werking van Pest Free diatomeeënaarde zeer goed en onovertroffen is.

Waar is Pest Free diatomeeënaarde te gebruiken

Kruipende insecten bestrijden en Ongediertepreventie op een kinderdagverblijf

Door het veilige en natuurlijke aspect is Pest Free diatomeeënaarde overal in te zetten waar overlast is van: Mieren, zilvervisjes, papiervisjes, kakkerlakken, vlooien, mijten en bloedluis.

Pest Free diatomeeënaarde is te gebruiken in vogelkooien, kippenrennen en op agrarische bedrijven tegen bloedluis en vogelmijt.

Op kinderdagverblijven, scholen en in je tuin is dit 100% natuurlijk en veilig product te gebruiken tegen mieren en andere kruipende insecten.

Voor gebruik in grotere hoeveelheden kunnen wij je ook helpen met bulkverpakking.

Diatomeeënaarde en hulpmiddelen kopen

TIPS - Zilvervisjes bestrijden zonder giftige bestrijdingsmiddelen

Diatomeeënaarde tegen ongedierte

10 voordelen van diatomeeënaarde

De geheimen van diatomeeënaarde. Het alternatief voor giftige bestrijdingsmiddelen.

Hoe gebruik je diatomeeenaarde

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Pest Free Diatomeeenaarde

Heb je vragen over Pest Free diatomeeënaarde stel ze dan hier onder in het reactie veld.

Reacties

Naam: Huub
Datum 14-07-2017 08:19
Het is erg fijn spul en werkt heel erg goed. Beetje in en rond het mierennest strooien en weg zijn de mieren. Absolute aanrader om te gebruiken!

Naam: François Iersel
Datum 15-07-2017 13:18
Beste Huub, hartelijk dank voor je positieve reactie. Fijn dat Home Shield zo effectief is tegen mieren bij jullie. Met vriendelijke groet François

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.