// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Moderne Plaagdierbestrijding

Plaagdierbestrijding is de laatste jaren sterk onderhevig aan veranderingen op de markt. Met de continue vooruitgang van technologie in onze veeleisende wereld van en voor veiligere alternatieven, niet alleen in plaagdierbestrijding, maar in een groot aantal plekken in zowel de particuliere als de bedrijfssector, is het geen wonder dat de we nu nieuwe moderne technologieën omarmen die kosten besparen en concurreren op het wereldtoneel.

Plaagdierbestrijding of plaagdierpreventie

Plaagdierbestrijding is een grote wereldwijde business en is de exacte reden waarom Plug In Pest Free Australia Pty Ltd in rap tempo wordt herkend als een serieus stand-alone bedrijf dat unieke technologie biedt die niemand anders kan bieden. Sterker nog, Plug In Pest Free Australia Pty Ltd heeft de referenties om te roemen dat het het enige bedrijf ter wereld is met de onafhankelijke overtuigende resultaten van een toonaangevende Australische universiteit, door een emeritus hoogleraar, erkend door de Verenigde Naties als een expert in zijn vak, dat onze slimme intelligente systemen effectief zijn op muizen, ratten en bewezen door de consument ook meer dan tien (10) jaar effectief op kakkerlakken. Plug In Pest Free is een perfecte toepassing voor plaagdierpreventie tegen muizen en ratten, en past in elke IPM werkwijze.

Organisaties en particulieren hebben ontdekt dat onze modernere technologie de mogelijkheid heeft gehad om kleinere bedrijven jaarlijks duizenden euro's te besparen aan plaagdierbestrijding, tot honderdduizenden voor grotere bedrijven.

Traditionele plaagdierbestrijding

Traditionele plaagdierbestrijding is volledig afhankelijk van het feit dat het alleen dieren kan vergiftigen met schadelijke en giftige stoffen wanneer ze uw huis zijn binnengekomen. Deze hebben niet alleen ernstige gevolgen voor de mens, maar ook voor ons meest waardevolle milieu. Wetenschappers ontdekken nu helaas de rampzalige gevolgen.

Operateurs van plaagdierbestrijding passen hun applicaties toe met veiligheidsbril en ademhalingsapparatuur, en laten de klant achter zonder enige bescherming. Ze laten ook de gestorven resultaten van hun werk achter, welke een enorm gezondheidsprobleem kunnen veroorzaken, indien niet op korte termijn gecorrigeerd. Traditionele ongediertebestrijding is niet duurzaam en zeker niet milieuvriendelijk.

Intelligente Plug In Pest Free Systemen hebben letterlijk de mogelijkheid om alle bovenstaande scenario's te overwinnen. Soms is een combinatie met een gifvrij vangsysteem noodzakelijk. Wereldwijd bewezen in alle soorten applicaties, bieden wij een omgeving waar muizen, ratten en kakkerlakken niet na hoeven te denken om ooit nog langs te komen. Plug In Pest Free biedt ook de toegevoegde bonus van het kunnen beschermen van de bedrading van uw woning. Ratten staan er om bekend draden door te bijten, wat vele duizenden euro's aan schade kan veroorzaken, en in sommige gevallen honderdduizenden door de elektrische branden die kunnen ontstaan.

Elektronische ongediertepreventie

Tot slot, Plug In Pest Free is een elektronisch ongediertepreventie systeem en beschermt letterlijk uw huis of bedrijf, in tegenstelling tot chemische applicaties welke kostbaar zijn, onveilig, met lokaasstations voor plaagdierbestrijding die serieus aankondigen dat u een voortdurend probleem heeft in uw huis.

Wanneer u denkt aan plaagdierbestrijding, DENK GROEN, DENK SCHOON, en kies Plug-In PEST FREE, ten slotte IS ONZE PLANEET OOK UW THUIS.

Waarom pesticiden niet de oplossing zijn !

Plug In Pest Free kan uw organisatie helpen met een totaal gifvrije oplossing. Vraag naar de mogelijkheden !

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.