// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat te doen tegen muizen in huis?

Hoe krijg je muizen in huis?

Hoe krijg je muizen in huis? Een opmerking die ik nogal eens hoor. Veel mensen hebben nog nooit last van muizen gehad en ineens zijn ze er. Zeker nu het kouder aan het worden is, nemen muizen weer hun intrek in onze huizen. Tenminste……... als je ze de kans geeft.

Je krijgt muizen in huis doordat er openingen in de buitenmuur zitten waardoor ze naar binnen kunnen komen. Je kunt er haast op wachten totdat ze ook bij jouw binnen zitten. Dit heeft onder andere te maken met de zachte winters van de afgelopen jaren. Er sterven minder muizen op natuurlijke wijze waardoor het aantal blijft stijgen en dus ook de kans groter wordt dat ze bij jou binnenkomen.

Hoe krijg je muizen in huis? Simpelweg doordat je er niet bewust mee omgaat en niet weet waar je op dient te letten. Ik kwam pas geleden bij een mevrouw thuis die muizen in haar voorraadkast had. De ventilatieopening in haar kast sloot direct aan op een ventilatieopening in de buitenmuur. Hoe simpel was het voor de muizen om binnen te komen?

Hoe krijg ik muizen uit mijn huis?

Zitten die kleine rakkers eenmaal in je huis dan rijst de vraag……. Hoe krijg ik muizen uit mijn huis? Muizen uit je huis krijgen kan als je een ondraaglijke omgeving voor ze creëert. Je krijgt ze niet uit je huis door het zetten van muizengif. Sterker nog daardoor sterven ze waarschijnlijk in je huis en dat is wat je niet wilt.

Muizen uit je huis krijgen door middel van het creëren van een ondraaglijke omgeving. Dit is precies wat Plug In Pest Free doet met het elektronisch ongediertepreventie systeem.

Wat te doen tegen muizen in huis?

Ik ben ervan overtuigd dat je tegen muizen in huis maatregelen dient te nemen die duurzaam zijn. Doe je dat niet dan kan het probleem zich blijven herhalen en dat is ook wat er gebeurd in de praktijk. Duurzaam muizen uit je huis krijgen doe je door een aantal maatregelen te nemen. Deze maatregelen zijn minimaal :

  1. Creëren van een ondraaglijke omgeving
  2. Hygiëne optimaliseren
  3. Weringsmaatregel nemen

Deze drie stappen zijn de basisbeginselen van wat je doet tegen muizen in huis als je kiest voor een duurzame oplossing. Muizengif inzetten tegen muizen in huis is nooit geen oplossing voor de lange termijn. Ouderwetse ongediertebestrijding houdt geen rekening met de drie genoemde essentiële stappen.

Hoe krijg ik muizen uit mijn huis?
Hoe krijg je muizen in huis?
Wat doen tegen muizen in huis?

Als jij jezelf de vragen stelt zoals hierboven en je kijkt naar je eigen situatie, wat zijn dan de antwoorden?

Weet je dat je heel veel zelf kunt doen en veel kosten kunt besparen als je bovenstaande vragen kritisch en eerlijk beantwoord voor jezelf. Je kunt muizen in huis zelf bestrijden of het laten doen. Lees hier meer over muizenbestrijding in huis.

 

[ninja-popup ID=9660]Doe de test met plug in pest free[/ninja-popup]

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.