// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Muizen of ratten in je Chalet of Stacaravan. Zo los je het op!

Bescherm je kostbare bezit duurzaam tegen muizen en ratten!

Een veel voorkomend probleem is overlast van muizen of ratten onder en in de holle ruimte van Chalets en Stacaravans. Deze plaagdieren maken er nesten, veroorzaken stank, plunderen de voorraad, knagen aan elektra en jagen sommigen de schrik aan het lijf.

Jou kostbare bezit kan zomaar het onderkomen van ratten of muizen worden als je geen gepaste preventieve maatregelen neemt.

Waarom komen muizen en ratten naar Chalets en Stacaravans?

Chalets en stacaravans staan vaak in polder of  bebost gebied. In beide gebieden zijn van nature muizen en ratten aanwezig. Het is de leefomgeving van deze beestjes. 

Muizen en ratten vinden een beschermde omgeving prettig en leven graag bij mensen in de buurt. Een chalet of stacaravan biedt knaagdieren een ideale schuil- en nestelomgeving. Ze kunnen er lekker droog onder huisvesten, ze zitten er lekker uit de wind, ze kunnen lekker nesten maken tussen de isolatie, en met een beetje geluk krijgen ze ook nog te eten. 

Voor muizen en ratten dus een perfecte leefomgeving. 

muizen%20en%20ratten%20onder%20je%20stacaravan%20of%20chalet.jpg

Onder chalets en stacaravans is een grote lege ruimte vanwaaruit muizen en/of ratten in je woon- of vakantieparadijs kunnen komen. Deze knaagdieren kunnen een ware ravage aanrichten, veroorzaken stank en in het slechtste geval zijn ze de oorzaak van kortsluiting met als gevolg brand.

Muizen- en rattengif werken niet en bieden geen duurzame oplossing

Zolang muizen en ratten ongestoord onder en in je Chalet en Stacaravan kunnen verblijven zullen ze je kostbare bezit blijven teisteren. 

Het eerste waar mensen aan denken is het zetten van muizen- of ratten gif. Buiten het feit dat het gebruik hiervan buiten is verboden, biedt het je ook geen duurzame oplossing. Het probleem zal zich dan ook blijven herhalen. 

Er komt overigens nog een ander probleem bij kijken en dat is stankoverlast van dode beesten onder en in de holle ruimten van je vakantie en weekendverblijf. Niet zo fijn dus!

Verstoren van leefomgeving werkt

Iedereen weet dat muizen en ratten wegtrekken als ze constant worden gestoord. Dat is precies wat je bereikt met het Pest Free Anti-Muis systeem.

Dit systeem bestaat uit een kabel van 53 meter lang, een Pest Free Domestic unit, een tijdschakelaar en een stekkerdoos. 

Zodra dit systeem goed is geïnstalleerd worden muizen en ratten constant gestoord. Vanaf het begin dat ze onder de ruimte komen voelt het direct niet prettig aan. Ze zullen het daarom uit hun hoofd laten om onder jouw Chalet of Stacaravan te verblijven en nemen de biezen.

muizen%20of%20ratten%20onder%20chalet%20-%20stacaravan%20-%20Pest%20Free%20anti-muis%20systeem.jpg

Pest Free Anti-Muis systeem installeren

Het Pest Free Anti-Muis systeem kun je achteraf installeren maar nog eenvoudiger is het om te doen tijdens de bouw, of als je gaat plaatsen. 

Stap 1. Bepaal waar de stekkerdoos kan worden geplaatst. Ik adviseer om deze in de meterkast te plaatsen of ergens waar een opening zit in de vloer en bij een stopcontact. Vergeet niet dat je deze opening ook muisdicht dient te maken. 

Stap 2. Bevestig de Pest Free Anti-Muis kabel onder je Chalet of Stacaravan. Hou de kabel 30 cm uit de buitenkant en bevestig deze verder als een lus / gelust aan de onderkant van je Chalet. Je kunt de kabel met tie wraps vast zetten. Zorg ervoor dat de kabel niet knikt. De kabel zelf is ook een lus. Hou daar rekening mee met bevestigen. Je kunt de kabel ook in een pvc buis doen, maar is niet perse noodzakelijk.

pest%20free%20anti%20muis%20kabel_0.jpg

Stap 3. Daar waar de stekkerdoos ligt of hangt komt ook de stekker van het anti-muis systeem binnen. 

Stap 4. Doe de tijdschakelaar in de stekkerdoos.

Stap 5. Doe de stekker van de Anti-Muis kabel in de tijdschakelaar. 

Stap 6. Doe de Pest Free Domestic unit ook in de stekkerdoos.

Stap 7. Stel de tijdschakelaar in op 30 minuten aan, en 30 minuten uit. Dit dient constant ingesteld te zijn voor de nacht. Voor de dag stel je 4 keer een half uur in verdeeld over de dag.

Bijvoorbeeld : Je zet de tijdschakelaar van 19 tot 8 uur op 30 minuten aan en uit. Dit is de instelling voor de nacht. Overdag zet je de tijdschakelaar 1 uur aan tussen 10 en 11, en 1 uur aan tussen 15 en 16 uur. 

Stap 8. Doe de stekker van de stekkerdoos in het stopcontact.

Bij stap 4 en 5 had je reeds de Anti-Muis kabel en de Pest Free unit ingeplugd, dus na stap 7 is het Anti-Muizen systeem actief. 

Na 14 dagen kun je in de nacht het anti-muis systeem 15 minuten per uur aan laten gaan, en overdag kun je terug naar 2 keer een half uur. Het anti-muis systeem houdt zo je chalet of stacaravan vrij van muizen en ratten. 

 

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Heb je vragen over het Pest Free anti-muis systeem stel ze dan hier onder in het reactieveld. 

Handleiding Pest Free Anti-Muis systeem
 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.