// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Muizenbestrijding in huis zelf uitvoeren

Muizenbestrijding in huis is iets wat je zelf heel goed kunt uitvoeren. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je kunt doen. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe en waarom je heel goed zelf muizen kunt bestrijden en wat daarbij komt kijken. Als professioneel ongediertebestrijder help ik je graag.

Muizenbestrijding in huis zelf uitvoeren

In de meeste gevallen kun je heel goed zelf een muizenbestrijding uitvoeren. In de optiek van Pest Free komt dat neer op het verjagen van de muizen met een Plug In Pest Free unit. In sommige gevallen kan het nodig zijn om daarnaast ook nog muizen te vangen, als er erg veel aanwezig zijn. Zo pak je een muizenprobleem snel en efficiënt aan met twee gifvrije toepassingen.

Muizen verjagen door ervoor te zorgen dat ze gestrest raken middels Plug In Pest Free en vangen met muizenklemmen om de populatie nog sneller te verkleinen.

LET OP: plaatsen van muizenklemmen in combinatie met Plug In Pest Free is bijna nooit nodig. Bij twijfel kun je ons altijd bereiken op telefoonnummer 06-47831301 voor advies. Wij zijn een professioneel en gecertificeerd ongediertebestrijding bedrijf en wij kunnen je met raad en daad helpen.

Contact met plug in Pest Free

Muizen kunnen niet leven in stressituaties

Muizen kunnen niet leven in stressituaties en dat is wat je creëert met het plaatsen van een Plug In Pest Free unit. Deze unit zorgt ervoor dat het reeds aanwezige elektromagnetische veld effectief wordt gemoduleerd. Overal waar stroom wordt verbruikt is een elektromagnetisch veld aanwezig. Dus ook bij jou in huis!

Plug In Pest Free brengt middels een spoel en een micro-chip een verandering aan op het reeds standaard aanwezige elektromagnetische veld.  Deze verandering is op de achtergrond van het elektromagnetische veld en veroorzaakt stres bij muizen en ratten. Deze twee soorten knaagdieren kunnen simpelweg niet leven in een omgeving waar ze constant gestrest raken en zullen weg gaan.

Verschillende manieren van muizenbestrijding

Er zijn verschillende manieren van muizenbestrijding in huis. Wij van Pest Free willen je graag helpen met een veilige, duurzame en milieuvriendelijke manier. Pest Free is tegen het gebruik van muizengif omdat giftig bestrijdingsmiddel alléén geen duurzame oplossing biedt, en het milieu en de natuur zwaar belast. Wij werken daarom uitsluitend met gifvrije toepassingen en technieken. Lees hier meer waarom muizenbestrijding zelf uitvoeren wel werkt.

Belangrijk bij muizenbestrijding

Ga je zelf een muizenbestrijding in huis uitvoeren dan zijn er een paar essentiële punten belangrijk. Deze aandachtspunten zijn belangrijk als het gaat om een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Normaal gezien is het plaatsen van Plug In Pest Free units voldoende in een woning om muizen weg te houden. Het komt echter ook wel eens voor dat Plug In Pest Free niet het gewenste resultaat oplevert.

Op zich is dat geen ramp en zelfs goed, omdat wij anders niet verder zouden hoeven te kijken dan onze neus lang is. Neem in dat geval altijd contact met ons op. Wij zijn professionele ongediertebestrijders en weten waar we over praten. Wij waarderen het als je ons contacteert zodat we je verder kunnen helpen.

Belangrijke aandachtspunten bij muizenbestrijding zijn de 3 eerste levensbehoefte van muizen, namelijk:

  1. Eten
  2. Drinken
  3. Huisvesting

muizenbestrijding in huis zelf uitvoeren

Wat de eerste 3 levensbehoefte betreft zijn het net mensen en hebben ze dezelfde behoefte. Welke muizenbestrijding er ook wordt toegepast, het is altijd een pre om de eerst drie levensbehoefte te verstoren. Door deze te verstoren krijgen muizen stres, honger, dorst en een onveilig gevoel, waardoor ze van nature al eerder de benen nemen en het bij jou niet meer fijn vinden.

Ad 1. Haal je het eten van de muizen weg dan kan in ieder geval de populatie niet groter worden. Er zullen ook niet snel opnieuw muizen worden aangetrokken. Er is immers niets meer te eten.

Ad 2. Muizen kunnen zonder water zolang hun voedsel voor minimaal 15% uit water bestaat. Is dat niet het geval en ontneem je ze hun drinken dan gaan ze dat elders zoeken. Overigens wil ik hierbij graag vermelden dat water en vocht een grote boosdoener is als het om ongedierte gaat. Voorkom daarom water en vochtige situaties.

Ad 3. Huisvesting hebben muizen nodig om zich te verschuilen en nestelplaatsen te bouwen. Zorg dat er geen gelegenheid is dat ze zich kunnen huisvesten en ruim regelmatig op. In de praktijk kom ik nogal eens zolders, schuurtjes en ander opslagplaatsen tegen die overvol liggen met spullen die nooit meer of nauwelijks nog worden gebruikt. Hou het opgeruimd en overzichtelijk.

Wat is er nog meer belangrijk

Een ander belangrijk en zeker niet te vergeten punt is het weren van muizen. Met weren van muizen wordt bedoelt dat je alle in- en doorgangen zoveel als mogelijk dicht maakt en afsluit. Met weren ontneem je muizen hun vrijheid om zich vrij door je huis te bewegen. Muizen doen dat graag want ze zijn van nature heel erg nieuwsgierig. Ontneem je muizen hun bewegingsvrijheid dan vinden ze dat niet fijn en zullen ze eerder de benen nemen.

weren van muizen muizenbestrijding

Muizenbestrijding in huis. Wij helpen met raad en daad.

Muizenbestrijding in huis is dus heel goed zelf te doen en lukt in de meeste gevallen zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Waar het Pest Free en mij persoonlijk om gaat is dat jij wordt geholpen met een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gebruik je alléén giftig bestrijdingsmiddel dan kun je nooit een duurzame oplossing bereiken, en is de kans potentieel aanwezig dat je muizenprobleem zich blijft herhalen, en daarmee ook de kosten.

Heb je twijfels, heb je hulp nodig of wil je de muizenbestrijding uitbesteden aan een professioneel ongediertebestrijding bedrijf neem dan contact op met Pest Free Benelux. Wij zijn graag tot je dienst.

Muizen laten bestrijden zonder gif

Muizen boven plafond bestrijden

Waar houden muizen zich schuil?

Hoe je een muizenprobleem duurzaam oplost

[ninja-popup ID=9660]Doe de test met plug in pest free[/ninja-popup]

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.