// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

10 x Muizenklem - Muizenval

Professionele muizenklem - muizenval met lokmiddel
professionele Muizenklem - Muizenval
professionele Muizenklem - Muizenval
Professionele muizenklem - muizenval met lokmiddel
professionele Muizenklem - Muizenval
professionele Muizenklem - Muizenval
€ 14,49incl b.t.w
Totaal Incl. BTW
14,49

Omschrijving

10 professionele muizenvallen voor extra vangst. Je kunt nooit teveel muizenvallen zetten maar wel te weinig. Heb je veel last van muizen in je schuur, garage, opslagruimte en kunnen er geen kinderen of huisdieren bij dan zijn  deze muizenvallen uitermate geschikt. Kunnen er wel kinderen en/of huisdieren bij bestel  ze dan met een lokaasdepot er omheen. 

Met deze professionele muizenvallen ben je in staat om een muizenpopulatie snel te reduceren. 

Kenmerken

 • Afmeting 9.7 x 4.7mm
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Duurzaam in gebruik
 • Hard plastic ondergrond
 • Klapmechanisme van metaal

Hoe werkt het?

Zo zet je een muizenval

Vul het rondje aan de voorkant van de muizenval voor de helft met pindakaas. Zelf gebruik ik altijd pindakaas met nootjes omdat muizen daar dol op zijn. In de praktijk zie ik vaak dat het rondje voor het lokaas in te doen te vol wordt gedaan. De vangkans neem daardoor behoorlijk af. Zorg ervoor dat de muis echt moeite moet doen om het lokaas eruit te halen. Je zult zien dat je meer en beter muizen gaat vangen.

Plaats een muizenval altijd met de smalle kant (de kant waar het lokaasrondje zit) tegen de de wand of muur. Muizen lopen van nature meestal langs een wand omdat ze slecht zien, en voor hun eigen veiligheid. In principe loopt een muis niet zomaar in een open ruimte. Zet muizenvallen dus altijd met de smalle kant tegen de muur, zodat ze er van twee kanten in kunnen lopen.

Hygiënisch in gebruik

Hygiene is altijd belangrijk als je muizen gaat vangen. Gebruik daarom altijd een professionele Muizenval of Muizenklem. Gevangen muizen hoef je dan niet met je handen aan te raken door de metalen beugel die erop zit. Haal de beugel naar achteren en de muis valt eruit zonder aan te raken.  Voordeel van een professionele muizenklem ten opzichte van de goedkopere houten muizenklem is dat je er niet steeds met je vingers tussen komt. 

LET OP: Muizenklemmen kun je alleen gebruiken op plaatsen waar GEEN kleine kinderen, huisdieren en niet doelgroep dieren komen. Is dat wel het geval adviseer ik je om te kiezen voor een veilig lokaasdepot met klapval

Advies :

 • Plaats een muizenval altijd uit de buurt van kinderen en huisdieren. 
 • Controleer een muizenklem elke dag op vangst.
 • Laat geen muizenvallen staan met vangst.
 • Zet een muizenklem op looppaden van muizen. 
 • Draag handschoenen bij het leeg maken van de muizenval.
 • Probeer diverse soorten lokmiddel zoals kaas, pindakaas, gerookt spek