// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Muizenoverlast - Effectieve maatregelen

 

Last van muizen

Veel mensen hebben er last van: Muizenoverlast. Doordat muizen erg nieuwsgierig zijn en graag hun territorium uitbreiden heb je sneller last van muizen dan van andere dieren. In Nederland is muizenoverlast een groot probleem. Zowel in huizen, als in overheids- en bedrijfsgebouwen.

De keuze van muizen om bepaalde plekken als verblijfplaats of doorlooproute te kiezen is simpelweg gebaseerd op warmte, rust en de snelste route naar voedsel.

Het is afhankelijk van de schuilplekken, natuurlijke vijanden en plekken met voedsel, wat muizen ervoor over hebben om hun doel te bereiken. Als een muizenpopulatie te groot wordt en er een muizenplaag is ontstaan,  zal een deel van de muizen zich gaan verplaatsen en herhuisvesten.

Muizenoverlast neemt toe naar mate er voedsel en nestelplaatsen aanwezig zijn. Des te meer voedsel en nestelplaatsen des te groter de muizenoverlast.

voedingsbodem voor ongedierte muizen ratten

Muizenoverlast: Waar heb je last van?

Muizenoverlast is voor iedereen anders. Waar voor de één een enkele muis, of een kleine groep muizen als overlast wordt beschouwd, is voor de andere een kleine groep of een enkele muis geen enkel probleem. Sommige mensen worden panisch bij het zien van een muis, en voor de ander hoort die muis erbij.

Huishoudens met dieren hebben extra aantrekkingskracht op muizen i.v.m. het voedsel en nestelplaatsen. Een muizenplaag in huis ontstaat vaak door eigen toedoen en onwetendheid.

Effectieve maatregelen om muizenoverlast te voorkomen:

  • Berg voedsel goed op in afgesloten bakken. Liefts van metaal.
  • Zorg voor een goede ontoegankelijke prullenbak.
  • Sla diervoeding zoals hondenbrokken, kattenbrokken, vogelzaden etc op in afgesloten metalen bakken of emmers.
  • Zet geen vuilniszakken open en bloot in de tuin of rond je huis.
  • Voorkom schuil- en nestelplekken, ook in de tuin.
  • Voorkom teveel dichte begroeiing tegen het huis.

Oplossing voor muizenoverlast

Muizen bestrijden kan een behoorlijke uitdaging zijn, met name als de muizen er al een tijdje zitten. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing. Plug In Pest Free is een ongediertepreventie en ongediertebestrijdingsmiddel dat zonder tussenkomst van giftige stoffen ratten en muizen verjaagt.

Wil je meer informatie over het oplossen van muizenoverlast? Bekijk onze oplossingen hier of neem contact met onze specialisten op om de mogelijkheden te bespreken.

last van Muizen

muizenoverlast en muizen bestrijden zonder gif

Het is erg vervelend als je last muizen in huis of je bedrijf hebt. Muizen kunnen zich vaak eenvoudig in huis of bedrijf nestelen, zoals op zolder, in de kelder, binnen de muren of zelfs daarbuiten. Muizen kunnen allerlei nare ziektes met zich meebrengen die slecht kunnen zijn voor je gezondheid. Daarnaast zijn voor de meeste mensen muizen niet echt de meest welkome huisgenoten.

Muizen bestrijden met muizengif

Muizengif is slecht voor je gezondheid, wij adviseren je dit dan ook nooit te gebruiken, omdat het in de meeste gevallen ook helemaal niet nodig is. Naast dat het slecht voor je gezondheid is, is het ook nog eens onveilig. Deze conventionele en ouderwetse manier van ongediertebestrijding is tevens meestal een tijdelijke oplossing, gezien muizen vaak terug blijven komen. Muizen bestrijden kan in heel veel gevallen door het toepassen van simpele methodieken en gebruik van gezond verstand. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je, en kunnen wij je daarbij heel goed helpen!

muizen bestrijden zonder gif

Muizen verdelgen: Gifvrij Plaagdier Management voor bedrijven

Wij van Plug In Pest Free geloven in onze zelf ontwikkelde GPM Gifvrij Plaagdier Management methode. In onze huidige maatschappij zijn duurzaam en milieuvriendelijk twee woorden die niet meer weg te denken zijn. Door het gebruik van onze GPM Gifvrij Plaagdier Management methode bewijzen wij beide termen een warm hart toe te dragen.

Naar onze mening zitten aan het gebruik van pesticiden bij muizenverdelging vele nadelige neveneffecten, en daarbij wordt dit gebruik soms op een onzorgvuldige en onprofessionele manier ingezet. Zo levert het elk jaar weer opnieuw een groot aantal vergiftigingen van kinderen op. Gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen zorgt ook voor doorvergiftiging naar roofvogels en landroofdieren door rodenticiden. Gifvrij Plaagdier Management biedt een oplossing voor muizenbestrijding op een effectieve en veilige manier.

Professioneel en veilig muizen verdelgen?

Bij Plug In Pest Free hebben wij verschillende alternatieve middelen om muizen te verdelgen. Om muizen te voorkomen, of, wanneer het kwaad al geschied is, te verjagen, raden wij je onze Plug In Pest Free units aan. Deze units kun je gewoon in het stopcontact stoppen en vervolgens doet de Plug In Pest Free unit zijn werk door het elektromagnetisch veld te veranderen.

Hierdoor raken muizen, geïrriteerd, gestrest en gedesoriënteerd, waardoor ze niet bij je willen blijven. In een omgeving waar muizen gestrest zijn zullen ze dan ook snel weggaan, gezien muizen hier niet tegen kunnen.

Over Pest Free Benelux

Pest Free Benelux is een gediplomeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ongediertepreventie tegen muizen en ratten in gebouwen. Ik benadruk hier graag dat bij ons de nadruk ligt op ongediertepreventie en niet op ongediertebestrijding.

Wij werken zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Onze doelstelling is altijd dat wij een duurzame en milieuvriendelijke oplossing willen bieden. Dat kan simpelweg niet met de ouderwetse manier van werken.

Wil je meer informatie over onze manier van werken. vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen direct contact met je op.

 De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.
 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.