// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Pest Free Multicatch muizenvanger voor bedrijven

Multicatch Muizenvanger voor bedrijven

Onze multicatch muizenvanger zonder muizengif voor buiten- en binnengebruik sluit precies aan bij de behoefte die er op dit moment is. Muizen vormen op verschillende plekken een ware plaag en zullen derhalve bestreden moeten worden. Met de multicatch muizenvanger heb je geen muizengif meer nodig en ben je instaat om een volledige muizenpopulatie te bestrijden. 

Muizen bestrijding met muizengif

Het is altijd de gewoonste zaak van de wereld geweest dat muizen werden bestreden met muizengif. Muizengif is een rodenticiden die met name veel worden gebruikt bij bedrijven. Bij mensen leeft de perceptie dat gif het beste middel is tegen overlast van muizen, maar wij hebben daar een heel andere mening over. Habitat management werkt in onze optiek veel beter. 

Het buitengebruik van rodenticiden wordt per 1 januari 2015 verboden. Muizengif wordt per 2013 verboden door de nadelige gevolgen die aan het gebruik ervan zitten. Roofvogels en landroofdieren worden ziek of gaan dood door doorvergiftiging, andere dieren kunnen van het muizengif eten en het is erg slecht voor het milieu.

Pest%20Free%20multicatch%20muizenvanger%20-%20muizenval.jpg

Muizenvanger zonder muizengif voor buitengebruik

De oplossing is de Multicatch muizenvanger voor buitengebruik. Dit is een vangsysteem dat erg effectief kan zijn bij het juiste gebruik. Dat geld natuurlijk voor alles.

Wij noemen dit systeem `` Pest Free Multicatch muizenvanger``. Dit systeem is zeer goed inzetbaar  in de land- en tuinbouw en eenvoudig goed zelf te onderhouden. Het systeem is zeer kosteneffectief.

De Multicatch Muizenvanger is uitermate geschikt voor scholen, kantoren, pretparken, speeltuinen, vakantieparken, agrarische bedrijven, industriële bakkerijen, distributiecentra, opslagloodsen, milieustraten, maneges, fruitteelt, en overal waar standaard veel muizen aanwezig zijn. 

Voordelen van dit muizen vangsysteem zijn :

  • Geen gebruik van giftige rodenticiden
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Minder frequente service bezoeken nodig
  • Grote vangcapaciteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Inzetbaar in diverse bedrijfstakken
  • Geen certificaat nodig omdat je zonder rodenticiden werkt

Hoe werkt het systeem ?

Het Multicatch vang systeem noemen wij `` Het Lekkerste Restaurantje``. Dat is ook waar het in hoofdzaak om draait bij dit systeem. Maak het zo lekker dat muizen er vanzelf op af komen. Laat ze er vertrouwd mee raken. Zorg ervoor dat de gehele familie er komt eten en en laat het systeem zijn werk doen. Je zult verbaast staan te kijken van de resultaten.

Levend vangen of door het systeem laten doden

Dit vangsysteem beidt je de mogelijkheid om muizen zowel levend als dood te vangen. Die keus is natuurlijk geheel aan jezelf. 

 

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Heb je vragen over dit effectief systeem om ratten te vangen, neem dan contact met ons op middels het formulier hier onder.

Reacties

Ratten en muizen

Naam: Geux
Datum 26-09-2019 09:31

We wonen in een buitengebied in Frankrijk. Deze zomer zijn er extreem veel woelmuizen in onze directe omgeving. Nu de herfst aanbreekt, er eindelijk regen valt - zie ik steeds meer rattenkeutels langs de weg, 100 meter van ons huis. Vraag: WERKT UW SYSTEEM OOK IN ONZE OMGEVING / KUNNEN WIJ HET SYSTEEM ZELF BEDIENEN / WAT ZIJN DE KOSTEN?

[email protected]

Ratten en muizen

Naam: François van Iersel
Datum 02-10-2019 00:35

Beste heer Geux, Hartelijk dank voor je bijdrage. Ja dit systeem werkt juist heel goed buiten. Je kunt dit systeem heel eenvoudig zelf bedienen. De kosten kun je hier vinden en op deze link staat uitgelegd hoe het systeem werkt. Heb je nog vragen dan verneem ik die graag. Met vriendelijke groet Francois van Iersel

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.