// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Pest Free Anti Muis systeem

De Pest Free Anti Muis kabel is speciaal ontwikkeld voor plekken waar geen stroom bekabeling aanwezig is, maar maar wel overlast van muizen kan zijn of is.

De ontwikkeling van de Pest Free Anti Muis kabel is ontstaan door vraag uit de markt. Muizen en ratten zoeken beschutte en rustige plekken om te nestelen. Deze plekken kunnen ze vinden in de isolatie onder vloerplaten en in wanden van chalets, mobiele bungalows, onder caravans en stacaravans, op garage zolders, in kruipruimten en nog op veel meer plaatsen.

Last van Muizen

Heb je ook zo`n last van muizen onder in de isolatie van je chalet, onder je caravan, of onder de vlonder terras, of heb je last van muizen boven de berging van je garage en in de stellingen van je opslag?

Muizen vernielen de isolatie aan de onderkant van je chalet, of ze gaan nestelen onder je caravan. Nestvorming van muizen veroorzaakt niet alleen stank maar ze houden je ook wakker in de nacht, en dan nog maar niet te spreken over de schade die ze kunnen veroorzaken.

Wist je overigens dat schade veroorzaakt door knaagdieren meestal niet verzekerd is, en dat muizen ook kortsluiting met brand als gevolg kunnen veroorzaken?

Wat is een Pest Free Anti Muis kabel?

Een Pest Free Anti Muis kabel is een kabel die van zichzelf stroom verbruikt. Je steekt de stekker van deze kabel simpelweg in het stopcontact met daarnaast een Plug In Pest Free unit. Vanaf dat moment is er overal waar de kabel is aangebracht ook een elektromagnetisch veld aanwezig, en dat is juist wat er nodig is om muizen, maar ook ratten weg te jagen, en weg te houden op plekken waar standaard geen stroom bekabeling aanwezig is.

Alles wat stroom verbruikt veroorzaakt een elektromagnetisch veld en dat is waar Pest Free units gebruik van maken. Dit elektromagnetische veld zit rondom alle bekabeling waar stroom doorheen gaat. Op plaatsen waar geen bekabeling loopt kun je nu deze Anti Muis kabel plaatsen. Het prettige is dat er aan deze kabel geen stroomverbruikers gekoppeld hoeft te worden omdat de kabel zelf stroom verbruikt.

pest%20free%20anti%20muis%20kabel.jpg

Waar kun je de Pest Free Anti Muis kabel inzetten?

De Pest Free Anti Muis kabel is op veel plaatsen inzetbaar, zoals:

 1. Aan de onderkant van je chalet
 2. Aan de onderkant van je caravan
 3. In je kruipruimte
 4. In winkelschappen
 5. Achter zijwanden van bioscopen
 6. Op garage zolders
 7. In opslagruimte
 8. In of op een object zoals een classic car
 9. Onder je voortent op de camping
 10. Achter knieschotten op zolder
 11. Onder terras vlonders

Normaliter is er in woonhuizen, kantoren, praktijkruimtes en bij bedrijven stroomverbruik en elektrische bedrading voldoende aanwezig om Plug In Pest Free effectief te laten zijn.

Hoe de Pest Free Anti Muis kabel aansluiten

De Anti Muis kabel van Pest Free dient eerst bevestigd te worden. Let daarbij op dat de kabel een gesloten circuit is. De kabel is voorzien van een begin en een eind en na het bevestigen dient dit aan elkaar gekoppeld te worden middels de aan de kabel bevestigde connector.

Steek na het plaatsen de tijdschakelaar in een dubbel stopcontact met daarin de stekker van de Anti Muis kabel. Doe naast de tijdschakelaar de Plug In Pest Free unit in het stopcontact. Stel de tijdschakelaar de eerste 14 dagen in op 30/30, oftewel half uur aan, half uur uit.

Na die tijd kun je de tijdschakelaar zo instellen dat de kabel 5 uur per dag actief is. Bijvoorbeeld 4 x een half uur overdag en 6 x een half uur s'nachts. Het object dat je muisvrij wilt maken of preventief wilt beschermen is nu veilig voor muizen en ratten.

 

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Gebruikershandleiding Pest Free Anti Muis pakket

Lees deze handleiding goed door voor het plaatsen van de Anti Muis kabel en Plug In Pest Free unit.

 1. Haal de spullen uit de verpakking
 2. Rol de kabel af zodat je een lengte hebt van 53 meter. Sluit de kabel nooit opgerold aan!!
 3. Bevestig de Anti Muis kabel zorgvuldig daar waar je de kabel wilt hebben liggen of hangen. Zorg ervoor dat de stekker van de anti muis kabel in de bijgeleverde stekkerdoos kan.
 4. Knik de kabel niet.
 5. Hang de kabel niet open en bloot buiten maar doe de kabel in een pvc buis.
 6. Plaats de connector en stekker altijd binnen.
 7. Plaats de Plug In Pest Free unit altijd binnen.
 8. Doe de stekker van de stekkerdoos in de tijdschakelaar.
 9. Plaats de Plug In Pest Free unit in de stekkerdoos naast de anti muis stekker.
 10. Doe de tijdschakelaar pas in het stopcontact als de anti muis kabel is bevestigd.
 11. Zet de tijdschakelaar de eerste 14 dagen op 30 minuten aan / 30 minuten uit.
 12. Zet de tijdschakelaar na 14 dagen overdag 4 x 30 minuten aan en s'nachts 6 x 30 minuten aan met tussenpozen.
 13. Het Anti Muis systeem doet zijn werk.

Vakantie chalets of andere objecten die niet constant bewoond zijn en met regelmaat langere tijd leeg staan dienen binnen ook enkele stroomverbruikers middels een tijdschakelaar aan en uit te zetten. Dit om te voorkomen dat muizen of ratten hun heil boven in het plafond gaan vinden.

anti-muis%20systeem%20Pest%20Free.jpg

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Over Pest Free Benelux

Pest Free Benelux is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in muizen- en ratten problematiek in en om gebouwen. De ontwikkeling van deze Anti Muis kabel is tot stand gekomen door vragen uit de markt van chalet eigenaren, bioscopen en supermarkten.

Pest Free Benelux als doel om klanten cq opdrachtgevers te helpen met duurzame, gifvrije en milieuvriendelijke oplossingen en toepassingen. Wereldwijd is Pest Free de gifvrije innovator en niet de imitator, en daar zijn wij trots op.

Wij hebben onze focus op innoveren omdat wij vinden, en in de praktijk dagelijks meemaken dat het anders kan en moet. Er komen immers al giftige stoffen genoeg in ons milieu. Het Plug In Pest Free systeem in welke vorm dan ook, zou deel uit moeten maken van elke vorm van IPM.

Pest Free Benelux is lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en van Brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland.

Het Pest Free anti-muis systeem werkt heel goed bij overlast van muizen en of ratten onder en in je Chalet of Stacaravan. Lees op deze link meer.

Heb je vragen over de installatie of werking van dit innovatieve, duurzame en milieuvriendelijke systeem stel ze dan hieronder in het reactieveld. 

Handleiding Pest Free Anti-Muis systeem

Referentie : Buitenplaats Oudendijke maakt reeds succesvol gebruik van het Pest Free Anti-Muis systeem

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.