// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Pest Free Consulting

Zakelijk

Heb je in jouw bedrijf / zakelijke omgeving last van muizen? Dan ben je niet de enige, want veel bedrijfsomgevingen kampen met de vervelende zakelijke gevolgen van dit ongenode beestje.

Jouw bedrijfsomgeving muisvrij

Wij van Pest Free hebben meer dan 35 jaar ervaring met het ongedierte vrij maken van onder andere: hotels, voedingsmiddelenbranche, scholen, kinderdagverblijven, praktijkruimten, kantoren etc. Onze aanpak gaat verder, en wij willen jullie muizenprobleem dan ook écht oplossen en beheersbaar maken.

Unieke aanpak

In tegenstelling tot de reguliere ongedierte bestrijdingsmethodieken richten wij ons in eerste instantie op preventieve maatregelen en het muisvrij maken. Enerzijds door muizen gifvrij te bestrijden, en anderzijds door ze vriendelijk te verjagen. Onze producten veranderen een prettige leefomgeving voor muizen in een onprettige omgeving waardoor ze weg zullen gaan en waardoor ze zich makkelijker laten vangen.

Stap 1: in kaart brengen

Onze gifvrije methodiek is uniek en verschilt absoluut van de conventionele manier van muizen bestrijden. Iedere zakelijke omgeving is anders, dus elke omgeving is maatwerk. Daarom starten we altijd met een uitgebreide inventarisatie. We brengen in kaart onder andere de oppervlakte, de complexiteit van het probleem, welke type ongedierte, de stroomvoorziening, de specifieke indeling, de aanwezigheid van elektrische apparaten, wat is er aan wering gedaan, en de algehele hygiëne.

Stap 2: Behandelplan

Zodra wij jullie zakelijke locatie volledig in kaart hebben gebracht, stellen wij een op maat behandelplan op. Dit plan is volledig toegespitst op jullie zakelijke omgeving. In dit plan geven we concreet aan wat er moet gebeuren om jullie omgeving muisvrij te maken en welke doorlooptijd hierbij verwacht wordt.

Stap 3: Uitvoering behandelplan

In ons behandelplan geven we concreet aan wat er moet gebeuren om jullie ruimte muisvrij te maken en het beheersbaar te houden. Naast het verslag, de foto’s en het behandelplan geven we ook exact aan wat de kosten zijn voor deze uitvoering en op welke termijn je het gewenste resultaat kunt gaan verwachten.

Op verzoek kunnen wij ook regelmatige inspectie en advies controles uitvoeren. Dit doen wij middels een per maand opzegbaar abonnement en niet met een langdurig contract.

Vraag nu onze ongedierte inventarisatie aan:

Start nu met effectief muisvrij maken. Vraag hieronder onze ongedierte inventarisatie aan (stap 1 & 2) voor slechts € 295,- excl. btw en reiskosten

Dit kun je verwachten van onze inventarisatie:

  • Intakegesprek op de locatie
  • Volledige inventarisatie van de betreffende ruimte
  • Verslaglegging inclusief foto’s
  • Aandachtspunten bepalen
  • Opstellen op maat behandelplan
  • Telefonisch doorspreken rapportage

Gifvrij Plaagdier Management voor bedrijven

Gifvrij Plaagdier Management is een door Pest Free Benelux zelf ontwikkelde werkwijze, welke is gebaseerd op de Integrated Pest Management methodiek, maar een stapje verder gaat. Lees meer op onderstaande linken. 

Wat is Gifvrij Plaagdier Management voor bedrijven?