// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Pest Free Multicatch Muizenvanger

De Pest Free Multicatch Muizenvanger is uitermate geschikt voor omgevingen waar standaard veel muizen aanwezig zijn. Deze Muizenvanger kan veel muizen vangen zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.  

De Multicatch Muizenvanger isgeschikt voor scholen, kantoren, pretparken, speeltuinen, vakantieparken, agrarische bedrijven, industriële bakkerijen, distributiecentra, opslagloodsen, milieustraten, maneges, fruitteelt, en overal waar standaard veel muizen aanwezig zijn. 

Pest%20Free%20Multicatch%20muizenvanger%20(15).jpg

Voordelen Multicatch Muizenvanger

 De voordelen van de Multicatch Muizenvanger zijn heel groot ten opzichte van enkelvoudige muizenklemmen. De voordelen zijn:

 • Gifvrij systeem.
 • Multicatch voor het vangen van meerdere muizen.
 • Hygiënisch in gebruik.
 • Milieuvriendelijk.
 • Onderhoudsvriendelijk.
 • Tijdbesparend.
 • Kan verdekt opgesteld worden.
 • Compleet van gegalvaniseerd staal.
 • Stevig en robuust.
 • Vast te zetten aan de grond.
 • Eenvoudig in gebruik.
 • Geen batterijen nodig.
 • Kan gecamoufleerd worden waardoor ze niet opvallen. 

Pest Free levert de Multicatch Muizenvanger compleet met natuurlijk lokaas. 

Pest%20Free%20multicatch%20muizenvanger%20-%20muizenval.jpg

Wat is de Multicatch Muizenvanger

De multicatch muizenvanger is een gifvrij vangsysteem gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal voor het vangen van muizen en ratten. Zoals de naam al zegt kun je er meerdere exemplaren mee vangen. 

De multicatch muizenvanger is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en heeft geen netwerk voeding of batterijen nodig om te functioneren. De werking is volledig mechanisch en onderhoudsvrij.  

Hoe werkt de Multicatch Muizenvanger

Dit innovatieve vangsysteem werkt volgens het lokken en misleiden systeem. Muizen worden aangetrokken door de geur van 100% natuurlijke lokstoffen zoals pindakaas en konijnenvoer. Je kunt hier zelf allerlei variaties op verzinnen om te gebruiken.  

Muizen welke door de natuurlijke lokstoffen worden aangetrokken laten hun sporen en geuren na op de muizenvanger. Dit wekt vertrouwen bij andere individuen van de muizenpopulatie en zij zullen snel volgen. Met de multicatch muizenvanger ben je in staat om een hele populatie muizen te vangen. 

Muizen klimmen in de muizenvanger omdat ze op zoek gaan naar het voedsel wat ze ruiken. Muizen zijn van nature ook nieuwsgierig en klimmen graag. De muizenvanger is dus een ideale omgeving voor hen. Eenmaal boven gekomen lopen ze naar het lokaas en zullen ze niet verder komen en onder in een bak vallen.  

Levend of niet levend vangen

Je hebt met dit systeem de keus om wel of niet levend te vangen. Onderin zit een plastic bak. Deze kun je voorzien van een beetje voedsel. Muizen die erin komen kunnen dan in leven blijven. Je dient de Multicatch muizenvanger dan wel elke dag minimaal 1 keer te controleren. Laat de levend gevangen muizen enkele kilometers verderop vrij ergens in de natuur. Of ze dit zullen overleven is nog maar da vraag??

Niet levend vangen doe je door water met ethylalcohol onder in de bak te doen. De ethylalcohol zorgt ervoor dat de muizen snel bedwelmt raken en dat ze niet gaan stinken. Gebruik 1 deel water en 1 deel ethylalcohol. 

Schoon maken van de Multicatch muizenvanger

De multicatch muizenvanger is zeer eenvoudig schoon te maken. Ik adviseer je om het systeem zelf niet schoon te maken maar alleen de plastic opvangbak die erin zit. Muizen herkennen de geur aan het systeem en dat geeft ze vertrouwen. Schoon maken is daarom  niet nodig. 
 

Pest%20Free%20Multicatch%20muizenvanger%20(14).jpg

Efficiënt en eenvoudig in gebruik

Doordat je met deze multicatch muizenvanger meerdere exemplaren kunt vangen zijn dagelijkse controles niet meer nodig, mits je er muizen levend mee wil gaan vangen. Het vangsysteem is eenvoudig te ledigen en werkt hygiënisch.  

Behalve de periodieke controles behoeft dit vangsysteem geen onderhoudt. Het systeem is ontworpen voor binnen- en buitengebruik en kan zowel muizen als ratten vangen. Weersomstandigheden zijn niet van belang voor deze muizenvanger en kan onder zware weersomstandigheden ingezet worden. 

Verschillende gebruiksmogelijkheden

Met de multicatch muizenvanger heb je de mogelijkheid om muizen levend te vangen of om ze te doden in het systeem. Het is maar net voor welke methode dat je wilt kiezen. Dit systeem is ook in te zetten in omgevingen waar kinderen of huisdieren aanwezig zijn. Er zitten geen gevaarlijke stoffen, of klapmechanisme in. 

Langdurig uitgetest systeem 

Het multicatch vangsysteem voor muizen en ratten is getest en wordt in vele landen ook door ongediertebestrijders gebruikt. In eerste instantie lijkt de aanschaf prijzig maar dit zal zich terug betalen door de besparing in tijd voor onderhoud, plaatsing en periodieke controles. Tijd is immers ook geld. 

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

 

Reacties

hoe werkt het reinigen en versterven de dieren?

Naam: Anita
Datum 18-09-2019 13:21

ik kan op de instructie niet terugvinden hoe de dieren om het leven komen, en hoe de bak geplaatst moet worden.. is dat bovengronds? of ondergronds?
en als ze erin vallen, en versterven hoe reinig ik dat? en gaat dat niet stinken dan??
vriendelijke groet
Anita

hoe werkt het reinigen en versterven de dieren?

Naam: François van Iersel
Datum 23-09-2019 07:50

Beste Anita , hartelijk dank voor je vraag. Je kunt met dit systeem muizen levend vangen of doden. Muizen vallen onder in een plastic bak. Als je daar wat voedsel in doet kun je ze levend vangen. Je haalt er da plastic bak uit en je kunt de muizen een paar kilometer verderop weer vrij laten. Of ze dat overleven is een vraag? Je kunt de plastic bak ook vullen met water waardoor de muizen verdrinken. Ik adviseer om er ethylalcohol aan toe te voegen waardoor de muizen snel bedwelmt raken. Ik adviseer 1 deel water en 1 deel ethylalcohol. Dit zorgt er ook voor dat de muizen niet gaan stinken. De plastic vangbak kun je gewoon reinigen met een schoonmaakmiddel en water. Met vriendelijke groet Francois van Iersel.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.