// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Plug In Pest Free Commercial unit

 

De Plug In Pest Free Commercial unit is speciaal ontworpen om ratten, muizen en kakkerlakken te verdrijven uit hun schuilplaatsen zoals dubbelwandige muren, plafonds, isolatie, voorraadruimtes, machines en andere apparatuur. Deze krachtige unit wordt ingezet bij bedrijven waar veel apparatuur en machinerieën aanwezig zijn, en bij bedrijven of instellingen met een groter oppervlakte. 

Pest Free is absoluut GÉÉN ultrasoon apparatuur

De Commercial unit dient altijd rechtstreeks op een geaard stopcontact te worden aangesloten. Het power lampje zal constant gaan branden. Het cyclus lampje zal gaan knipperen als de Commercial unit zijn werk aan het doen is. Dit duurt ongeveer 3 minuten, waarna de unit 3 minuten in ruststand gaat. Dit proces wisselt elkaar af.

Plug In Pest Free Commercial

De Plug In Pest Free Commercial unit maakt een zoemend geluid. Dit geluid is van de mechanische onderdelen in het apparaat. Dit geluid heeft niets te maken met de werking van de unit. De Commercial unit is beveiligd tegen oververhitting en schakelt zichzelf in en uit als dit van toepassing is.

Mocht er na een stroomstoring of een bliksem inslag geen voeding naar de unit gaan controleer dan even de zekering die achterin het apparaat zit boven de stekker aansluiting. Wanneer de zekering vervangen moet worden, moet deze uit de achterkant van het apparaat gehaald worden met behulp van een kleine schroevendraaier. Dit zal zelden voorkomen.

Wanneer de Commercial unit werkt zou het kunnen zijn dat je ongewoonlijke of toegenomen activiteit van muizen of ratten ervaart gedurende de eerste paar dagen. Deze toename in activiteit van het ongedierte komt door de Commercial unit die het ongedierte forceert om hun normale schuilplaatsen te verlaten, waar ze voorheen veilig waren voor sprays, giftige walmen of vallen. Meer info over de werking.

Pest%20Free%20commercial%20unit.png

Verdrijft kakkerlakken uit hun schuilplaats

Tegen kakkerlakken kan het nuttig zijn om voor een tijdje lijmvallen te plaatsen om ze zo sneller en effectiever weg te krijgen. Dit zal je helpen om nieuwe kakkerlakken te elimineren die uitkomen in deze kritieke periode. Lijmvallen om ratten en muizen te vangen is verboden mits u een ontheffing heeft.

Het kan zijn dat er na een periode van een paar weken weer opnieuw ratten, muizen of kakkerlakken opduiken. Dit zijn dan opnieuw uitgekomen eitjes of jonge nestjes die actief gaan worden. Deze zullen echter ook constant opgejaagd worden en het pand gaan verlaten.

Het enige onderhoud dat de Commercial unit nodig heeft om vele jaren een betrouwbare service te genieten is het apparaat uit te zetten en eenmaal in de vier weken het apparaat schoon te maken met een licht vochtige doek. Trek voor onderhoudt altijd de stekker uit het stopcontact. De Commercial unit moet vervolgens weer aangezet worden om de bescherming weer te herstellen.

BELANGRIJK: Gebruik nooit heet water, oplossingsmiddelen, schoonmaaksprays, metalen borstels, bijtende middelen, schuurmiddel of schuursponsen om de Commercial unit schoon te maken. Deze zullen het apparaat beschadigen.

Bij het falen om het apparaat goed te onderhouden kan de garantie ongeldig worden verklaard.

In extreem vuile omgevingen wordt het aangeraden om een container met ventilatiegaten over het apparaat te plaatsen om het schoon te houden. Het falen in zulke situaties kan ook resulteren in het ongeldig verklaren van uw garantie.

Hoeveel units je nodig heeft is afhankelijk van de grote van het bedrijfsgebouw en de aanwezige apparatuur en elektriciteitskabel. Bijvoorbeeld een bakkerij met een winkel en werkplaats er achter welke voorzien is van veel apparatuur met een oppervlakte van 250 tot 300 m2 adviseren wij 1 Commercial unit. Een supermarkt met een oppervlakte van 1200 m2 adviseren wij 4 Commercial units. Er zijn ook horeca gelegenheden te bedenken waar een Commercial unit op zijn plaats is.

Voor advies komt er altijd een vertegenwoordiger langs van Plug In Pest Free om de situatie ter plaatsen te bekijken. Overigens is een Commercial unit erop gemaakt om 15 jaar mee te gaan. Dit maakt de Commercial unit tot een zeer goedkoop en duurzaam apparaat. Meer infomatie.

Wat is nog meer belangrijk

Een goede huishoudelijke hygiëne is een must in de strijd tegen ongedierte. Zowel voor ongediertebestrijding als voor ongediertepreventie is dat een gouden regel. Wordt er geen goede hygiëne in acht genomen dan kan niets ongedierte tegenhouden. Daar waar een voedingsbodem aanwezig is, kan ook een ongediertepopulatie aanwezig zijn zoal ratten, muizen of kakkerlakken. Des te meer voedingsbodem des te groter de ongediertepopulatie kan worden. 

Bouwkundige voorzieningen zijn ook een must als het gaat om ongediertepreventie en ongediertebeheersing. Controleer je pand regelmatig op openingen zoals gaten en schuren van buiten naar binnen.

Daar waar grondstoffen, materiaal een andere goederen zijn opgeslagen is het zeer zinvol om regelmatig een inspectie te houden of er geen nestvorming is. Deze plekken waar het vaak rustig is kunnen als nestelplaats dienen voor muizen en ratten.

Pest Free kan jou helpen met het Gifvrij Plaagdier Management concept, waarbij de algehele bedrijfshygiëne wordt geoptimaliseerd, weringsmaatregelen worden getroffen en dat uw medewerkers worden bijgeschoold ter preventie van ongedierte.

neem contact op met pest free

Plug In Pest Free Pro unit

Plug In Pest Free Domestic unit

10 tips om ongedierteproblemen te voorkomen.

Plug In Pest Free bouwt aan een schonere toekomst en milieu door middel van gifvrije ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

contact-pest-free-benelux

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.