Overslaan en naar de inhoud gaan

Plug In Pest Free huren

PLUG IN PEST FREE HUREN

Plug In Pest Free Huren. Sinds juni 2016 heeft Pest Free Benelux het mogelijk gemaakt om voor zakelijke gebruikers units te kunnen huren. De Pro en de Commercial units zijn middels huur voor een minimale looptijd van 6 maanden te huur. Na de huurperiode van 6 maanden wordt de huur telkens met 1 maand verlengd.

Maandbedrag

Als u één of meerdere Plug In Pest Free units huurt dan betaald u een vast bedrag per maand. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het apparaat dat u huurt. De huurprijs van de Pro unit is € 15 per maand (is € 0.50 per dag) en van de Commercial unit € 60 per maand (is € 2.00 per dag). Deze huurprijzen zijn exclusief BTW en eventuele plaatsingskosten. De huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd. Borgsom wordt in overleg vastgesteld.

Huurperiode

De huurperiode van Plug In Pest Free elektronische ongediertepreventie is minimaal 6 maanden. In overleg kunnen wij uw bedrijf mee begeleiden naar het beste resultaat. Hiervoor maken wij op maat gemaakte afspraken. Begeleiding en advies doen wij op basis van afspraak en niet op basis van contract. Begeleiding en advies zal u apart gefactureerd worden en u bent niet gebonden aan een bepaalde looptijd. Voor het opzeggen van de overeenkomst geld een opzegtermijn van 1 maand.

Wat hebben wij nodig alvorens wij een huurovereenkomst gaan maken

Alvorens wij samen een huurovereenkomst aan gaan hebben wij van u het volgende nodig :

  • Uittreksel Kamer van Koophandel niet ouder dan 6 maanden
  • Legitimatiebewijs paspoort of rijbewijs

Alléén de directeur/eigenaar of leidinggevende die aantoonbaar gemachtigd is om namens het bedrijf een huurovereenkomst aan te gaan is bevoegd om te tekenen voor de overeenkomst.

Goed huurderschap

Als verhuurder van onze apparatuur vinden wij het belangrijk dat u zich houdt aan goed huurderschap. Met goed huurderschap heeft u de zorgverplichting om de gehuurde apparatuur goed te behandelen en er zorgvuldig mee om te gaan. Dit is zowel in ons als in uw belang. U bent immers aansprakelijk voor de gehuurde apparatuur.

Voordelen huren Plug In Pest Free

Huren kan voor sommige bedrijven bepaalde voordelen hebben. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  1. U hoeft geen investering in 1 keer te doen
  2. Lage maandlasten
  3. Gratis ongedierte advies
  4. Als het wenselijk is begeleiding ( wordt apart gefactureerd)

Duurzame en milieuvriendelijke ongediertepreventie

Wij van Pest Free Benelux vinden het belangrijk dat de maatregelen die u neemt duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Wij kunnen u daarin begeleiden met raad en daad. Eerlijk en open advies speelt daarbij een cruciale rol evenals samenwerking. Onze ervaring is dat als wij goed samenwerken de beste resultaten worden behaald.

Welke units kunt u als bedrijf huren

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om 2 verschillende soorten units te huren, namelijk de Pro units en de Commercial units. Pest Free units huren kan alleen als zakelijk gebruiker.

Meer weten over huren van Plug In Pest Free units voor uw bedrijf. Neem direct contact op.

Pest Free Pro UnitPlug In Pest Free Commercial unit klein


Pest Free Domestic Unit

Domestic unit

Bereikt maximaal 175 vierkante meter


BEKIJK PRODUCT

Pest Free Pro Unit

Pro unit

Bereikt maximaal 375 vierkante meter


BEKIJK PRODUCT

[ninja-popup ID=9660]Doe de test met plug in pest free[/ninja-popup]

Kenniscentrum dierenplagen logo
Brancheorganisatie PLAN logo