// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Plug In Pest Free is absoluut geen Ultrasone muizenverjager!

Vaak wordt een Plug In Pest Free unit verward met een ultrasone muizenverjager of een ander ultrasoon apparaat. In dit artikel wil ik graag uitleggen dat Pest Free absoluut geen ultrasoon apparaat is en ook geen ultrasone muizenverjager.

Een ultrasone muizenverjager of ultrasoon apparaat produceert een ultrasoon geluid. Ultrasoon geluid is een geluid waarvan de frequentie zo hoog is dat niet iedereen het kan horen. Veel mensen horen het wel. Een ultrasoon apparaat kun je ook in het hoorbare zetten zodat iedereen het kan horen.

Een ultrasoon apparaat kan heel goed werken, maar alleen als het in een rechtstreekse lijn met het gehoorsveld van het ongedierte is. Worden de ultrasone geluidsgolven tegen gehouden door obstakels zoals kartonnen dozen dan werkt het niet goed.

Boven plafonds, achter kastjes en in geïsoleerde wanden doet ultrasoon dus niets. Je dient in elke ruimte een unit  te plaatsen om het gewenste resultaat te behalen. Dan werkt het nog steeds niet boven plafonds en bijvoorbeeld achter keukenkastjes.

Een Plug In Pest Free unit daar in tegen maakt gebruik van het elektriciteits netwerk in uw huis of bedrijfspand. Dat zit overal. Juist op de plaatsen waar muizen, ratten, kakkerlakken en zilvervisjes zich nestelen.  Dat is de rede dat Plug In Pest Free daar zo effectief is. Plug In pest Free produceert geen geluid of geluidstrillingen.

Ultrasone muizenverjagers kunnen ook een negatief effect hebben op honden en katten. Deze huisdieren horen namelijk ook de ultrasone geluiden. Het kan ze erg nerveus en onrustig maken.

Sommige mensen horen de ultrasoon geluiden ook. Dit kan tot hoofdpijn en duizeligheid leiden.  Ultrasoon kan dus heel goed gebruikt worden in bijvoorbeeld distributie hallen waar niet de gehele dag mensen aanwezig zijn. Meer informatie over ultrasoon geluid.

De verschillen tussen een Plug In Pest Free unit en een ultrasone muizenverjager zijn dus erg groot en niet vergelijkbaar. Zie hier de verschillen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.