// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Plug In Pest Free Pro unit

De Plug In Pest Free Pro unit is speciaal ontworpen voor de grotere huizen en klein zakelijk gebruik. Heb je overlast van ongedierte zoals ratten, muizen, kakkerlakken en zilvervisjes dan is deze unit geschikt voor jou. Gebruik van giftige chemicaliën is altijd een risico en zeker niet altijd nodig. De pro unit is uitermate geschikt voor horeca gelegenheden, kantoren en grotere woonhuizen.

Pest Free is absoluut géén ultrasone muizenverjager.

De Plug In Pest Free Pro unit is het sterkere broertje van de Domestic unit. De Pro heeft een extra functie doordat deze unit een aarde aansluiting heeft. Hierdoor fungeren alle apparatuur welke geaard zijn als een soort antenne. Let wel op dat deze unit voor zijn extra functionaliteit in een geaard stopcontact geplugd dient te worden. 

Het grote voordeel daarvan is dat met name muizen, ratten en kakkerlakken het niet prettig vinden om onder een koelkast te verblijven, wat ze anders wel vaak doen. Onder en achter koelkasten en ingebouwde koelmeubels houden muizen en kakkerlakken zich vaak schuil. Pest Free verjaagd ze uit hun schuilplaatsen.

pest%20free%20pro%20unit.jpg

24 uur per dag ongediertepreventie zonder GIF met de Pro unit

Door gebruik van de Pro unit wordt het ongedierte 24 uur per dag verjaagd uit hun schuilplaatsen. Muizen en ratten raken gestrest en gedesoriënteerd, hierdoor zullen ze hun schuilplaatsen gaan verlaten.

Je zult ervaren dat het ongedierte eerst wat rustiger wordt. Kort daarna zal het ongedierte meer activiteit gaan ontplooien.  Ze gaan zich bewegen op plekken waar u ze eerder niet zoveel zag. Uiteindelijk kunnen ze niets vinden waar ze zonder stres kunnen verblijven en zullen je huis of bedrijf gaan verlaten.

Dit is een teken dat de Plug In Pest Free Pro unit zijn werk goed doet. Het kan zijn dat voor sommige bedrijven lijkt alsof er tijdelijk meer overlast is. Soms is dat zo zijn maar uiteindelijk wordt het probleem duurzaam en milieuvriendelijk opgelost. Als er tijdelijk extra veel activiteit is, geeft dat aan dat er ook een groter probleem was, dan dat men van te voren had gedacht.

Muizen en ratten knagen aan elektra

Vaak knagen muizen en ratten aan elektriciteitskabels. Wat wij al diverse keren in de praktijk hebben gezien is dat ze bekabeling van koelkasten, koelmeubels en ventilatoren kapot knagen. Dit heeft vaak grote gevolgen, zowel financieel als materieel. Laat staan het gevaar op brand door kortsluiting.

De trilling van het elektromagnetische veld dat wordt gecreëerd door het gebruik van Plug In Pest Free apparaten wordt opgepikt in de vacht van knaagdieren en in de geslachtsdelen van kakkerlakken, deze trillingen zijn zo onaangenaam voor ze dat ze niet in deze puls gemoduleerde gebieden kunnen verblijven waar Plug In Pest Free in werking is. Hoe werkt het ?

Afhankelijk van de grote van de ruimtes zullen er 1 of meerdere units nodig zijn om effectief te werken. Een Pro unit is in te zetten voor gelijkvloerse oppervlaktes van 50 tot 375 m2. Zo kan het nodig zijn om bijvoorbeeld voor een restaurant van 150 m2 twee Pro units in te zetten. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid apparatuur die er aanwezig zijn. Heb je te maken met verdiepingen / etages neem dan even contact met ons op. 

Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat voor jou bedrijf een ideale toepassing en oplossing zal zijn. Wij hebben 35 jaar ervaring in de voedingsmiddelenbranche en weten dus waar we over praten.

Met een Plug In Pest Free Pro unit kies je voor een chemicaliën vrije oplossing voor je ongedierteprobleem met muizen, ratten, kakkerlakken en zilvervisjes. Voordelen van een Plug In Pest Free oplossing zijn:

  1. eenmalig aanschaf
  2. lange levensduur
  3. kosteneffectief
  4. milieuvriendelijk
  5. duurzaam
  6. diervriendelijk
  7. veilig
  8. hygienisch
  9. kindvriendelijk
  10. zeer effectief

De Plug In Pest Free Pro unit wordt ingezet in bakkerijen, slagerijen, restaurants, cafetaria`s, scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bedrijfs en sportkantines, campings en clubhuizen. Kortom deze unit is in te zetten op plaatsen waar men op een veilige, hygiënische manier muizen en ratten wil weren en verjagen. De Pro unit is uitermate geschikt voor het onder controle houden van kakkerlakken en zilvervisjes.

bestel direct

Plug In Pest Free Commercial

De werking van Plug In Pest Free

Hoe beïnvloed Plug In Pest Free muizen, ratten en kakkerlakken

 

 

 

Reacties

Naam: Ron Corveleijn
Datum 12-10-2014 13:04
Goedemiddag, wij hebben last van huismuizen. Nu hebben wij ook 2 konijnen als huisdier. Zijn uw apparaten schadelijk voor de konijnen?

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.