// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoeveel Plug In Pest Free units heb je nodig

 

HOEVEEL PLUG IN PEST FREE UNITS HEB JE NODIG

Hoeveel Plug In Pest Free je nodig hebt is verschillend per situatie. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt voor particulier en zakelijk gebruik. Soms wordt er gekozen om voor minder units te gaan als wij van Pest Free adviseren.  Als je kiest om minder units te nemen dan wij adviseren, dan kan dat betekenen dat je niet het gewenste effect, of een verplaatsing van het probleem krijgt. Heb je twijfels neem dan altijd even contact met ons op via ons contact formulier. 

Particulier gebruik

 1. Heb je een gelijkvloerse woning zoals een appartement of een bungalow met een vloeroppervlakte van maximaal 175 m² dan kun je volstaan met één Domestic unit.
 2. Heb je een kleine eengezinswoning met een begane grondvloeroppervlakte van maximaal 45m² dan kun je volstaan met één Domestic unit. Is je begane grond groter dan 45m2 dan heb je 2 Domestic units of 1 Pro unit nodig.
 3. Heb je een eengezinswoning met een begane grondvloeroppervlakte van meer dan 45m² dan heb je twee Domestic units nodig. Één unit beneden en één unit boven. Je kunt hier ook kiezen voor één Pro unit.
 4. Heb je een groter huis dan gemiddeld dan kan volstaan worden met 2 Domestic units of met één Pro unit.
 5. Heb je een villa neem dan eerst even contact met ons op. Je hebt dan absoluut meerdere units nodig, maar een combinatie van één Pro unit met Domestic unit is mogelijk. Je kunt natuurlijk ook voor 2 Pro units kiezen.

De Pro units is een wat krachtigere unit die ook een aarde aansluiting heeft. Soms kan het zinvoller zijn om te kiezen voor 1 Pro unit in plaats van 2 Domestic units om deze krachtigere werking.

Pest Free Domestic Unit

Waarom in sommige gevallen meerdere units nodig zijn

Muizen en ratten raken gestrest van de Plug In Pest Free technologie. Als je kiest voor één Domestic unit in een grote villa dan is de verandering in het elektromagnetisch veld niet overal even sterk. Dit kan tot gevolg hebben dat Pest Free niet optimaal werkt of dat je een verplaatsing van het probleem krijgt.

Plaatsing van de Pest Free units

Heeft je woning een begane grond oppervlakte van maximaal 45 m² dan heb je aan 1 Domestic unit voldoende. Plaats deze op de overloop van de eerste verdieping. Heb je een grotere woning dan heb je 2 Domestic units nodig. Plaats er 1 centraal op de begane grond op afstand van de keuken en meterkast, en plaats er 1 op de overloop van de eerste verdieping. 

Heb je een grotere woning dan kun je ook kiezen voor een krachtigere Pro unit in plaats van 2 Domestic units. De Pro unit dient wel in een geaard stopcontact geplugd te worden. Plaats units nooit in de keuken maar op afstand daarvan. 

Waarom zou je thuis voor Plug In Pest Free kiezen

Plug In Pest Free is een duurzame en milieuvriendelijke toepassing om ratten en muizen duurzaam uit je woning te weren. In combinatie met de adviezen die wij geven lossen wij in 98% van de gevallen last van muizen en ratten in huis op. Belangrijke factor daarbij is dat het veilig gebeurd en zonder gebruik van giftige chemicaliën zoals muizengif of rattengif. Heb je na een tijdje niet het gewenste resultaat neem dan altijd even contact met ons op. Wij helpen je graag.

Zakelijk gebruik

Voor zakelijk gebruik adviseren wij altijd om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Vaak is het noodzakelijk om de huidige situatie te zien. Wij kunnen dan samen met je vaststellen wat de oorzaak, en de bron van het probleem is. Zakelijk hebben we ook te maken met machines en apparatuur, waardoor soms meerdere units nodig zijn. Dit heeft te maken met de hoeveelheid elektrische bekabeling en aanwezige apparatuur.

Pest Free Pro Unit

Essentiële factoren voor een optimale ongediertepreventie

Zakelijk hebben we te maken met meerdere factoren. Omgevingsfactoren spelen daarbij ook een belangrijke rol. Duurzame en milieuvriendelijke ongediertepreventie is een samenspel van opdrachtgever, medewerkers en de adviseur van Pest Free. Factoren waarmee zakelijk rekening gehouden dient te worden zijn :

 • Omgevingsfactoren
 • Staat van onderhoud bedrijfspand
 • Algehele hygiëne
 • Bedrijfscultuur

Om zakelijk de optimale ongediertepreventie te bewerkstelligen hebben wij de Gifvrij Plaagdier Management methodiek ontwikkelt. Hieraan dient vooraf een inspectie plaats te vinden, zodat wij een goed en gedegen advies uit kunnen brengen. 

Units zakelijk gebruik

Plug In Pest Free Commercial unit klein

Plug In Pest Free units die voor zakelijk gebruik ingezet kunnen worden zijn:

 1. Pro unit ( restaurants, bakkerijen, slagerijen, hotels en andere horeca )
 2. Commercial unit ( horeca, bakkerijen, slagerijen, kantoren )

Voor een eenvoudige kantoor of praktijkruimte kunnen ook Domestic units ingezet worden. Heb jij interesse in duurzame en milieuvriendelijke bescherming tegen muizen, ratten of kakkerlakken dan kan Pest Free jou helpen. Verjaag en vangsystemen zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen voor binnen en buiten. Vraag naar onze mogelijkheden en toepassingen.

VOOR VRAGEN BEL Francois


Contact met plug in Pest Free