// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Ratten en muizen bestrijding met GoodNature

Ratten en muizen bestrijding met GoodNature is betrouwbaar en effectief. GoodNature is een automatisch Multi-kill systeem voor het humaan doden van ratten en muizen.

Hoe werkt de GoodNature muizen- en rattenval?

De GoodNature E2 automatische muizen- en rattenval wordt aangedreven door gecomprimeerd gas uit een kleine recyclebare bus. De recyclebare bus is een co² patroon dat ervoor zorgt dat de val meerdere malen  opnieuw scherp wordt gesteld.  1 patroon kan 20 tot 24 ontladingen doen.

De GoodNature E2 automatische muizen- en rattenval wordt geactiveerd doordat muizen of ratten een rvs trigger bewegen. Deze trigger zorgt ervoor dat de val zich ontlaad. Door het ontladen slaat een slagpen zeer krachtig in de nek of op de schedel van de muis of rat, waardoor deze opslag de dood zal vinden.  Muizen en ratten worden op deze manier humaan gedood.

goodnature-muizenval-rattenval

Ratten en muizen bestrijding met GoodNature is uitvoerig getest

Vele veldproeven hebben uitgewezen dat het muizen en ratten niet weerhoudt om in de val te lopen als er reeds dode exemplaren onder liggen. De verleiding om naar de lokstof te gaan is groot genoeg om over de dode exemplaren heen te klimmen en de val nieuwsgierig te betreden.

Het ontwerp van de GoodNature automatische val komt voort uit het beheer van ratten in grootschalige Wildernis Instandhoudings Programma`s in Nieuw Zeeland. De vallen zijn zo geconstrueerd dat ze minimaal onderhoud nodig hebben en maximaal betrouwbaar en succesvol muizen en ratten doden.

hoe-werkt-goodnature-muizenval-rattenval

Geen GIF – Geen DOORVERGIFTIGING

Ratten en muizen bestrijding met GoodNature is zonder gif waardoor er ook gen doorvergiftiging plaats vindt naar niet doelgroep dieren zoals roofvogels en landroofdieren.  Er worden geen giftige lokaascomponenten aan de GoodNature muizen- en rattenval toegevoegd waardoor Gifvrij Plaagdier Management hiermee naar behoeften kan worden uitgevoerd.

Er zijn met deze manier van ratten en muizen bestrijding geen risico`s dat er giftige componenten in het milieu en de natuur komen. Dit automatische Multi-kill systeem is in staat om 20 tot 24 exemplaren te doden zonder dat je er omkijken naar hebt. Dode exemplaren worden in de natuur vaak weggenomen door roofdieren die muis en rat op het menu hebben staan. Stel je de GoodNature val binnen op dan dien je uiteraard elke dag een controle uit te voeren om de dode exemplaren weg te nemen.

GoodNature Natuurlijk lokaas

goodnature-natuurlijke-lokstof-muizen-en-ratten

Elke GoodNature E2 muizen- en rattenval is standaard uitgerust met een lokaasflacon. Dit flacon bevat een natuurlijk lokaas is zeer eenvoudig in de val te monteren. Het zit in een klein rond flacon met een schroefdraad waardoor het eenvoudig op de val te monteren is.

Je draait de dop van de flacon of en schudt er een beetje mee zodat het lokaas vooraan in de opening zit. Je schroeft de flacon in de val en draait de afdekdop daar overheen.  De natuurlijke lokstof is uitvoerig getest door GoodNature en is het succes achter deze muizen- en rattenval.

Het geheim achter dit natuurlijk lokaas geeft de producent niet prijs, maar je kun t ervan uitgaan dat het een intensieve wetenschappelijke evolutie heeft ondergaan.  De lokstof heeft hierdoor een maximale aantrekkingskracht op muizen en ratten. Het reukzintuig van muizen en ratten wordt maximaal geprikkeld om zodoende maximale aantrekkingkracht uit te oefenen op deze knaagdieren.

De lokstof in de flacon blijft 6 maanden aantrekkelijk en dient daarna vervangen te worden door een nieuw flacon.

opstelling-goodnature-muizenval-rattenval  goodnature-automatische-rattenval-muizenval

Hoeveel GoodNature vallen plaatsen

De GoodNature E2 muizen- en rattenvallen zijn ontworpen voor het gebruik van woestijn conserveringsprojecten in Nieuw Zeeland. Bij deze projecten zijn  ze om de 50 tot 100 meter opgesteld om een effectieve werking te hebben. In een stedelijke omgeving wordt geadviseerd om de vallen om de 10 meter te plaatsen als het om muizen vangen gaat, en om de 20 tot 30 meter als het om ratten vangen gaat.

Rattenbestrijding met GoodNature is relatief duur voor particulieren. Lees hier hoe je goedkoop kunt ratten vangen in je tuin en rondom huis. 

GoodNature muizenval – rattenval veel gestelde vragen

bestel-muizenval-rattenval

Eerste hulp bij Last van Ratten

Eerst hulp bij Rattenbeheersing

Eerste hulp bij Rattenoverlast

Buitengebruik rodenticiden verboden! Hier vindt je het gifvrije alternatieven

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.