Overslaan en naar de inhoud gaan

Referenties - Muizen en Ratten verjagen met Plug-in Pest Free

Referentie-pest-free "Niet verdelgen, maar verjagen voor een blijvende oplossing"

Gezin in Amsterdam

Lees meer

Ik ben erg blij met de Plug In Pest Free. Ik had veel last van muizen, maar had mijn kinderen beloofd een muisvriendelijke oplossing te gebruiken. Heb een val gekocht waar je de muis levend in kunt vangen, maar daar trapten ze letterlijk niet in. Stond al op het punt om toch gif te kopen, toen ik in contact kwam met François, die zei een betere oplossing te hebben.

Ik heb de plug in nu twee maanden in het stopcontact zitten en waarempel het werkt, geen muis meer gezien. Het mooie vind ik dat je ze niet verdelgt, maar verjaagt, en dat het een blijvende, duurzame oplossing is, waar geen gif of muizenval aan te pas komt. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ik woon met mijn kinderen in Amsterdam op een appartement waar veel water aanwezig is op het Java-eiland.

groeten Marijke

Referentie-pest-free "Ik kan Pest Free en hun producten van harte aanraden!"

Aanbeveling uit Amsterdam

Lees meer

20-12-2015

Beste Pieter,

In de huurdersvergadering kwam vanochtend aan de orde dat huurders veel last hebben van ratten en muizen. Ik had ook last van muizen in ons hotel in het centrum en dat was snel opgelost met de aanschaf van speciale kastjes die het elektromagnetische veld veranderen. Na 2 weken was het hele probleem in een keer opgelost en we hebben sindsdien geen muis meer gezien. Ik kan het bedrijf dan ook van harte aanraden. Ik stuur François van Iersel van Pest Free een kopie van deze mail. Zou jij zijn website www.pestfree.nl kunnen doorsturen naar de huurders? Het was namelijk nog niet duidelijk of er vanuit management iets zou gebeuren of dat de huurders ieder op eigen houtje een contract zouden moeten afsluiten.

Groeten, Caroline

Referentie-pest-free "Na een proeftijd hebben wij unaniem besloten om gebruik te maken van de Plug In Pest Free"

Boutique Hotel Estheréa Amsterdam

Lees meer

Hotel Estheréa is een 4 sterren hotel gelegen in het hartje van Amsterdam. Dit prachtige hotel is gevestigd in een zeventien eeuws oud grachtenpand dat onderdeel uit maakt van de grachtengordel , die door de UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed.

Na een proeftijd van enkele maanden heeft de directie en het management unaniem besloten om Plug In PestFree als extra preventieve maatregel in het hotel te laten installeren. De Pest Free units maken deel uit van het IPM beleid dat wordt gevoerd door het hotel.

Voor Hotel Estheréa is duurzaamheid en het milieu een belangrijk aspect. Plug In Pest Free units passen perfect in het IPM systeem daar er geen milieuonvriendelijke stoffen meer nodig zijn.

Hotel Estheréa werkt met Plug In Pest Free Commercial units

Referentie-pestfree "Zowel in de bakkerij als thuis kies ik voor de Plug in Pest Free"

Bakkerij Piekfijn Kaatsheuvel

Lees meer

Bakkerij Piekfijn is een kwaliteits-bakkerij in Kaatsheuvel. Inzake ongediertepreventie werken zij volgens de IPM methode, waarbij het belangrijk is om duurzame en milieuvriendelijke maatregelen te nemen. Hygiëne en bouwkundige maatregelen zijn daarbij zeer belangrijk aspecten. Bakkerij Piekfijn werkt nu sinds twee jaar met Plug In Pest Free units als extra preventieve maatregel. De eigenaar is zeer tevreden over de resultaten en heeft privé ook gekozen om een Plug In Pest Free unit te installeren als preventief middel.
Elk bedrijf dat met voedsel werkt is verplicht om aan ongediertepreventie te doen om de voedselveiligheid te waarborgen. Bakkerij Piekfijn neemt alle mogelijke maatregelen die een duurzaam en milieuvriendelijk karakter hebben. Plug In Pest Free sluit daar perfect bij aan en het is een onderhoudsvrij systeem. De ongediertepreventie specialist ondervindt er geen hinder van en kan zelfs gemakkelijker werken

Referentie-pestfree "Al het ongedierte blijft weg en alles is schoner"

Bakkerij Stam Capelle Aan De IJssel

Lees meer

We hadden in onze banketbakkerij niet echt veel last van muizen, maar af en toe zagen we er eentje wegschieten. Op een beurs kwamen wij in contact met ”Plug In Pest Free” en hadden daar een folder meegekregen. Later een Pro unit besteld en heb die midden in het pand ingeplugd.

Later bleek dat 1 unit te weinig was voor onze bakkerij. François van Plug In Pest Free Benelux is bij ons langs geweest en hij adviseerde ons om er een Pro unit bij te nemen. François installeerde de units op een tweetal plaatsen om een juiste verdeling over onze bakkerij te bewerkstelligen.

Vanaf die tijd hebben we niets meer gezien en blijft alles lekker schoon. Zijn heel erg blij dat er geen giftige stoffen meer gebruikt hoeven te worden. Zelfs op onze bovenwoning nemen we niets meer waar. Kortom: deze oplossing is aan te bevelen en is voordeliger dan een bestrijdingsbedrijf te laten komen.

Referentie-pest-free "Preventieve manier van ongediertebestrijding sprak mij erg aan, de service is van Pest Free daarnaast erg goed"

Hotel Brasserie Rebecca - Texel

Lees meer

Hotel Brasserie Rebecca Texel is een tevreden gebruiker van Plug In Pest Free units. Sinds mei 2013 zijn er in mijn restaurant hotel een aantal units geplaatst door François van Iersel van Plug In Pest Free Benelux. Ik was een beetje sceptisch over de werking van dit systeem, maar heb toch besloten om het aan te schaffen. Het milievriendelijke en duurzame karakter van deze preventieve manier van ongediertebestrijding sprak mij erg aan.

Ik kan dit systeem aan iedereen aanbevelen. Bij mij is de preventieve werking erg belangrijk omdat ons hotel restaurant landelijk is gelegen op Texel. De service van François en Pest Free is erg goed.

Referentie-pestfree "Ik geloof echt in dit product en kan het iedereen aanraden"

Skidiscovery Den Haag

Lees meer

Jarenlang heb ik aan de ongedierte bestrijding duizenden euro’s uitgegeven om de vele muizen tegen te houden.
Zins 1,5 jaar mogen zij niet meer werken met gif, omdat de muizen resistent worden. Door muizenvallen te plaatsen kon de ongedierte bestrijding de muizen aardig aan, echter werd het contract nog duurder.

Toen stuitte ik op Pest Free en heb het goedkoopste apparaat aangeschaft voor een ruimte van 30 bij 15 meter.
Het resultaat…….bijna geen muizen meer en die vieze zilvervliesjes zijn wij ook kwijt.

Omdat ik altijd angst heb voor brandgevaar ontstaat door het geknaag aan de elektra heb ik voor de zekerheid vandaag de Pro bij besteld. Ik geloof echt in dit product en kan het iedereen aanraden.

De units zijn naar tevredenheid geinstalleerd bij Skydiscovery te Den Haag

Referentie-pest-free "Samen met Pest Free houden wij de hygiëne hoog en het ongedierte buiten"

Café Reinders - Den Bosch

Lees meer

Café Reinders uit Den Bosch is een tevreden klant van Plug In Pest Free Nederland.
In het najaar van 2013 zijn bij Café Reinders een tweetal units geplaatst om overlast van ongedierte te voorkomen.
Wij willen de hygiëne in ons café op een zo hoog mogelijk peil houden.
Het milieuvriendelijke, de preventieve werking en de kostenbesparing spreekt ons erg aan.
Ik kan jullie systeem iedereen aanbevelen. Verder is de service van Simon en Plug In Pest Free Nederland prima

Referentie-pestfree "Niet alleen de hygiëne is op een hoger niveau, maar ook de overlast van ongedierte is beheersbaar/verdwenen"

Bakkers Lamers Oss

Lees meer

De Bakkers Lamers zijn een tevreden klant van Plug In Pest Free Benelux en zeer tevreden over de service.

In maart 2014 zijn in ons bedrijf de Plug In Pest Free: Pro units in combinatie met het EKO 1000 systeem (’t lekkerste bakkerijtje) geplaatst.

Verder zijn er door Simon bedrijfcontroles gehouden. Het resultaat hiervan is uitstekend.

Gezamenlijk hebben wij er voor gezorgd dat de hygiëne binnen ons bedrijf op een nog hoger niveau is gekomen. Door deze structurele controles, adviezen en naleving hiervan is niet alleen de hygiëne op een hoger niveau gekomen maar is de overlast van ongedierte verdwenen/beheersbaar geworden.

Wij zijn tevreden over het totaalconcept van Simon Vonk van Pest Free Zuid-Nederland.

De Bakkers Lamers Oss

Referentie-pestfree "Al ruim 6 maanden geen last meer van muizen."

Restaurant Picasso 's Hertogenbosch

Lees meer

Beste Simon,

In het najaar van 2013 heb je bij Picasso een viertal zogenaamde Pro units geplaatst.

Sinds de verbouwing van het postkantoor enkele jaren geleden was er veel overlast van muizen in deze omgeving.

Ik wil de hygiëne van mijn bedrijf altijd op een zo hoog mogelijk peil brengen maar ook houden. Deze overlast van ongedierte baarde mij dan ook werkelijk zorgen.

Na enige aarzeling ben ik met je in zee gegaan. Jij hebt je woorden meer dan waar gemaakt:

“ De hygiëne op een zo hoog mogelijk peil brengen en houden, structureel weren van het ongedierte, een goede samenwerking tussen Pest Free Zuid-Nederland, de eigenaar en de medewerkers. Te starten met mijn units lost jouw probleem op.”

Na enkele maanden kwam het resultaat. De overlast van muizen is geheel uitgebannen. Het resultaat is werkelijk uitstekend. Wij hebben nu al ruim 6 maanden geheel geen overlast meer van muizen.

Frans van Dijk

Picasso (Den Bosch)

Referentie-pest-free "Het totaalpakket voor een betere hygiëne"

Eetcafé de Druif 's Hertogenbosch

Lees meer

Pest Free Team,

Na deze zomer hadden we contact met Simon Vonk van het Pest Free Team. In een bewustwordingsproces voor zowel mij als eigenaresse en het personeel richt hij de neuzen bij de Druif in de zelfde richting om de hygiëne op een hoger niveau te brengen.

In hun werkwijze werken ze met weringadviezen en nemen weringmaatregelen in combinatie met de nieuwste vangmiddelen en verjaagsystemen voor muizen en (fruit)vliegen. Passie en enthousiasme gekoppeld aan een professionele visie en werkwijze plus maatwerk zorgen voor bijzondere resultaten van deze twee kanjers. Voor de start waren deze resultaten door ons niet voor mogelijk gehouden.

De werkwijze van het pestfree team heet “ het totaalconcept ”. Zij werken zonder gif maar lossen de problemen met hun werkwijze veel beter op.

De hygiëne is op een hoger niveau gekomen, enthousiast personeel , iedereen werkt beter samen, de overlast van ongedierte is beheersbaar geworden en wij hebben gif dus echt niet meer nodig. Als eigenaren zijn we op alle vlakken veel scherper geworden en door de resultaten word je van zelf mee gezogen in deze positieve flow.

Toppie

Francois en Simon ik beveel jullie aan bij mijn collega’s in de bossche binnenstad. Met dank aan Frans van Dijk van Picasso die jullie weer bij ons heeft aanbevolen.

Jeanette en medewerkers
De Druif Den Bosch

Referentie-pestfree "Iedereen bij Roels is meer dan tevreden"

Roels Eten & Drinken te 's Hertogenbosch

Lees meer

Pest Free Team,

Na een moeizame start zijn we samen tot een prima eindresultaat gekomen. In een training richt Simon de neuzen in de zelfde richting om de hygiëne op een hoger niveau te brengen en te houden.

Het resultaat is bijzonder te noemen. Samen met Francois werken ze met weringadviezen en weringmaatregelen in combinatie met de nieuwste verjaagsystemen en vangmiddelen tegen ongedierte.

Passie, enthousiasme, professionaliteit en maatwerk zijn de woorden om deze krachtpatsers het beste te omschrijven. Deze werkwijze noemen ze zelf het totaalconcept: een systeem om overlast van ongedierte beheersbaar te maken maar ook te houden.

De hygiëne is bij ons op een hoger niveau gekomen, het personeel is in een positieve spiraal meegezogen en de onderlinge samenwerking is verbeterd.

Nogmaals bedankt voor de professionele inzet en het harde werken. Iedereen bij Roels is meer dan tevreden.

Frits en Sander
Roels Eten & Drinken Den Bosch
29-01-15

Referentie-pest-free "Goede en diervriendelijke producten"

Jolanda uit Lunteren

Lees meer

Goedendag Francois,

Het is gelukt hoor. In het begin hoorde ik nog af en toe een muisje maar nu is het stil.
Gelukkig, bedankt voor je goede product en zonder de beestjes te hoeven doden…

Groeten, Jolanda

Referentie-pest-free "Na gif en een ultrasone apparaat met de Pest Free Plug in Unit wel resultaat!"

Gezin uit Rosmalen

Lees meer

Afgelopen winter hoorden wij ineens getrippel en geknaag boven ons hoofd bij de overloop en slaapkamer. Even later drong het door dat er muizen zaten tussen de plafondplaten van de zolder en de slaapkamer! Meteen actie ondernomen door eerst wat gif te strooien. Even afgewacht, maar dat bracht geen verandering. Meerdere malen gif gestrooit in enkele weken tijd. Kort daarna hadden we een ultrasone apparaat aangeschaft wat op internet een goed cijfer, maar ook wisselende referenties gaf, ook hier geen resultaat.

Ondertussen vond ik het wel genoeg want we hebben drie kleine kinderen. Niet dat de muizen nou direct bij ons zaten, maar het idee stond me niet aan.
Toen ben ik verder gaan kijken op internet. Uiteindelijk kwam ik bij ‘pest free’! Goede referenties, dus meteen contact gezocht. En het ook nog eens bij mij in de straat! Na een week of twee nog af en toe wat getrippel te horen verdwenen de muizen, en nu hoor ik al enige poos helemaal niks meer! Erg tevreden dus.

Referentie-pestfree "Bedankt voor mijn goede nachten zonder muizen"

Gezin uit Oosterhout

Lees meer

Beste François,

Inmiddels zijn we zo’n 9 maanden verder. En ik ben nog steeds dik tevreden over de Plug In Pest Free! Er zijn ook in de tussentijd mensen in de kennissen kring, die ook last hebben van ongedierte. En die ben ik ook aan het adviseren om dit product te kopen. Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne service, en mijn goeie nachten zonder muizen.

Joey Govers

Referentie-pest-free "Een aanrader voor iedereen die op een veilige en diervriendelijke manier ongedierte wil bestrijden!"

Recreatiecomplex De Lindtse Ham

Lees meer

Referentie binnengekomen op 21 oktober 2013

Beste Simon,

Recreatiecomplex De Lithse Ham b.v.

Begin dit jaar is op ons terrein een Plug In Pest Free Pro geplaatst. Het grote voordeel vinden wij dat er geen giftige stoffen meer gebruikt hoeven te worden om ongedierte te bestrijden en dat alles op een milieuvriendelijke manier gebeurd. Daarnaast is het een hele veilige manier van ongediertebestrijding. Sinds de Plug In Pest Free Pro is geplaatst hebben wij geen last meer van muizen en/of ratten op de jachthaven.
Wij zijn van onze klachten af en zijn erg tevreden over het product en de service!

Kortom: echt een aanrader voor iedereen die op een milieuvriendelijke, veilige en diervriendelijke manier ongedierte wil bestrijden!

Met vriendelijke groet,

Team Recreatiecomplex De Lithse Ham b.v.

Referentie-pestfree "Het aantal zilvervisjes is drastisch verminderd"

Krijco Casino's & Amusement Amersfoort

Lees meer

Krijco Casino`s & Amusement heeft in enkele vestigingen gekozen voor de extra preventie van Plug In PestFree. Onze vertegenwoordiger Ton Rijnen kreeg deze referentie binnen.

Krijco januari 2014
Krijco heeft met 14 locaties één van de grootste landelijke aanbod van Casino gelegenheden. Krijco hanteert een streng ongedierte preventie protocol. Wij maakten tot dusver gebruik van de traditionele middelen.Tot dat Plug In Pest Free ons een aantrekkelijk voorstel deden. Op twee van onze locaties werd Plug In Pest Free geïnstalleerd voor een kosteloze proeftijd van twee maanden.
Eén van de gekozen locaties had last van Zilvervisjes. Deze diertjes zijn moeilijk te bestrijden. De bestrijding is een kostbare aangelegenheid. Wanneer Plug In Pest Free zou werken dan zou de Plug In Pest Freeinvestering goedkoper zijn dan twee bestrijdingen. Het belangrijkste is,dat Plug In Pest Free blijvend preventief is.
In oktober is Plug In Pest Free geïnstalleerd. Zoals te zien is in onderstaand overzicht, is het aantal Zilvervisjes drastisch verminderd.
Op dit moment is de overlast minimaal. Krijco heeft vertrouwen in Plug In Pest Free dat het niveau verder zal dalen tot nul.
14/01/2014 Klimaatruimte Op schakelkast Detectie Zilvervisjes niveau 1
14/01/2014 Serverruimte Op schakelkast Detectie Zilvervisjes niveau 2
06/12/2013 Bar Onder koffieapparaat Detectie Zilvervisjes niveau 3
14/11/2013 Bar Onder koffieapparaat Detectie Zilvervisjes niveau 8
14/11/2013 Keukenopslag Op schakelkast Detectie Zilvervisjes niveau 1
14/11/2013 Klimaatruimte Op schakelkast Detectie Zilvervisjes niveau 4
14/11/2013 Serverruimte Op schakelkast Detectie Zilvervisjes niveau 6
06/08/2013 Keukenopslag Op schakelkast Detectie Zilvervisjes niveau 16 – 20
06/08/2013 Klimaatruimte Op schakelkast Detectie Zilvervisjes niveau 16 – 20
06/08/2013 Personeelsingang Op deurpost Detectie Zilvervisjes niveau 11 – 15
Vanzelfsprekend hebben wij na deze proefperiode voor Plug In Pest Free gekozen.

Referentie-pestfree "Zeer tevreden over het product en de service."

Bon Fromage

Lees meer

Beste Simon,

In het najaar heb je bij mij in mijn kaaswinkel een Plug In Pest Free unit geplaatst. De voordelen zijn dat er geen giftige stoffen gebruikt worden en dat alles op een milieuvriendelijke manier gebeurd. Het belangrijkste is dat je met jouw unit de overlast van muizen oplost.

Ik ben zeer tevreden over het product en de service.

Met vriendelijke groet
Ton Bens
Bon Fromage

Referentie-pestfree "Prima samenwerking met professionele adviezen"

La Boulangerie Goossens Vught

Lees meer

Pest Free,

Met nieuwe methodieken brengen ze de hygiëne op een hoger niveau en komen ze met nieuwe oplossingen voor de ongediertepreventie- en ongediertebestrijding zonder het gebruik van gif. Deze preventieve oplossingen en het werken zonder gif in een bakkerij spreekt ons erg aan. Hierdoor zijn we begin 2014 met Simon Vonk in zee gegaan.

Gifvrij Plaagdier Management(G.P.M.) heet het totaalconcept tegen overlast van ongedierte. De hygiëne is op een nog hoger niveau gekomen en het niveau blijft hoog middels structurele controles. Een prima samenwerking met professionele adviezen.

Wij zijn tevreden over de resultaten en de service van Pest Free.

La Boulangerie Goossens Vught.
Arthur en Jeroen

Referentie-pest-free "Enthousiast na een proefopstelling."

Café Restaurant Floor te Rotterdam

Lees meer

22 OKTOBER 2013

Café restaurant Floor kiest ook voor extra bescherming tegen ongedierte met Plug In Pest Free. Café Floor is een restaurant dat direct aansluit aan de Rotterdamse Schouwburg midden in het centrum van Rotterdam.

Ongeveer 6 maanden geleden kwamen Café Restaurant Floor en Plug In Pest Free met elkaar in contact. Pest Free was op dat moment in de opstart fase en zocht enkele horeca gelegenheden om een samenwerking aan te gaan.

Samenwerking om te laten zien dat er ook hele goede alternatieve manieren zijn om ongedierte te weren zonder gebruik van giftige stoffen.

Café Floor is een voorstander van milieuvriendelijke preventieve maatregelen en zei direct ja tegen een proefopstelling. Na een proef van 6 maanden heeft Floor gekozen voor extra preventieve bescherming die duurzaam en milieuvriendelijk is.

Wij zijn erg blij en trots om Café restaurant Floor tot ons klantenbestand te mogen rekenen.

Café Floor is een soort grand café met een gezellige stadstuin. Er worden heerlijke biologische producten geserveerd en goede service staat er hoog in het vaandel. Zeker de moeite waard als u in het centrum van Rotterdam vertoefd.

Referentie-pest-free "Prettig contact en een perfecte oplossing!"

Grachtenpand Utrecht

Lees meer

Ruim 22 jaar geleden betrokken wij een groot grachtenpand in Utrecht. Het pand is uit het bouwjaar 1860 met hoge stucplafonds en oude houten vloeren. We hebben in de loop der jaren heel veel last gehad van muizen, naderhand kwamen daar nog eens zilvervisjes bij. De keukenvloer werd elke dag gedweild, de kast met flesjes en potjes twee keer per week schoongemaakt. Je kon gewoon zien dat er muizen hadden gelopen, muizen-urine en muizenkeutels. Ook in de pannenla troffen we regelmatig muizenkeutels aan.

Allerlei muizenvallen, korrels etcetera aangeschaft. We vingen wel eens een muis, maar het probleem bleef.

Begin september 2013 belde een vriendin die een folder van Plug In Pest Free in de bus had gekregen. Ik ben gaan Googelen en zag dat het een nieuw apparaat was, dat onlangs op de Nederlandse markt was gebracht.

Ik ben meteen gaan bellen en François van Iersel maakte nog een afspraak voor diezelfde week

Wellicht was ik door de omstandigheden wanhopig geworden. Er lag voor de zoveelste keer een dode muis te stinken op het verwarmingselement van de koelkast.

Ik zag meteen dat het goed was met het product en met François. Hij heeft mijn huis geïnspecteerd en adviseerde twee units in de stopcontacten te plaatsen.

Eén in de keuken en één op de slaapkamer. Hij beloofde mij niet dat ik direct van het probleem af zou zijn. Wel op den duur omdat het een oud grachtenpand is. De muizen zouden door de verandering van het elektromagnetisch veld niet meer gaan nestelen. Het betrof natuurlijk wel een groot en oud pand, met diverse gaten in vloeren en nestelmogelijkheden tussen de plafonds.

Van de week heb ik François gemaild en gezegd dat ik helemaal tevreden ben.

Tot nu toe hadden we mailcontact over de stand van zaken. Pas tegen december 2013 begon ik het gevoel te krijgen dat het muizenprobleem minder begon te worden. De zilvervisjes waren al eerder verdwenen.

Het contact met François verliep uitermate prettig. Hij heeft de units zelf geïnstalleerd. Hij was in het volste vertrouwen het muizen en zilvervisjes probleem op te kunnen lossen.

Er was geen enkel gepush om de units te kopen.

Een zeer tevreden klant!

Referentie-pestfree "Het uiteindelijke resultaten zijn bijzonder goed"

Edo van Dinercafé Nul 73 in 's Hertogenbosch

Lees meer

Geacht Pest Free team,

Begin dit jaar hadden wij ons eerste contact. Afgelopen zomer zijn wij in NUL 73 gestart met jouw nieuwe aanpak om de hygiëne bij mijn restaurant op een hoger niveau te brengen en te houden.

Tegelijkertijd breng je de mogelijke overlast van ongedierte, die immers in de binnenstad altijd aanwezig is, op een prima niveau en maak je mijn personeel enthousiast door jouw manier van werken. Het past in mijn idee van verdere professionalisering waarbinnen de algehele hygiëne een prominente plaats inneemt.

Een totaalconcept (zoals jij dit noemt) van structurele controles met advisering om het restaurant op meerdere vlakken op een hoger niveau te brengen en te houden. Hygiëne -adviezen, werings-maatregelen, nieuwe gifvrije oplossingen bij eventuele overlast van ongedierte en, zeker niet onbelangrijk, het is een prima samenwerking.

Het werken met gif is niet meer nodig want jij lost de problemen met jouw aanpak veel beter op.

Bij de start, een presentatie aan mijn personeel, was super. De uiteindelijke resultaten zijn bijzonder goed: een verbetering van de hygiëne, enthousiast personeel, de mogelijke overlast van ongedierte kan van meet af aan worden beheerst en gif als bestrijdingsmiddel is in mijn restaurant geen optie (meer).

Iedereen bij NUL 73 is bijzonder tevreden over de wijze waarop Simon bij ons werkt.

Een tevreden eigenaar van lunch- and dinercafé NUL 73 in ’s-Hertogenbosch (tegenover de St. Jan)

Edo van der Kruijs

Referentie-pestfree "Onze ogen zijn open gegaan en maken dankbaar gebruik van deze werkwijze"

Bakkerij Turkiyem Oss

Lees meer

Pest Free 31 maart 2015

Bij de start was iedereen zeker sceptisch. Simon komt namelijk met totaal nieuwe ideeën en oplossingen voor ongediertepreventie en ongediertebestrijding.

Middels een workshop en adviezen opent hij de ogen van iedereen in het bedrijf. Samen met François zorgt hij ervoor dat ook de hygiëne op een hoger niveau komt en blijft. Wij zijn als bedrijf bijzonder tevreden dat Turkiyem in zijn totaliteit op een hoger niveau is gebracht.

Bewustwording, samenwerking, systematisch werken en een verbetering van de structuur in ons bedrijf is kort samengevat hoe zij werken.

Bij Turkiyem zijn onze ogen open gegaan en maken we dankbaar gebruik van deze nieuwe werkwijze.

Bedankt voor de inzet en de professionele adviezen.

Mehmet Celic

Turkiyem in Oss

Referentie-pestfree "Tevreden over de manier van werken van Pest Free"

Thermaflex Waalwijk

Lees meer

Beste Simon,

Eind 2013 heb jij bij Thermaflex Isolatie B.V. de eerste Plug In Pest Free Pro units geïnstalleerd. Dit jaar heb jij ons in de kantoorruimtes Pest Free Pro units geïnstalleerd. Wij hebben in deze ruimtes geheel geen overlast van muizen meer.

Dit jaar heb je in de bedrijfshallen bij Thermaflex meerdere gifvrije EKO 1000 systemen geplaatst. Het grote voordeel is dat je de overlast van ongedierte beheersbaar hebt gemaakt zonder met gif te werken.

Wij zijn zeer tevreden over jouw manier van werken namelijk het beheersbaar maken maar ook houden van de overlast van ongedierte middels :

  1. het houden van structurele hygiëne-bedrijf- controles met professionele adviezen om de hygiëne op niveau te houden.
  2. werings-adviezen- en maatregelen met tips voor het personeel
  3. moderne nieuwe gifvrije methodes om overlast van ongedierte te voorkomen en te bestrijden
  4. directe en duidelijke communicatie

Met jouw nieuwe aanpak om overlast van ongedierte beheersbaar te maken en te houden lever je niet alleen maatwerk af maar zijn de resultaten van je werk bij Thermaflex Isolatie B.V. In Waalwijk bijzonder goed te noemen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Ritman(teamleider technische dienst)

Arjan Spapens(vervangend teamleider technische dienst)

Referentie-pestfree "Optimale service en fantastische werking"

Stadscafé de Smidse in 's Hertogenbosch

Lees meer

Dit bericht kreeg een van onze vertegenwoordigers binnen op 18 Oktober 2013

Beste Simon,

Ik kan niet anders dan positief zijn over jullie product “ Plug In Pest Free “ Tot op heden is de last niet meer of vrijwel niet meer. Ook de service was optimaal. Wij hopen voorgoed geholpen te zijn.

Met vriendelijke groet,

Loek De Graauw

Referentie-pest-free "Sinds Plug In Pest Free geen last meer van muizen"

The Ritz Hotel - Londen

Lees meer

Ik wil graag zeggen dat we nu sinds 3 jaar geen meldingen meer hebben van muizen in onze gebouwen. We werken nu 3 jaar met units van Plug-In Pest Free. Ik zal niet aarzelen om aanbevelingen te doen voor andere gebouwen.

Referentie-pestfree "Wij bevelen de units zonder aarzelen aan."

Universeel papier en kunststoffen

Lees meer

Gewoon een notitie om u te laten weten dat wij apparatuur van Plug-In Pest Free hebben aangeschaft voor onze fabriek en kantoorruimtes. We hebben geen knaagdieren en kakkerlakken meer gezien in deze ruimtes. Wij monitoren constant om de effectiviteit te controleren, omdat we een grote hoeveelheid gereed papier op voorraad hebben staan. We kunnen ons niet veroorloven om niet waakzaam te zijn. Ratten en muizen zijn niet welkom in onze winkels omdat ze daar grote schade aanrichten met als gevolg financieel verlies. Als het nodig is vervangen wij absoluut deze units voor nieuwe en zullen niet aarzelen om Plug-In Pest Free aan te bevelen.

Referentie-pestfree "Het werkt en onze katten hebben er geen last van."

Lou Fornier - Rosmalen

Lees meer

Wij hadden periodiek last van muizen in de keuken. Totdat wij kennis maakten met de Pro Unit. Dit product werkt nu bijna een maand en ons probleem van muizen is volledig verdwenen. En onze katten hebben er helemaal geen last van. Dus wij zijn heel tevreden over dit milieuvriendelijke product.

Referentie-pestfree "Zeer tevreden!"

Bart van Doorn

Lees meer

Hier bij wil ik Bart van Doorn  iedereen laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de Domestic unit van Plug-In Pest Free Nederland  na een paar weken hadden wij geen muizen meer in huis. Wij wonen vrij achteraf in een bosrijk gebied . Wij hebben veel producten geprobeerd maar niks werkte totdat we pestfree kochten.

Referentie-pest-free "Vanwege onze hondjes geen vergif, binnen 14 dagen verlost van muizen"

Mel van D uit Den Bosch

Lees meer

Wij hebben met enige regelmaat muizen op onze zolder en die hoor je dan lopen s`nachts. Ook lagen er zichtbaar keutels en er was zelfs een nest gebouwd tussen dekens die wij op zolder hadden liggen. Via een vriend zijn wij in contact gekomen met Plug-In Pest Free en wij hebben direct een Domestic unit besteld. Vanwege onze Chihuahua hondjes willen wij absoluut geen vergif neerzetten. Binnen 14 dagen hoorden wij niets meer op zolder en de keuteltjes zijn er ook niet meer.

Referentie-pest-free "Iedereen zou er een moeten hebben"

Lydia van Haasteren uit Rotterdam

Lees meer

De Plug- In Pest Free is zo veilig als wat. Bij mij gaf de unit ook nog eens een gevoel van vrijheid nadat ik daarvoor met een lamp aan ging slapen en bij ieder geritsel het plafond en de vloer af loerde of ik ze ergens zag. Na het plaatsen wist ik dat het goed was en dat stelde mij gerust. Mijn muizenplaag in mijn huis is zo goed als over. Graag zou ik zien dat andere bewoners en/of portieken ook zo’n unit zouden krijgen. Ik hoop  dat wij dat met elkaar mogelijk kunnen maken, want bij mij zijn ze wel zo goed als weg maar in de andere huizen niet.

Referentie-pestfree "Overstag met de niet goed geld terug garantie en nu muisvrij"

Horeca ondernemer Noord-Brabant

Lees meer

Na een verbouwing hadden wij wat last van muizen. We zijn deze gaan bestrijden door het plaatsen van lokdoosjes met gif. Dit mocht echter niet baten.

Na enige tijd kwamen wij in contact met een vertegenwoordiger van Plug-In Pest Free Nederland. Hij adviseerde ons een Pro unit. We hadden er weinig vertrouwen in, maar we kregen garantie en ons geld terug als het niet zou werken. We zijn het gaan proberen en langzaam maar zeker zagen we steeds minder keutels.

Na 14 dagen belde ik de vertegenwoordiger op met de mededeling dat er geen keuteltjes meer te bekennen waren. Inmiddels is dat een aantal maanden geleden . De unit is bij ons medio oktober 2012 geplaatst.

Referentie-pestfree "Goedkoper dan een bestrijdingsbedrijf."

Banketbakkerij in Capelle Aan Den IJssel

Lees meer

We hadden in onze banketbakkerij niet echt veel last van muizen, maar af en toe zagen we er eentje wegschieten. Op een beurs kwamen wij in contact met ”Plug In Pest Free” en hadden daar een folder meegekregen. Later een Pro unit besteld en heb die midden in het pand ingeplugd.

Vanaf die tijd hebben we niets meer gezien en blijft alles lekker schoon. Zijn heel erg blij dat er geen giftige stoffen meer gebruikt hoeven te worden. Zelfs op onze bovenwoning nemen we niets meer waar. Kortom: deze oplossing is aan te bevelen en is voordeliger dan een bestrijdingsbedrijf te laten komen.

Referentie-pest-free "Verlost van de muizen die iedere nacht feest vierden!"

G. Bonnemaijers

Lees meer

Na vele slapeloze nachten ben ik eindelijk verlost van de muizen die onder mijn dak elke nacht een feestje vierden!
Al vele middelen geprobeerd en met toch beetje sceptisch gevoel heb ik 3 weken geleden de Plus in Pest Free Domestic Unit geplaatst.
Al ruim 1 week is er geen muizenactiviteit meer te bespeuren! Ik ben dus zeer tevreden en zou het iedereen willen aanbevelen. G Bonnemaijers.

Referentie-pest-free "Wij zijn op de goede weg"

Ben van een studentenhuis in Antwerpen België

Lees meer

Op 20 juni 2013 23:38 schreef Ben Ben het volgende

Mijnheer van Iersel,

Hartelijk bedankt voor uw interesse. Bij navraag onder onze huurders bleek dat ‘zolang het apparaatje aan staat de muizen stil zijn, maar van zodra het uitstaat…’. Wij hebben hen natuurlijk onmiddellijk op de hoogte gebracht van het feit dat de Plug In Pest Free continu in het stopcontact moet blijven, maar hebben t.z.t. kunnen vaststellen dat op het gelijkvloers de bekende sporen van muizen er nauwelijks nog waren. Het ziet er dus naar uit dat we op de goede weg zijn.

Ik wens u nog veel (tevreden) klanten toe. Zo kan ook u als een tevreden man door het leven gaan.

Hartelijke groet.

B.S.

Referentie-pest-free "Dit hadden we veel eerder moeten doen!"

Mevrouw van Rooij

Lees meer

Mevrouw van Rooij schreef op 8 augustus op onze FaceBook pagina

Wij hebben dit nu sinds 3 mnd. We zijn ondzettend tevreden. Geen last meer van muizen. Super geweldig. En we hadden ook veel last van zilvervisjes, ook helemaal weg. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Nogmaals helemaal super. Raad dit iedereen aan, die hier last van heeft. Plug In Pest Free.

Groetjes

Referentie-pestfree "Nooit meer een muis gezien!"

Patrick van Zonsbeek

Lees meer

Echt een aanrader had zelf last van muizen sinds dat François een apparaat heeft geplaatst nooit meer een muis gezien.

Referentie-pestfree "Succes na geduld en vertrouwen"

Ben van Kamerverhuur Antwerpen - België

Lees meer

13-10-2013 Mijnheer Van Iersel, goeiedag,

Hartelijk bedankt voor uw interesse. Onze kamers zijn alle vijf verhuurd. Wij hebben dit jaar een Nederlandse (Jawel!-), een Limburgse en een Poolse verdieping. Daarmee is deze studentenwoning een weerspiegeling van de globaliserende maatschappij waarin wij leven.

Wat de muizen(issen) betreft, kan ik u het volgende melden: tot een drietal weken na de installatie van de derde eenheid (Ik meen mij te herinneren dat u ons die eind augustus toegestuurd heeft.) hebben wij een -weliswaar bescheiden- hoeveelheid ontlasting aangetroffen op het gelijkvloers. Ook een koekjestest in het midden van elke kamer (met gesloten deur), leerde ons dat onze kleine bezoekers nog opdoken op het gelijkvloers en in de achterkamer van de eerste verdieping. Ondertussen echter -en dan nu het goede nieuws!- zijn onze huurders vier weken daar en hebben wij nog niets van hen gehoord m.b.t. het muizenprobleem.

UPDATE: 12-11-2013 Mijnheer van Iersel,

Sinds ons laatste contact hebben wij geen enkele opmerking ontvangen van onze huurders i.v.m. de eventuele aanwezigheid van muizen in huis. Plug In Pest Free heeft daarmee wat ons betreft zijn efficiëntie bewezen.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw geduld en vertrouwen. En verder wens ik u nog veel succes met uw onderneming.

Ben

Referentie-pest-free "Van een serieuze muizenplaag, naar geen muis meer te vinden"

Familie Donders Ammerzoden

Lees meer

In het voorjaar dit jaar ontdekte we “op zolder” muizen keutels en niet te weinig ! Binnen 2 dagen hadden we 4 muizen gevangen met klemmen dus een serieus probleem. Gelukkig sloeg het weer om en werd het warmer buiten zodat onze huisdieren niet meer naar binnen hoefde voor de kou. Begin augustus van dit jaar kwamen de muizen toch weer naar binnen en vonden we keutels. Op 8 augustus hebben we een Pro Unit gekocht en geplaatst. Gelukkig is het hier in eerste instantie niet erger geworden na het plaatsen van de Pro Unit. Tot op heden geen keutels meer gevonden en hopelijk blijft het zo…. Dus een aanrader voor iedereen die last heeft van muizen….

Referentie-pestfree "Een veilige manier van ongediertebestrijding"

Pilkington's 's Hertogenbosch

Lees meer

Beste Simon,

Afgelopen zomer heb jij bij ons in het restaurant Plug In Pest Free units geplaatst. Het grote voordeel vind ik dat er geen giftige stoffen meer gebruikt hoeven te worden om ongedierte te bestrijden en dat alles op een milieuvriendelijke manier gebeurd. Daarnaast is het een hele veilige manier van ongediertebestrijding. Wij zijn grotendeels van onze klachten af en zijn erg tevreden over het product en de service. Voor iedereen die op een milieuvriendelijke en veilige manier ongedierte wil bestrijden beveel ik jullie aan.

Met vriendelijke groet,

Robbert Okkerman Pilkingtons.

Referentie-pestfree "Geen muis meer gezien, we raden dit iedereen aan"

Prince of Wales Hotel - Londen

Lees meer

Wij hebben onlangs 2 Plug-In Pest Free units geïnstalleerd in ons hotel en ze hebben zeker goed werk gedaan voor ons. Wij of iemand anders van het personeel hebben sinds geruime tijd geen muis meer gezien. Ze zijn zeker allemaal verdwenen. Wij raden het iedereen aan.

Referentie-pest-free "We vergeten dat we ze hebben, het werkt en de units zijn onderhoudsvrij"

De Zuid Afrikaanse brouwerij

Lees meer

Dit dient als een bevestiging dat Rosslyn Breweries Plug-In Pest Free apparatuur heeft geïnstalleerd in de verpakkingsafdeling. Dit is een groot succes. Wij hadden specifieke probleem gebieden met grote zorg.  Ratten aten van onze electrische bedrading. Als een high-tech fabriek met een productieruimte hadden we iets nodig dat de Ratten zou elimineren zonder onze technologie te storen. Plug-In Pest Free heeft dat voor ons gedaan. De units zijn zonder onderhoud en eenvoudig te installeren. Nu zijn  we vergeten dat we ze hebben.

Referentie-pestfree "Wij hebben veel baat bij Plug In Pest Free en raden het aan."

PJ's Restaurant - Londen

Lees meer

Deze brief is om te verifiëren dat PJ`s Restaurant, Convent Garden sinds 8 jaar met Plug-In Pest Free werkt. Het Plug-In Pest Free bedrijf heeft ons voorzien van Plug-In Pest Free units om van ons muizenprobleem af te komen tijdens de herontwikkeling van het Royal Opera House project. Het systeem is een groot succes en we gebruiken de apparatuur tot op de dag van vandaag. Wij hebben de laatste jaren deze apparatuur aan diverse bedrijven aanbevolen en ook die hebben allemaal baat bij de units.

Referentie-pest-free "Inpluggen en je hebt geen omkijken meer naar."

BUPA Ziekenhuis Bushy - Londen

Lees meer

Na een recent onderzoek van de Gezondheidsinspectie wilde ik u laten weten dat met apparatuur van Plug-In Pest Free een beter resultaat is behaald. De probleem gebieden zijn nu in orde.

Je kunt je voorstellen dat het Bupa ziekenhuis geen problemen wil met Ongediertebestrijding. Het belangrijkste voor ons is als het eenmaal aangesloten is dat je het dan kunt vergeten. En dat bevalt me.

Referentie-pestfree "Ik heb geen zilvervisje meer gezien!"

Sjef I uit Rosmalen

Lees meer

Sinds een week heb ik een Plug In Pest Free Domestic unit en heb sinds het inpluggen geen Zilvervisje meer gezien.

Groet, Sjef 29-04-2013

Referentie-pestfree "Het werkt perfect"  

Studentenkamer Amsterdam

Lees meer

Ik heb eigenlijk dezelfde ervaring als Manon. De eerste dagen hoorde ik de muizen wel iets meer lopen en bewegen, maar nu hoor ik helemaal niets meer. En ik hoor ze dus ook niet meer tussen de plafonds lopen Dus volgens mij werkt het perfect!

Referentie-pestfree "Het werkt, ik hoor ze niet meer in het plafond"  

Studentenkamer Amsterdam

Lees meer

Hoi Peter.

Ik heb niks meer gevonden/gezien, dus volgens mij werkt het prima! Ik heb ze ook niet meer in het plafond horen lopen..

Er staat alleen op het doosje dat het apparaatje de hele tijd moet knipperen, maar dat doet ‘ie niet altijd, soms brandt ‘ie constant

Referentie-pest-free "Wij hebben alles al geprobeerd maar niks hielp meer. Totdat ik de Plug In Pest Free Domestic kreeg"  

Karin uit Maastricht

Lees meer

Al jaren hebben wij in ons wijk blauw dorp gelegen te Maastricht last van muizen. Onder onze huizen liggen namelijk de kazematten wat vroeger gebruikt werd tijdens de oorlog. In die kazematten leven dus muizen en die komen dus ook via die gangen tot onze huizen.

Ik had ze overal in huis zitten van zolder tot de schuur die is aangebouwd aan het huis. Zelfs het cement tussen de stenen buiten hebben ze opgegeten en onder het huis een nest gemaakt…….Wij hebben alles al geprobeerd van muizenvallen tot gif wat wij kregen van de stad Maastricht maar niks hielp meer.

Totdat ik de Plug In Pest Free Domestic kreeg.

In het begin merkte ik niks ervan maar na 3 weken hoorde ik al niks meer tussen de plafond van de huiskamer. Daarna na heb ik het uitgeprobeerd door een zak voer op de vloer neer te zetten, normaal gesproken was dat iets van 1 dag en dan hadden ze de zak kapot geknaagd.

Maar na drie dagen was de zak dus nog altijd heel, geen muis wat eraan gezeten had. Wel had ik de muizen nog in de tuin zitten daar rende ze van hot naar haar…..Maar na 6 weken heb ik helemaal niks meer gezien en gehoord

Ook hadden we last van kakkerlakken in de tuin maar zelfs die waren verdwenen na 3 weken.

Nou Plug In Pest Free ik dank u uit de grond van mijn hart.

Referentie-pest-free"Een perfect resultaat en op een diervriendelijke wijze"
Mevr de Wit Rosmalen

Lees meer

Beste meneer.

Hierbij wil ik even laten weten,dat ik versteld sta van het resultaat van uw Domestic apparaat.
Mijn zus had al heel lang last van muizen onder de vloer.
daar werd ze s,nachts zelfs wakker van.

Na een telefoontje naar u, bent u het apparaatje wezen plaatsen,en na een paar dagen waren de eerste
resultaten al merkbaar en de muizen minder.
Ook het gegeven dat u zelfs een proef periode het apparaat gewoon hebt laten staan ,in afwachting van het resultaat
geeft maar aan dat er veel vertrouwen in is.

Nu na een tijdje zijn al de klachten verdwenen, en de overlast helemaal weg.

Een perfect resultaat en op een diervriendelijke wijze, ook een groot pluspunt geen klem of iets dergelijks nodig.
Ik kan iedereen die last heeft van ongedierte , aanraden met pestfree contact op te nemen.

Wij zijn van de klachten af en heel erg tevreden.
Bedankt voor de service, en veel succes.

Mevr de Wit
Rosmalen.

Kenniscentrum dierenplagen logo
Brancheorganisatie PLAN logo