// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Retourinstructies

Retourinstructies - Het retour sturen van producten

 

Ik betreur dat Plug In Pest Free voor jou niet het gewenste resultaat heeft bereikt. Dit kan een aantal oorzaken hebben. Graag zou ik die met je bespreken als jij dat ook wilt. Soms is een kleine verandering een groot verschil. Als jij daarvoor open staat kun je mij bellen op 06-47831301. Als ik niet aanneem dan bel ik je altijd terug.

Ik ben professioneel ongediertebestrijder en heb me gespecialiseerd in het bestrijden van muizen en ratten zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Ik stel het erg op prijs als er iets niet naar wens is dat je contact met mij opneemt. In 98% van de gevallen lossen wij overlast van muizen in huis op zonder giftige bestrijdingsmiddelen.

Wil je een product binnen de retourtermijn terug sturen dan is dat altijd mogelijk. Je dient dit van te voren aan te melden via [email protected] zodat wij weten dat er een product terug komt. Voor meer info over de retourtermijn, zie de pagina: Retour en teruggave beleid Plug In Pest Free

Verzenkosten en eventuele verzekering komen voor eigen rekening. Vermeld, inndien mogelijk, duidelijk leesbaar je volledige naam, adres en IBAN nummer. Na het testen van het product zullen wij je het aankoopbedrag terug storten op het door jou opgegeven IBAN nummer (indien toegevoegd, anders wordt het geld terug gestort op de rekening gebruikt bij aankoop).

Producten die beschadigd zijn worden mogelijk niet vergoed we streven naar vergoeding naar everedigheid. Wij zullen daar direct een foto van maken en je daarvan op de hoogte brengen. Het is raadzaam dat je zelf ook een foto maakt als je denkt dat er beschadigingen op zitten. Doe het product in een doosje en verpak het goed.

Doe er, indien mogelijk, een briefje bij met je naam, Iban nummer en je bestelnummer.

Retouradres:
Pest Free Benelux
Orchideeënstraat 18
5241 AH Rosmalen

Advies

Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor advies. Ongeacht of je iets retour stuurt of niet. Voor ons is het belangrijk dat het milieu wordt gespaard. Dit kan doordat er geen giftige bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Hiervoor is het nemen van duurzame maatregelen van groot belang zodat jou ongedierteprobleem voor de langere termijn wordt opgelost of onder controle blijft. Wij helpen je daar graag bij.

Duurzame ongediertepreventie

Duurzame ongediertepreventie omvat een aantal essentiële maatregelen namelijk : opsporen oorzaak, weringsmaatregelen en preventie maatregelen. Op mijn blog schrijf ik wekelijks artikelen die helpen met het verduurzamen van ongediertebestrijding. Wist jij dat er in Nederland elk jaar bijna 800.000 kilogram muizengif en rattengif wordt verbruikt ? Dit heeft een enorme impact op ons milieu. Met duurzame ongediertepreventie kan er heel veel bestrijdingsmiddel minder worden gebruik.