// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

RVS wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet

RVS wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet is het alternatief voor bijenbekjes. Dit gaas is op maat te maken en bijenbekjes niet. Dit gaas past dus altijd en is gemakkelijk te verwerken. Woningen en bedrijfsgebouwen zijn voorzien van spouwmuren. Ventilatie in een spouwmuur is van essentieel belang, omdat er anders vochtproblemen kunnen ontstaan met schimmelvorming als gevolg. Schimmelvorming kan een bedreiging voor je gezondheid zijn, en is daarom ongewenst. Rvs wering gaas is bij uitstek geschikt voor het afdichten van openingen met behoud van ventilatiefunctie waardoor schimmelvorming geen kans krijgt.

RVS wering gaas - muizengaas of afdichtingsnet is een universeel product voor het afsluiten van ventilatie openingen, naden en kieren in gebouwen. De grote voordelen van dit product zijn dat de ventilatiefunctie van deze openingen behouden blijft, en dat beestjes zoals muizen, ratten en wespen niet meer je spouwmuur in kunnen.

Toepasbaarheid RVS wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet

De toepasbaarheid van dit product is heel divers. Het is heel eenvoudig aan te brengen en vast te zetten. Afhankelijk waar je het voor wilt gaan gebruiken kun je het vast zetten met schroeven, kit of gewoon ergens tussen klemmen. Ventilerend afdichten van gaten en spleten bij dakpannen, nokvorsten, boeiboorden, gevelbeplating, kanaal- en leidingdoorvoeren en van ventilatievoegen is een kinderspel met dit flexibele product. Dit gaas is ook perfect toepasbaar bij een open spouw onder de dakaansluiting of voor het flexibel afsluiten van open gehouden dilatatievoegen in gevels.

Producteigenschappen van RVS wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet

De producteigenschappen van dit gaas om ongewenste beestjes duurzaam de weg naar binnen af te sluiten zijn:

 • Hoge professionele kwaliteit materiaal, namenlijk RVS-316. (RVS 316 is een austenitische roestvast staal legering met uitstekende corrosiebestendigheid. RVS 316 bestaat uit 16% chroom, 10% nikkel en 2% molybdeen. De 316 kwaliteit wordt ook wel de marine kwaliteit genoemd door de bestendigheid tegen zoutcorrosie).
 • Duurzaam
 • Weersbestendig
 • Geschikt voor wering van muizen, ratten, wespen, vleermuizen, marters en vogels
 • Soepel om te verwerken
 • Eenvoudig om te verwerken
 • Gemakkelijk op maat te knippen
 • Goed te modelleren naar de juiste pasvorm
 • Standaard maten van 5 en 15cm breedt

RVS wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet is uiterst duurzaam en weersbestendig. Het heeft een fijne draadstructuur en is zeer gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is het simpel en soepel in allerlei vormen te vouwen en te rollen. Je kunt het op maat knippen met een gewone schaar. Of je het nu moet knippen, vouwen of je hebt rolletjes nodig……..het is allemaal mogelijk met dit gaas.

Bevestigingsmethoden van RVS wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet

Afhankelijk van waar je het voor nodig hebt kun je dit gaas vastzetten. De ondergrond speelt daarbij een rol, en of je het kunt klemmen of niet. Dit gaas kan bevestigd worden met spijkers, kit of schroeven en je kunt het klemmen. Bij ventilatievoegen in je spouw kun je het heel eenvoudig klemmen. Je knipt het eerst op maat, en let daarbij op dat je het ietsje groter knipt dan de hoogte van de open voeg. Dit zorgd ervoor dat het steviger in de open voeg blijft zitten. Vouw het voorzichtig en schuif het met een plamuurmes in de open ventilatievoeg.

rvs wering gaas 15 cm breed

rvs wering gaas 15 cm breed

Afhankelijk van waar je het voor nodig hebt is het verkrijgbaar in 2 standaard maten, namelijk:

 1. 5 cm.
 2. 15 cm.

rvs wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet

Waarom weren van ongewenste beestjes

Weren van ongedierte is een cruciaal onderdeel van duurzame ongediertepreventie. Mijn motto is altijd “ Voorkomen is beter dan bestrijden” Weren van ongewenste beestjes doe je zowel binnen als buiten. Je voorkomt dat ze gemakkelijk naar binnen kunnen komen en dat ze zich gemakkelijk door je huis of bedrijfspand kunnen verplaatsen. Des te moeilijker dat jet het ongewenste beestjes maakt, des te eerder zijn ze bij je weg, des te eenvoudiger zijn ze te vangen en des te eerder kun je ze verjagen. Ontneem ze hun bewegingsvrijheid en ze zullen het niet erg fijn bij jou in de buurt vinden.

Zelf doen of laten doen

RVS wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet is heel eenvoudig zelf aan te brengen en vast te zetten. Ben jij niet zo handig, heb je geen tijd of heb je er geen zin in dan is het ook mogelijk dat wij het voor je doen.

Waarom ongediertepreventie zo belangrijk is.

Kijk op deze link naar rvs wering gaas - muizengaas - afdichtingsnet.

Heb je vragen over dit product stel ze dan hieronder in het commentaarveld.

Reacties

wering gaas rvs 5 cm

Naam: Trees van Vliet
Datum 27-07-2019 12:19

Beste meneer/mevrouw,
Hoeveel meter wering gaas van 5 cm heb je nodig voor 200 ventilatie voegen? Opening is 5 cm.
Hoor van U.
Hartelijke groet,
Trees van Vliet

wering gaas rvs 5 cm

Naam: François van Iersel
Datum 23-09-2019 07:20

Beste Trees, Hartelijk dank voor je bericht. Voor het dichten van 200 ventilatievoegen van 5 cm heb je 200 x 5 cm nodig en dat is 1000 cm oftewel 10 meter. Hartelijk dank en vriendelijke groet Francois

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.