// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Spinnen bestrijden - Niet doen - Verjagen is beter

Spinnen bestrijden met anti spinnen spray van Pest Free werkt eenvoudig en iedereen kan het zelf doen.

Spinnen zijn een doorn in het oog van veel huiseigenaren en bedrijven. Heb je een mooi pand en dan wordt het vervuild door spinnen, spinnenwebben en spinnen rag. Raam- en deurkozijnen, ramen, muren en verlichting komen er verschrikkelijk uit te zijn met al die spinnen en hun spinnenwebben. Gelukkig is er een oplossing die zeer effectief is, en dat is de Pest Free anti spinnen spray.

spinnen%20bestrijden%20insect%20stop%20pro.jpg

Je spinnenprobleem duurzaam oplossen

Wordt jij er ook zo vervelend van, om steeds maar weer de ragebol te moeten pakken om die spinnenwebben weg te nemen? En dat je dit ook nog eens steeds dient te blijven herhalen? Zoek je een duurzame oplossing voor je spinnenprobleem? De online ongediertebestrijder helpt je met GRATIS advies en hulp.

Zelf spinnen bestrijden met anti spinnen spray

Zelf spinnen bestrijden met anti spinnen spray is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ik ga je hier als professioneel ongediertebestrijder stap voor stap uitleg geven hoe je dat zelf het beste kunt doen.

  1. Haal alle spinnenwebben voorzichtig met een ragebol weg. Zet deze uit in een groenstrook of in je tuin. Spinnen zijn nuttige beestjes en ze ruimen veel insecten op waar je anders ook last van kunt krijgen. Spinnen zijn beschermd en derhalve mag je ze niet doden, en het is ook niet nodig.
  2. Probeer ingekapselde spinnennesten te vinden en zet deze ook uit in een groenstrook.
  3. Verwijder zoveel als mogelijk alle insecten en uitwerpselen van insecten en spinnen die op je kozijnen en ramen zitten.
  4. Spray alle te behandelen delen in met anti spinnen spray.

Overal waar je last hebt van spinnen kun je behandelen met anti spinnen spray. Je kunt hierbij denken aan kozijnen, muren, wanden, verlichting, tuinset, schuurtjes, boot, caravan, camper en nog veel meer. Spinnen bestrijden is zoals je ziet heel eenvoudig en heel goed zelf te doen.

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Hoe werkt zelf spinnen bestrijden met anti spinnen spray

Spinnen bestrijden is eigenlijk een verkeerde term. Je kunt beter spreken van spinnen weren, en dat is ook de reden dat je eerst alle spinnenwebben, nesten en resten weg dient te halen. Daarna inspuiten met anti spinnen spray en op laten drogen.

Het residu dat achterblijft als een soort flinterdun filmlaagje weert spinnen, en zorgt ervoor dat ze geen grip meer hebben op de plekken die je hebt ingespoten. Een ander groot voordeel is dat andere insecten ook niet graag meer op de plekken komen die behandeld zijn.

Hoe vaak een behandeling uitvoeren

Je dient een behandeling zoals omschreven minimaal 2 keer per jaar uit te voeren in de maanden april / mei of juni en in de maanden augustus  / september. Ik adviseer je om anti spinnen spray minimaal in april en september aan te brengen. Eventueel een behandeling in januari zal het resultaat absoluut ten goede komen.

  • Wat heb je nodig

Je hebt Pest Free anti spinnen spray Insect Stop Pro nodig en een drukspuit om het product aan te brengen op plaatsen die je wilt behandelen. De anti spinnen spray is gebruiksklaar. Vul een drukspuit en ga te werk zoals hierboven omschreven.

100% biologisch afbreekbaar en niet giftig

Spinnen bestrijden met anti spinnen spray is 100% biologisch en niet giftig. Je kunt dit product dus veilig gebruiken.

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

spinnen%20bestrijden%20-%20spinnewebben%20tegen%20raam.jpg

Wordt jullie showroom, boot, caravan, camper of restaurantraam ook geteisterd door spinnen? Volg de stappen zoals hierboven omschreven en je spinnenprobleem wordt opgelost. 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.