Overslaan en naar de inhoud gaan

Spinnen verdelgen mag niet. Er is iets beters.

Wettelijk gezien is spinnen verdelgen verboden omdat het een beschermde diersoort is. Heb je last spinnen dan is verdelgen geen goede optie. Gelukkig is dat ook niet nodig omdat er nu een 100% biologisch en niet giftig afweermiddel is.  

Spinnen zijn insecteneters en vangen vliegen, muggen en ander insecten waar wij als mens last van kunnen ervaren. Spinnen zijn dus erg nuttig en het is helemaal niet nodig om ze te doden ondanks dat je er last van kunt hebben.

Spinnen verdelgen

Spinnen verdelgen is bij wet verboden en ook helemaal niet nodig als je weet dat er een heel eenvoudige en duurzame oplossing voor is.

Spinnen soorten

In Nederland en België leven ongeveer 700 verschillende soorten spinnen. Er zijn echter maar een paar soorten bekend bij de mensen, en dat zijn de soorten waarvan men het meeste last ervaart, namelijk:

 1. Kruisspin
 2. Trilspin
 3. Gewone huisspin
 4. Veldtrechterspin

Deze 4 soorten kom je relatief vaak tegen en daarom zijn deze ook de meest bekende soorten.

Spinnen verjagen

Spinnen verjagen is een heel goed alternatief voor spinnen verdelgen. Wil je spinnen verjagen dan is het belangrijk om als volgt te werk te gaan.

 1. Spinnenwebben voorzichtig weghalen en de spinnen die erin zitten vrij te laten in een plantsoen, groenstrook of in je tuin.
 2. Spinnennesten weghalen en deze ook uitzetten zoals hierboven omschreven.
 3. Uitwerpselen van andere insecten verwijderen.
 4. Anti Spinnen Spray behandeling toepassen.

Als je de anti spinnen spray behandeling hebt toegepast dan creëer je een omgeving die spinnen niet prettig vinden en hun webben blijven niet meer kleven en ze hebben geen grip meer op de ondergrond. Spinnen verjagen was nog nooit zo eenvoudig en zelf uit te voeren.

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Hoe werkt Anti Spinnen Spray

Anti Spinnen Spray laat een conserverend laagje achter waardoor spinnen geen grip meer hebben op ondergrond om hun spinnenweb aan vast te maken. Spinnen vinden dat niet fijn en ze zullen weg gaan. Anti spinnen spray werkt werend en afschrikkend.

Bestrijdingsmiddel tegen spinnen

Een chemisch bestrijdingsmiddel tegen spinnen is verboden voor het verdelgen van spinnen. Een goed bestrijdingsmiddel tegen spinnen is het nemen van maatregelen waarmee je je huis of bedrijf minder aantrekkelijk maakt voor deze nuttige beestjes.

Tips tegen spinnen:

 1. Verwijder spinnenwebben regelmatig en zet de spinnen uit in een groenstrook of plantsoen.
 2. Zet buitenverlichting minder vaak aan. Muggen komen erop af, en die staan weer op het menu van spinnen, dus gaan spinnen webben maken bij verlichting.
 3. Maak openingen in je buitenmuur dicht zodat spinnen niet in je spouwmuur kunnen komen.

Anti Spinnen Spray is ook heel effectief tegen:

 • Zilvervisjes
 • Papiervisjes
 • Wespen
 • Vliegen
 • Muggen
 • Dazen
 • Bedwantsen

Spinnen verjagen met Anti Spinnen Spray van Pest Free is eenvoudig zelf uit te voeren. Lees hier hoe je dit 100% biologisch afbreekbaar product zelf eenvoudig kunt aanbrengen. 

Heb je vragen over dit product stel ze dan hier onder in het reactieveld. 

Reacties

Anti spinnen Spray

Naam: Ben Stappers
Datum 04-09-2019 16:34

Vraag hoeveel m2 kan ik met 1 spuitbus behandelen?
het gaat gebruikt worden in een stuurhut van een boot.
m.vr.gr

Anti spinnen Spray

Naam: François van Iersel
Datum 29-10-2019 07:20

Beste Ben, 1 fles is dan ruim voldoende. Je kunt dit product heel goed nevelen. Er hoeven geen dikke druppels te vormen want dan loopt het eraf. Met vriendelijke groet Francois van Iersel

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.