// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Spinnenweb - spinnenwebben voorkomen

Ben jij ook zo bang voor spinnen? Veel mensen zijn bang voor spinnen en kunnen soms panisch reageren als ze een spin zien kruipen. Wees gerust er is een oplossing!

Spinnenwebben ontsieren je huis -etalage - showroom

Spinnenwebben kunnen je huis, showroom of etalage een behoorlijk vies gezicht geven. Spinnen komen vooral voor op plaatsen waar veel prooidieren zitten zoals bijvoorbeeld bij buitenlampen en voor ramen.

Spinnenwebben ontsieren en bevuilen gebouwen, boten, caravan, campers en chalets. Weghalen van spinnenwebben heeft vaak maar een kortstondig effect, omdat je daarmee niet alle spinnen weg haalt en ze dus opnieuw beginnen met het spinnen van een web.

Wist je dat er in een huis wel 1500 spinnen kunnen zitten, en dat daarom het weghalen van spinnenwebben haast een ondoenlijke klus is. Met de Pest Free Anti Spinnen Spray behoort overlast van spinnen tot het verleden.

spinnenesten%20spinnenweb.jpg

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Spinnenweb voorkomen

Door het nemen van weringsmaatregelen kun je spinnenweb voorkomen. Weringsmaatregelen bestaan simpelweg uit het dicht maken van openingen in je buitenmuur. Door openingen in je buitenmuur komen spinnen in je huis, en kunnen ze binnen overlast veroorzaken.

Aan de buitenkant van je huis kun je spinnenweb voorkomen door een omgeving te creëren waardoor spinnen geen grip meer krijgen om hun spinnenweb aan vast te maken. Dit kun je simpelweg doen door een schoonmaakmiddel te gebruiken dat een laagje achterlaat waardoor de ondergrond zo glad wordt dat aanhechten van een spinnenweb onmogelijk wordt.

Spinnenweb voorkomen aan de buitenkant van je huis, voor de ramen van je showroom of voor de ramen van je etalage kun je heel eenvoudig zelf doen. Je haalt eerst de reeds aanwezige spinnenwebben weg met een ragebol. Met een plamuurmesje kun je de spinnennesten afsteken. Zet zowel de spinnenwebben als de spinnennesten uit in een groenstrook of plantsoen. Spinnen zijn zeer nuttige beestjes en doden is niet nodig.

Heb je de spinnenwebben en spinnennesten verwijderd dan kun je met Insect Stop Pro onze anti spinnen spray vervuiling weg halen en daarna met dezelfde spray inspuiten. Insect Stop Pro laat een een residu achter waardoor spinnen geen grip meer krijgen op de ondergrond, waardoor het maken van spinnenweb onmogelijk wordt.

Anti Spinnen Spray

Pest Free Insect Stop Pro is een Anti Spinnen Spray welke 100% biologisch afbreekbaar is, en niet giftig. Je kunt dit product heel eenvoudig zelf aanbrengen en de plaatsen waar je overlast van spinnen hebt behandelen.

  1. Haal spinnenwebben weg met een ragebol.
  2. Haal spinnennesten weg met een plamuurmes.
  3. Zet beide uit in een groenstrook of plantsoen.
  4. Haal vervuiling en uitwerpselen weg met anti insect spray.
  5. Spray de te behandelen plekken in en laat dat gewoon opdrogen.

Lees voor het gebruik altijd even de gebruiksaanwijzing door zodat je de anti spinnen spray op de juiste manier verwerkt en aanbrengt. Anti Spinnen Spray breng je minimaal 2 keer per jaar aan in april en in september en eventueel in januari ook een keer.

Vervuilde showroom of etalage door spinnenweb

spinnenwebben%20en%20vervuiling%20van%20spinnen.jpg

Hoe vaak kom je het tegen dat een showroom of etalage is vervuild door spinnenweb? Als je erop gaat letten dan is dat behoorlijk vaak. Nu je weet dat er een simpele, en eenvoudige oplossing is hoef je geen dure onkosten meer te maken om spinnenwebben weg te laten halen.

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Pest Free de online ongedierte adviseur

Pest Free is de online ongedierte adviseur en helpt je graag met gratis advies en benodigde materialen, die nodig zijn voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor ongedierte problemen.

Als professioneel en gediplomeerd ongedierte adviseur gebruiken wij zelf in de praktijk alle producten die wij adviseren. Onze focus ligt meer op ongediertepreventie in plaats van op ongediertebestrijding. Voorkomen is immers beter dan bestrijden.

Heb je vragen over het gebruik van onze Anti Spinnen Spray, Insect Stop Pro stel ze dan hieronder in het reactieveld

 
 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.