// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Retour en teruggave beleid Plug In Pest Free

Retour en teruggave beleid

 

Heb je een product aangekocht via de webwinkel van Plug In Pest Free dan heb je wettelijk 14 dagen het recht om het product te herroepen. Pest Free Benelux verlengt deze periode tot 60 dagen voor uitsluitend particulieren en alleen voor Plug In Pest Free units na fysieke ontvangst van de goederen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op je bankrekening. Alle andere artikelen hebben de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen na fysieke ontvangst van de goederen.

Na herroeping heeft u in beide gevallen 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of per e-mail aan [email protected]) op de hoogte stellen van uw beslissing deovereenkomst te herroepen. Vermeld dan duidelijk:

- naam

- woonadres (indien mogelijk)

- uw telefoonnummer

- uw email adres

- Het bestelnummer

- Het betreffence prodcut(en)

De verzendkosten die je maakt om het product terug te sturen worden niet vergoed. Verzendkosten om een pakketje terug te sturen kosten je € 6,95 of meer. Verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van het pakket en met welke vervoerder je het retour stuurt.

Adres om je retourzending naar toe te sturen is :

Pest Free Benelux
Orchideeënstraat 18
5241 AH Rosmalen

Vermeld, indien mogelijk, het bestel cq order nummer dat je hebt ontvangen bij je bestelling, je naam, je adres en je IBAN nummer. Stuur ons altijd even een mail als je iets retour stuurt.

Producten die beschadigd, slijtage vertonen of kapot zijn zullen naar evenredigheid vergoed worden. Kapotte goederen worden niet vergoed. Het recht op herroepen van goederen is maximaal 14 dagen. Daarna worden geen goederen meer retour genomen.

Heb je ergens problemen mee neem dan altijd contact met ons op. Wij willen graag de beste service verlenen en graag tevreden klanten hebben.

Indienen van klachten kun je doen via ons contactformulier. Omschrijf zo duidelijk mogelijk je klacht en welke acties je tot dan toe hebt genomen. Vermeld ook hier je naam, adres, telefoonnummer zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Plug In Pest Free doet er alles aan om op tijd te leveren en om deugdelijke producten af te leveren. Mocht je een klacht hebben dan vernemen wij die graag van je zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Plug In Pest Free bedrijfsgegevens :

  • KVK: 64030067
  • BTW: NL855493860B01
  • BANK: Rabo bank
  • IBAN: NL 63 RABO 0105598844
  • BIC: RABONL2U

Pest Free Benelux is een gediplomeerd ongediertebestrijdingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in muizen- en ratten bestrijding zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Onze manier van werken is anders dan de ouderwetse manier van ongediertebestrijding. Pest Free Benelux is lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en van Brancheorganisatie PLAN.