// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Verzendigen - Verzendkosten

Bestellingen verzenden wij via verzendprovider MyParcel. MyParcel heeft een zeer goede en betrouwbare klantenservice en dat is voor ons erg belangrijk. Gewoonlijk worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden zodat je normaal gesproken een dag later je pakket in huis hebt.

Verzendkosten kunnen voor iedereen verschillend zijn omdat je voor verschillende opties kunt kiezen. Zodra je een bestelling gaat plaatsen komen alle opties die je kunt kiezen duidelijk in beeld. Heb je vragen over verzendingen neem dan gerust contact met ons op. Hoofdzakelijk worden onze pakketjes via MyParcel onder gebracht bij PostNL.

Met de track & trace code die je ontvangt na het bestellen kun je de bezorging precies volgen. Met uitzondering van feestdagen worden pakketjes mooi op tijd afgeleverd. Eventuele storingen of vertragingen kun je vinden op de website van PostNL. 

Verzendkosten

Onze verzendkosten bedragen € 6.95 per pakket. Deze kosten zijn inclusief 21% BTW en dit zijn ook de kosten welke wij moeten betalen voor het verzenden van pakketten. 

Helaas zijn wij door deze hoge kosten niet in staat om gratis te verzenden. Zelfs bij grotere aankopen maken verzendkosten nog een behoorlijk percentage uit van de de kostprijs. Gratis verzenden is alleen mogelijk als deze kosten in de verkoopprijs worden doorberekend.

Wij hebben ervoor gekozen om de verzendkosten apart in rekening te brengen, daar dit kosten zijn waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen. Voor onze klanten vinden wij het belangrijk dat ze weten wat een product kost, en wat de verzendkosten zijn.