// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Voordelen van diatomeeënaarde

Misschien heb je nog nooit van de voordelen diatomeeënaarde gehoord, maar de kans is groot dat je ongemerkt met dit product in aanraking bent geweest middels producten waarin dit is verwerkt. Tandpasta is daarvan een heel goed voorbeeld.

voordelen%20diatomeeenaarde.jpg

Zelf ben ik 2 jaar geleden met dit geweldige product in aanraking gekomen, en ik wordt er steeds enthousiaster over omdat het een heel goed en effectief alternatief is voor giftige bestrijdingsmiddelen, en het een geweldig voedingssupplement is.

Diatomeeënaarde is een 100% natuurlijk product dat bestaat uit gefossiliseerde overblijfselen van kleine in het water levende organismen, genaamd diatomeeën.

Dit product wordt onder andere gebruikt als mechanisch bestrijdingsmiddel tegen kruipende insecten en als voedingssupplement voor mens en dier. Ook wordt dit natuurproduct gebruikt in verzorgingsproducten, voedsel, en voor waterfiltratie.

Een heel groot voordeel van diatomeeënaarde voor mens- en dierlijk gebruik is dat het op natuurlijke wijze het lichaam ontdoet van vrije radicalen, virussen, insecten, parasieten en andere schadelijke organismen.

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Voordelen van Diatomeeënaarde

 1. Diatomeeënaarde werkt als een natuurlijk ontgiftingsmiddel in het lichaam van mens en dier. Veel detox producten bevatten dit natuurlijk poeder. Voordelen voor mens en dier zijn dat het spijsverteringskanaal wordt gereinigd, de leverfunctie wordt gestimuleerd, schadelijke stoffen in het bloed worden geabsorbeerd en parasieten worden geëlimineerd. Dit product kan zowel uit- als inwendig worden gebruikt.
   
 2. Diatomeeënaarde wordt ook gebruikt voor natuurlijk filtratie van water. Waterfilters met dit product verminderen de giftigheid van water in bijvoorbeeld aquariums.
   
 3. Diatomeeënaarde bestrijdt parasieten in- en uitwendig. Een heel mooi en goed voorbeeld daarvan is dat dit product zeer effectief is tegen bloedluis bij kippen (uitwendig). Uit onderzoek is gebleken dat kippen die dit product als voedingssupplement bijgevoerd kregen veel minder parasieten in hun spijsverteringskanaal hadden.
   
 4. Diatomeeënaarde als natuurlijk bestrijdingsmiddel tegen diverse soorten kruipende insecten. Zelf gebruik ik nu als professioneel ongediertebestrijder ruim 2 jaar met succes diatomeeënaarde tegen diverse soorten insecten. Omdat ik alleen maar gifvrij werk, is dit een geweldig mooie aanvulling op wat ik doe met Plug In Pest Free tegen muizen en ratten.

  Insecten die met dit product in aanraking komen worden op mechanische manier uitgeschakeld. Het stofachtig fijne poeder beschadigde de beschermlaag van de huid en absorbeert vocht waardoor de insecten snel uitdrogen.
   
 5. Diatomeeënaarde verbetert de gezondheid van gewrichten, pezen en botten. Een studie uit 2007 gepubliceerd in het Journal of Nutrition Health and Ageing verklaard dat silicium gunstig is voor bot en bindweefsel en het helpt een lage botmassa (osteoporose) te voorkomen.

  Diatomeeënaarde is daarom een perfecte aanvulling op elk dieet en behandelplan van osteoporose.  
   
 6. Diatomeeënaarde reinigt en beschermt huid, nagels en tanden. Dit product bevat natuurlijke schurende eigenschappen en wordt in veel tandpasta's en poetsmiddelen gebruikt. Het is ook als scrubmiddel voor je huid te gebruiken. Het hoge gehalte van calcium draagt bij een het vormen van sterke botten, nagels en tanden.

Is diatomeeënaarde veilig te gebruiken voor mens en dier?

Het antwoord is volmondig, JA. Dit product is zowel in- als uitwendig veilig te gebruiken. De diatomeeënaarde welke door Pest Free wordt aangeboden is van voedselkwaliteit en van de zuiverste graad. Diatomeeënaarde wordt wereldwijd als veilig erkent en is toegelaten in verschillende soorten voedsel, drank en voedingssupplementen.  

De gezondheidsvoordelen van dit product kunnen zijn:

 1. verbeterde spijsvertering en meer regelmatige stoelgang
 2. verbeterde werking van lever en dikke darm
 3. verbeterde ontgifting en verwijdering van zware metalen
 4. verbetering van het immuunsysteem en betere bescherming tegen ziektes
 5. een schoner huis, vrij van insecten zoals bedwantsen, kakkerlakken, mieren, huisstofmijt, vlooien en bloedluis
 6. gezonder uitziende huid, nagels en haar
 7. sterkere botten en bescherming tegen osteoporose en botbreuken
 8. gezondere gewrichten en pezen
 9. verbeterde energie
 10. voor honden en katten een schonere huid en vlooien bestrijding

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Waarom diatomeeënaarde gebruiken als voedingssupplement

Er zijn diverse overtuigende studies waarbij wordt aangetoond dat siliciumdioxide een essentieel voedingssupplement is voor een goede gezondheid, en sterke anti verouderingseffecten heeft.

Nogmaals wil ik benadrukken dat ik enthousiast diatomeeënaarde gebruiker ben geworden door mijn eigen positieve ervaringen tijdens mijn werk als professioneel ongedierte adviseur. Het sterkt mij om andere mensen ook kennis te laten maken met dit fantastische natuur product omdat ik zelf zelf ook baat bij heb.

Wil jij ook weten wat dit product voor jou kan betekenen probeer het dan minimaal 3 maanden uit. Zelf neem ik elke morgen en avond een grote mok met 1 eetlepel diatomeeënaarde en spoel na met een grote mok water. Overdag drink ik bewust meer water dan dat ik vroeger deed. Mijn ervaring is dat ik me fitter voel en dat enkele lichamelijke klachten langzaam zijn verdwenen.

Wil jij jou ervaringen ook delen, dan kan dat hieronder in het reactieveld.


 


 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.