// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom pesticiden niet de oplossing zijn

Waarom pesticiden niet de oplossing zijn heeft verschillende oorzaken. Men dient heel goed toezicht te houden op de staat van de pesticiden. Vaak zijn ze door verschillende omstandigheden niet meer zo actief als ze zouden moeten zijn. Ongediertebestrijders moeten als ze pesticiden hebben gezet binnen 3 dagen terug komen om te komen kijken hoeveel opname er is geweest van het gif. Als er opname is geweest dient het gif aangevuld te worden. Als er gif is gezet komt men in de meeste gevallen niet terug om te kijken wat er van het gif is gegeten. Dat zou wel moeten gebeuren voor een effectieve werking. 

Hoe goed een insecticide of pesticide ook is, uiteindelijk verliest het zijn waarde door:

Verdwijning
Het spoelt eenvoudig weg van muren of vloeren door regen en/of schoonspuiten. 
Het verdwijnt door eenvoudig het gebruiken van het pand en de activiteiten die erin plaats vinden.

Degradatie door licht;
Pesticiden verliezen hun effectiviteit onder normale lichtomstandigheden en onder kunstlicht.

• Bedekking.
De meeste gifsoorten zijn alleen effectief op het moment dat ze worden aangebracht. In de meeste gevallen zullen ze uiteindelijk worden bedekt met een laagje stof en dus hun werkzaamheid verliezen. Alleen Plug-In Pest Free geeft constante bescherming, onafhankelijk van leeftijd of condities.

Absorptie in poreuze oppervlaktes zoals in modder, damp, stof of cement.

• Chemische degradatie, vooral op zeer alkalische ondergronden.

• Verdamping van het actieve gif.

Volgens voorschrift gebruiken

Het gebruik van gif geeft verder veel problemen ter plaatse, vooral als het gaat om ratten en muizen. Locaties moeten geheel of gedeeltelijk worden ontruimd voordat het gif geplaatst kan worden. Hoe zorgvuldig ook, plaatsing in de buurt van mensen of in afgesloten ruimtes blijft een risico.

Verwijdering van de dode ratten of muizen van de grond of uit spouwmuren of leidingen brengt een onaangename geur met zich mee. Deze geur lokt vliegen en andere insecten en vergroot dus het risico op verspreiding van ziektes. Alleen het voorkomen van de aanwezigheid van ratten en muizen geeft de zekerheid dat er zich ook geen dode kunnen bevinden, met een betere hygiëne en voorkoming van vervelende geurtjes als gevolg.

Alternatief voor gif

Plug-In Pest Free heeft alleen effect daar waar wij het plaatsen omdat de puls modulatie op de elektrische bedrading een geschat effectief bereik heeft van een meter rondom de elektrische bedrading. Juist om deze reden verlaten knaagdieren en kakkerlakken de holtes en ruimtes in de muren en plafonds, omdat juist daar de elektrische bedrading zit en zich zo door het hele gebouw verspreidt.

De gepatenteerde technologie van de Plug-In Pest Free On/Off modulatie (pulsering) verspreidt zich op de achtergrond van het bestaande elektromagnetische veld dat door de gehele constructie van een gebouw loopt. Deze pulserende technologie is van grote invloed op ratten en muizen en helpt bij de beheersing van kakkerlakken. Hoe werkt het ?

Rodenticiden oftewel muizengif en rattengif

Chemische bestrijdingsmiddelen

Pesticiden en menselijke gezondheid

Geen gif voor ongediertebestrijding

Plaats hier onder uw reactie !

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.