// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Weren van ongedierte met rvs wering gaas

Weren van ongedierte met rvs wering gaas is een perfecte manier om ongedierte buiten te houden. Weren is een belangrijk onderdeel van optimale ongediertepreventie. Ons motto : Voorkomen is beter dan bestrijden.

Waarom weren van ongedierte

Weren heeft een aantal synoniemen, namelijk : tegengaan, tegenhouden, uitsluiten, weghouden, buitensluiten. Ze zijn allemaal heel toepasselijk als het gaat om het weren van ongedierte. Tegen houden van ongedierte zoals muizen, ratten, maar ook wespen en vliegen is een belangrijk onderdeel als het gaat om duurzame ongediertepreventie. Alles wat niet bij u naar binnen kan komen, hoeft u later ook geen actie tegen te ondernemen. Door wering van ongedierte goed toe te passen, kun je achteraf heel veel ergernis en kosten bespaart blijven.

Openingen waardoor muizen en ratten zo naar binnen kunnen

 

Openingen waardoor muizen en ratten zo naar binnen kunnen.

In de praktijk blijkt het weren van ongedierte nog niet goed doorgevoerd te zijn. In het kader dat gebouwen aan het verduurzamen zijn vind ik dat er nagenoeg geen rekening wordt gehouden met het tegengaan van ongedierte. Zie hier mijn artikel dat Duurzaam bouwen anno 2016 niet duurzaam is.

Weren van ongedierte met rvs wering gaas

Weren van ongedierte met rvs wering gaas is simpel, eenvoudig, effectief en gemakkelijk zelf te doen. U kunt beginnen met ventilatieopeningen, open stootvoegen en kozijnen die niet goed afsluiten. Als dit soort openingen zijn zeer eenvoudig af te dichten met rvs wering gaas. Wering toepassen met dit gaas heeft veel voordelen, namelijk :

  • Voegen behouden ventilatie functie
  • RVS dus duurzaam
  • Eenvoudig in gebruik
  • Voorkomt ongedierte in spouw
  • Werkt tegen muizen, ratten, wespen en vliegen

muizen en ratten weren met rvs werging gaas

Weren is een essentieel onderdeel van ongediertepreventie

Ongedierte weren middels rvs wering gaas is een onderdeel van optimale ongediertepreventie. Het is absoluut een heel belangrijk onderdeel. Alleen met weren worden vaak al zeer goede resultaten bereikt. Wering dient zowel buiten als binnen te worden toegepast. Des te meer u muizen en ratten hun bewegingsvrijheid ontneemt, des te minder zullen ze zich bij u thuis voelen. Gebruikt u daarbij Plug In Pest Free units dan zal uw ongedierteprobleem snel opgelost zijn.

U voorkomt in het voorjaar dat een wespen koningin een wespennest in uw spouw bouwt, en u voorkomt dat vliegen in uw spouw overwinteren en de nodige overlast bezorgen.

Heeft u vragen hoe wering toe te passen neem dan gerust contact met ons op. Kijk in onze webwinkel naar RVS wering gaas en andere toebehoren

Weren van ongedierte is een noodzakelijke stap

muizen weren in 3 stappen

 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.