// Adwords tag Overslaan en naar de inhoud gaan

Werking - duurzaam ongedierte bestrijden

Pest Free is een ongediertepreventie en bestrijdingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in GIFVRIJE, duurzame en milieuvriendelijke toepassingen tegen muizen en ratten. Wij zijn tegen het gebruik van rodenticiden (muizengif en rattengif) omdat deze giftige bestrijdingsmiddelen meestal niet nodig zijn om problemen met deze beestjes op te lossen.

Wij zijn gecertificeerd door de Stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie EVM en zijn lid van het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen KAD, en wij zijn lid van Brancheorganisatie PLAN Platform Plaagdierbeheersing Nederland

Onze filosofie zegt dat je met muizen- en rattengif alleen nooit een duurzame oplossing verkrijgt voor je ongedierteprobleem. Giftige bestrijdingsmiddelen tegen muizen en ratten hebben ook nog eens een aantal zeer negatieve neveneffecten zoals:

  • doorvergiftiging naar roofvogels
  • doorvergiftiging naar landroofdieren
  • ze zijn zeer moeilijk afbreekbaar (persistent)
  • ze stapelen zich op in de natuur en het milieu (accumuleren)
  • gevaarlijk voor kinderen en huisdieren

Als professioneel gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf helpen wij particulieren en bedrijven met duurzaam ongediertebestrijding, alhoewel bij ons de nadruk ligt op duurzame en milieuvriendelijke ongediertepreventie. Ons streven is om je te helpen met een toepassing waarvan je jarenlang plezier hebt.

Sinds 2013 zijn wij importeur van Plug In Pest Free units voor de Benelux en hebben daar inmiddels duizenden huishoudens en vele bedrijven mee geholpen. Plug In Pest Free is wereldwijd pionier en innovator van elektronische ongediertepreventie apparatuur en bestaat reeds sinds 1993.

Naast Plug In Pest Free units beschikken wij over gifvrije vangmiddelen en helpen wij bedrijven met onze Gifvrij Plaagdier Management methodiek. Dit doen wij altijd met respect voor het milieu en de natuur, waarbij de belangen van onze opdrachtgevers bovenaan staan.

pest free sinds 1993

Diervriendelijk - Duurzaam - Milieubewust

Plug in Pest Free is een diervriendelijke oplossing met elektromagnetische beweging. Er ontstaan, bij het gebruik van Plug In Pest Free units, trillingen en schokgolven waar muizen en ratten gestrest en gedesoriënteerd van raken.

Muizen en ratten raken gestrest doordat de verandering die Plug In Pest Free units in het reeds aanwezige elektromagnetisch veld veroorzaken. Hierdoor raakt het metabolisme van muizen en ratten in de war. Dit gebeurd 24 uur per dag middels pulsmodulatie. Uiteindelijk kunnen muizen en ratten geen rustige plek meer vinden en zullen ze vertrekken. Muizen en ratten kunnen simpelweg niet leven in een omgeving waar ze constant gestrest raken.

Bij kakkerlakken speelt Plug In Pest Free in op het navigatiesysteem, waardoor ze uit hun schuilplaatsen worden verjaagd. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te vangen en onder controle te krijgen.

De technologie is uitgebreid getest en heeft geen invloed op mensen, honden, katten en elektrische apparaten.

Geeft Plug In Pest Free niet het gewenste resultaat dan is daar altijd een oorzaak voor. Vinden we die oorzaak dan heb jij ook een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor je ongedierteprobleem.

Hoe werkt Plug In Pest Free?

Zoals de naam al doet vermoeden werkt een Plug In Pest Free unit héél simpel. De units zijn stekker klaar en dus direct werkzaam als ze zijn Ingeplugd.

Vanaf het moment dat een unit is ingeplugd, veranderd het bestaande elektromagnetische veld en de elektromagnetische structuur welke standaard reeds aanwezig is in uw woning of bedrijfsgebouw.

Deze verandering in het elektrische veld kunnen Ratten, Muizen en Kakkerlakken niet verdragen en zullen daardoor weg gaan, en ook niet meer terug komen. Simpel gezegd wordt een prettige leefomgeving veranderd in een vijandige leefomgeving.

Hierdoor gaat het ongedierte weg en komen ze ook niet meer terug omdat de omgeving vijandig blijft zolang de unit is ingeplugd.

De unit werkt door het schakelen van een elektrische spoel die over de fase en nul draden loopt van de elektrische installatie in een gebouw. Dit leidt tot krachtige uitbarstingen van elektromagnetische beweging van 50 Hz. Dit proces vindt om en om plaats telkens voor drie minuten.

Deze uitbarstingen worden tot stand gebracht door de bestaande voeding uit de elektrische bedrading effectief te moduleren. Zo ontstaan als het ware schokgolven en trillingen van 50 Hz die door de Plug In Pest Free units worden geactiveerd.

Ongediertebestrijding en preventie zonder GIF  door middel van een Plug In Pest Free unit is Duurzaam, Maatschappelijk Verantwoord, Mensvriendelijk, Milieuvriendelijk en Diervriendelijk.

De Plug In Pest Free technologie heeft geen invloed op Katten, Honden, Vogels en andere huisdieren. De units hebben absoluut geen invloed op computers, andere elektrische apparatuur of op de elektrische stromen in een gebouw. Gebruik van de units is 100% veilig.

Hoe werkt een Plug In Pest Free unit

Hoe werkt Plug In Pest Free

De werking van Plug In Pest Free

Hoe beïnvloed Plug In Pest Free muizen, ratten en kakkerlakken

 

NOOIT MEER LAST VAN MUIZEN EN RATTEN

ZONDER CHEMISCHE BESTRIJDINGSMIDDELEN

60 dagen niet goed, geld terug garantie voor onze particuliere klantenWELK PRODUCT HEB IK NODIG?


ALLE PRODUCTEN


Pest Free Domestic Unit

Domestic unit

Bereikt maximaal 175 vierkante meter


Contact met plug in Pest Free


Pest Free Pro Unit

Pro unit

Bereikt maximaal 375 vierkante meter