Overslaan en naar de inhoud gaan

Zilvervisjes en Papiervisjes verjagen met Pest Free Insect Stop Pro

Wat is Pest Free Insect Stop Pro?

Pest Free Insect Stop Pro is een reinigings- en conserveringsmiddel dat zeer effectief werkt tegen zilvervisjes en papiervisjes in huis of bedrijf. Het is een 100% biologisch afbreekbaar middel waar zilver- en papiervisjes niet van houden. De samenstelling van Insect Stop Pro is zo ontwikkeld dat insecten niet meer kunnen en willen verblijven waar dit product is aangebracht.

Met Pest Free Insect Stop Pro creëer je in een handomdraai een omgeving die zilvervisjes en papiervisjes niet prettig vinden. Het zeer geringe residu dat wordt achtergelaten heeft een werende en afschrikkend effect op veel soorten insecten.

Hoe gebruik je Pest Free Insect Stop Pro?

Dit product gebruik je simpelweg door het te sprayen op plaatsen waar je last hebt van zilver- of papiervisjes. Je kunt er zelfs je vloer mee dweilen of vloerbedekking mee insprayen. Het voordeel van dit product is dat je het kunt zien als een reinigingsmiddel wat je 3 keer per jaar gebruikt.

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

Waar gebruik je Pest Free Insect Stop Pro tegen zilvervisjes?

Insect Stop Pro kun je overal in huis of bedrijf gebruiken. Je kunt er vloeren mee dweilen, kozijnen mee schoon maken, vloerbedekking mee insprayen, maar je kunt er ook je vensterbank mee poetsen. Alles waar residu van dit product achterblijft zullen zich geen zilvervisjes of papiervisjes meer begeven.

Je hoeft de te behandelen plaatsen in je huis of bedrijf in principe maar 3 keer per jaar te doen. Zilvervisjes Succes Verzekerd Pakket

Combinatie van producten is totaaloplossing

Omdat je met Pest Free Insect Stop Pro niet overal bij kunt komen is de combinatie met Plug In Pest Free units de totaal oplossing voor overlast van zilver- en papiervisjes in huis of bedrijf.

Met Pest Free units creëer je een ondraaglijke omgeving voor zilvervisjes boven plafonds waardoor ze daar weg zullen gaan. Met Pest Free Insect Stop Pro creëer je in de rest van je huis of bedrijf een omgeving die ze niet kunnen verdragen. Je zilvervisjes probleem zal met deze combinatie zeer snel tot het verleden behoren.

Tegen deze insecten werkt Pest Free Insect Stop Pro ook

Pest Free Insect Stop Pro werkt tegen meer insecten dan alleen zilver- en papiervisjes. De unieke afschrikkende en werende werking van dit product zorgt ervoor dat insecten niet bij je in de buurt willen zijn.

Pest Free Insect Stop Pro werkt ook tegen:

 • Spinnen in en buiten gebouwen, boten, caravans en chalets.
 • Vliegen in stallen of andere plaatsen waar overlast is van vliegen.
 • Wespen
 • Muggen
 • Bedwantsen
 • Papiervisjes
 • Dazen

Voordeel Pest Free Insect Stop Pro

Het allergrootste voordeel is dat je er zelf mee aan de slag kunt. Dit levert je een groot financieel voordeel op ten opzichte van het laten doen door een professioneel bedrijf. Wij van Pest Free, de online ongedierte adviseur, helpen je daar graag bij. Als online professioneel ongediertebestrijder willen wij je alle tools en kennis geven die nodig zijn om zelf aan de slag te kunnen gaan.

De voordelen op een rij zijn:

 1. kostenbesparing
 2. 100% biologisch afbreekbaar
 3. zeer eenvoudig in gebruik
 4. zelf aan te brengen
 5. veilig te gebruiken
 6. duurzaam
 7. milieuvriendelijk
 8. ph neutraal
 9. geen bestrijdingsmiddel
 10. hygiënisch

Zilvervisjes en papiervisjes verjagen was nog nooit zo gemakkelijk!!

bestel%20direct%20bij%20pest%20free.png

 

Reacties

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.